Slik sletter du anbefalte videoer på YouTube

Helt siden YouTube ble til på nettet (og deretter, etter noen år, i besittelse av teknologigiganten Google) har det utviklet seg kontinuerlig og blitt forbedret. En overflod av nye funksjoner har blitt lagt til YouTube siden starten, og mange av dets eksisterende funksjoner er forbedret. Imidlertid er noen få av YouTubes funksjoner, like nyttige som utviklerne og ingeniørene bak de verdensomspennende videobaserte sosiale nettverkene, tror de er, er ikke annet enn irriterende nyanser for de fleste brukere. En slik funksjon er funksjonen " Anbefalte videoer ".

Denne spesifikke YouTube-funksjonen holder oversikt over alt en YouTube-bruker søker etter og ser på det sosiale nettverket og bruker denne informasjonen til å spore opp videoer som ligner på deres søk og videoer. Disse videoene blir deretter foreslått til brukeren som "anbefalte videoer". De fleste vil være i orden med denne funksjonen hvis de bare måtte bære den mens de var logget på YouTube via YouTube- eller Google-kontoen, men det er dessverre ikke tilfelle. YouTube-brukere blir utsatt for å måtte se en mengde anbefalte videoer, hvorav mange er ganske uønskede, på deres YouTube-hjemmesider når de navigerer til YouTube på en PC eller telefon.

Heldigvis er det mulig for deg å bli kvitt alle de anbefalte videoene som vises på YouTube-hjemmesiden din. Hvis en bruker er logget på YouTube, er det ganske enkelt og greit å gjøre det. Men når du ikke er logget på YouTube, kan sletting av anbefalte videoer ikke bare være litt tøffere, men kan også oppnås på mer enn én måte. Følgende er de mest effektive alternativene du har når du vil slette de anbefalte videoene dine på YouTube mens du ikke er logget på:

Alternativ 1: Fjern alle informasjonskapslene til YouTube (kun for Google Chrome-brukere)

Selv om du ikke er logget på YouTube med YouTube- eller Google-kontoen din, er YouTube hovedsakelig avhengig av nettleserens cache og informasjonskapslene den lagrer i nettleseren din for å bestemme hvilke videoer som skal vises på hjemmesiden din som anbefalte videoer. En av de beste måtene å slette anbefalte videoer, forutsatt at du bruker Google Chrome, er å fjerne alle informasjonskapslene som YouTube har lagret på datamaskinen din. For å gjøre dette må du:

 1. Åpne YouTube.
 2. Høyreklikk på et tomt område på hjemmesiden din.
 3. Klikk på Inspiser element eller trykk / hold nede CTRL + SKIFT + klikk på "Inspiser" alternativet
 4. Klikk på Ressurser i verktøylinjen.
 5. Klikk på Informasjonskapsler i venstre rute for å utvide den.
 6. Høyreklikk på mappen youtube.com under Cookies og klikk på Clear .
 7. Last inn YouTube på nytt, og du bør ikke lenger se noen anbefalte videoer på hjemmesiden din.anbefalte videoer youtube

Alternativ 2: Tøm nettleserens cache og slett alle lagrede informasjonskapsler

Som nevnt ovenfor, mens du ikke er logget på, er YouTube sterkt avhengig av nettleserens cache og informasjonskapslene den lagrer for å gi YouTube-hjemmesiden din anbefalte videoer. En annen måte du kan bruke for å slette anbefalte videoer fra YouTube-hjemmesiden din mens du ikke er logget på - en måte som gjelder for alle nettlesere - er å bare tømme nettleserens cache og slette alle lagrede informasjonskapsler. For eksempel, for å tømme hurtigbuffer og informasjonskapsler på Firefox, må du:

 1. Klikk på hamburgermenyknappen øverst til høyre i vinduet.
 2. Klikk på Alternativer .
 3. Klikk på Personvern i venstre rute.
 4. Klikk på tøm den siste historikken din i høyre rute under Historikken
 5. Åpne rullegardinmenyen foran tidsområdet for å fjerne i popup-vinduet og klikke på alt .
 6. Utvid Detaljer- delen og sørg for at informasjonskapsler og hurtigbuffer er merket av.
 7. Klikk på Fjern nå .

Merk: Tøm også hurtigbufferen på din Mac hvis du bruker den tradisjonelle Safari-nettleseren.

Alternativ 3: Tøm og sett deretter YouTube-søkeloggen og seerloggen på pause

Selv om YouTube bruker nettleserens cache og informasjonskapslene den lagrer for å forsyne YouTube-hjemmesiden din med anbefalte videoer mens du ikke er logget på, er det også avhengig av YouTube-søkeloggen og seerloggen din, selv om du ikke kan se noen av de uten å logge på med YouTube- eller Google-kontoen din. Siden det er tilfelle, kan rydding og deretter pausing av både YouTube-søkeloggen og seerloggen din også bidra til å bli kvitt de anbefalte videoene som vises på YouTube-hjemmesiden din:

 1. Åpne YouTube i en nettleser du ønsker.
 2. Rull helt ned til bunnen av siden.
 3. Klikk på Historie i venstre rute.
 4. Klikk på Fjern all seerlogg .
 5. Klikk på Stopp seerlogg .
 6. Gå videre til søkeloggen
 7. Klikk på Fjern all søkeloggen .
 8. Bekreft handlingen ved å klikke på Fjern all søkeloggen .
 9. Klikk på Stopp søkeloggen .
 10. Det kan ta noen timer før du kan se noen resultater, men når alle disse trinnene er fullført, bør YouTube-hjemmesiden din være på vei til å bli fri for alle de uønskede anbefalte videoene du ikke likte.

Alternativ 4: Bruk nettleserutvidelsen YouTube Options

Dette alternativet er ganske greit siden du kan bruke det til å kvitte deg med den anbefalte videoseksjonen på YouTube-hjemmesiden din helt! For å kvitte deg med videoanbefalinger ved hjelp av dette alternativet, må du laste ned nettleserutvidelsen YouTube Options , installere den, integrere den i nettleseren, navigere til innstillingene og aktivere Skjul videoforslag i delen Utseende . Dessverre er nettleserutvidelsen YouTube Options , selv om den har en gratis prøveperiode, et abonnement på $ 1,99 / måned og er for øyeblikket bare tilgjengelig for Google Chrome, Safari og Opera. På den lyse siden er YouTube-alternativer nyttige for å gjøre mye mer enn å bare kvitte seg med den anbefalte videoseksjonen på YouTube-hjemmesiden din!

Alternativ 5: Tren YouTube for å bedre gjenkjenne hva du gjør og ikke liker

Det siste av de mest effektive alternativene du har når du vil slette anbefalte videoer på YouTube mens du ikke er logget på, er å trene YouTube for bedre å gjenkjenne hva slags videoer det faktisk bør anbefale deg. Det skal bemerkes at dette alternativet krever betydelig større tid og krefter sammenlignet med alle de andre. Dessuten handler dette alternativet mer om å luke ut alle uønskede videoanbefalinger i stedet for å bli kvitt alle anbefalte videoer helt.

Når du ser en anbefalt video som YouTube ikke bør anbefales til deg på hjemmesiden din, svever du over den og klikker på de tre vertikale prikknappene som vises på den.

 1. Klikk på Ikke interessert .
 2. Når meldingen Video fjernet vises, klikker du på Fortell oss hvorfor .
 3. Sjekk alle alternativene bortsett fra at jeg allerede har sett denne videoen, og klikk på Send .
 4. Gjør det for hver uønsket anbefalt video du ser på hjemmesiden din. Selv om det kan ta litt tid, begynner YouTube å finjustere de anbefalte videoene det vises for deg, og du vil bare se videoene som du faktisk kan synes er interessante.

For best resultat anbefales det at du prøver minst to av de fem måtene som du kan bruke for å slette anbefalte videoer mens du ikke er logget på YouTube.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det