Fix: Discord Screen Share Audio fungerer ikke

Discord er uten tvil det mest brukte VoIP-programmet. For det meste er brukerne spillere som bruker appen under spilløkter for å kommunisere med andre spillere. Discord hadde siden gjort sin vei til mange operativsystemer og plattformer.

En fin funksjon som applikasjonen nettopp introduserte var Screen Share-funksjonaliteten som gjør det mulig for brukerne å dele skjermen med vennene sine. Dette kan omfatte spillet i tillegg til andre applikasjoner som Chrome osv. Vi mottok flere rapporter fra brukere der lydfunksjonen inne i skjermdelingsverktøyet ikke fungerte. I denne artikkelen vil vi gå gjennom alle mulige årsaker og måter å løse problemet på.

Hva får lyden til å ikke fungere i Discord Screen Share?

Vi så på flere tilfeller, og etter feilsøking og nøye sett på forholdene kom vi frem til at dette problemet var forårsaket av flere forskjellige årsaker. Det kan hende at alle ikke gjelder i ditt tilfelle fordi hver datamaskinkonfigurasjon er forskjellig:

 • Lydfunksjon i den innledende fasen: Lyden med skjermdelingsmekanismen er i sine innledende faser og ikke stabil nok (den ble gitt ut i en betaversjon først). Det er fortsatt noen problemer som vi skal målrette mot i neste avsnitt.
 • Dårlige lyddrivere: Som alle andre lydapplikasjoner, bruker Discord også lyddrivere som er installert mot maskinvaren din. Hvis lyddriverne er korrupte eller ikke fungerer som de skal, vil du oppleve problemer.
 • Administrativ tilgang: Siden Discord nå deler hele skjermen med andre datamaskiner eksternt, kan det kreve administrativ tilgang på datamaskinene dine. Å gi forhøyet tilgang løser vanligvis problemet.
 • Søknadsproblemer: Noen spesifikke applikasjoner fungerer ikke som de skal med Discord. I dette tilfellet er det ikke noe du kan gjøre, bortsett fra å se etter alternativer.

Før du begynner med løsningene, må du sørge for at du har legitimasjonen som kreves for pålogging. Du kan bli bedt om å logge på applikasjonen fra bunnen av hvis vi tilbakestiller applikasjonen. Administrativ tilgang er et must. Kontroller også om lydalternativet er slått PÅ i applikasjonsvinduet .

Videre må du starte systemet på nytt og sjekke om problemet er der, før du blir skitten i flere tekniske løsninger.

Løsning 1: Gi forhøyet tilgang

Før Screen Share med lydfunksjonen ble introdusert, fungerte Discord ordentlig uten problemer i det hele tatt. Men siden denne funksjonen betyr at flere ressurser vil bli brukt til datamaskinen din, som også har bekymring for personvern, er det noen tilfeller der applikasjonen ikke vil kunne fungere i normal modus. I denne løsningen vil vi navigere til Discords kjørbare og gi den administrative rettigheter.

 1. Trykk på Windows + E for å starte File Explorer. Gå nå til katalogen der Discord er installert på datamaskinen din. Standard installasjonssted er inne i Local Disk Cs programfiler.
 2. Når du er i installasjonskatalogen, høyreklikker du på programmets kjørbarhet og velger Egenskaper .
 3. Når du er i Egenskaper, klikker du på kategorien Kompatibilitet og sjekker alternativet som sier Kjør dette programmet som administrator .
 4. Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte. Prøv å kjøre Discord igjen og sjekk om problemet er løst.

Løsning 2: Legg til aktiviteten din

Discord oppdager vanligvis automatisk hvilken aktivitet du utfører og fungerer i henhold til den. Imidlertid er det noen tilfeller der dette ikke er tilfelle applikasjonen forvirrer når du deler skjermen mellom spill og applikasjoner. Denne saken ble så vanlig at applikasjonsutviklerne ga ut en funksjon der du kan velge det spesifikke programmet eller spillet du vil fokusere på. Vi vil bruke den funksjonen og se om dette løser problemet.

 1. Start Discord-applikasjonen og naviger til Innstillinger .
 2. Når du er i innstillingene, klikker du på oppføringen av spill i venstre navigasjonslinje.
 3. Du kan gå til Spillaktivitet og legge til applikasjonen der lyden ikke deles ordentlig mens du deler skjermen. Som du kan se på skjermen ovenfor, når du først har lagt til applikasjonen, kan du enkelt fokusere på den ved hjelp av applikasjonen. Forsikre deg om at du ikke kjører Discord som administrator under denne prosessen. Videre, sjekk for å se at noen av dine andre " spill " som er oppført i spillaktivitet kjører. Hvis spillet / applikasjonen allerede er der, kan du prøve å fjerne det fra listen og deretter legge det til igjen og sjekke om problemet er løst.
 4. Hvis problemet fortsatt er der, må du slå på Overlay-funksjonen i Discord og sjekke om problemet er løst.

Løsning 3: Bruk Push to Talk

Discord har et alternativ for automatisk å oppdage når det er en lydaktivitet og overføre den deretter over internett. Men med beta-funksjonen for skjermdeling med lyd kan dette føre til flere problemer og skape problemer.

Alternativet er å stoppe automatisk oppdagelse av lydaktivitet og bytte til trykk og snakk . I denne metoden må du trykke manuelt på en bestemt nøkkel (spesifisert i programmets innstillinger) for at lyd skal fanges og overføres, så vær oppmerksom på ulempen. Du kan alltid angre operasjonen når Discord blir stabil nok.

Løsning 4: Unngå fullskjerm

Det er en unik feil som vi kom over der skjermdelingsverktøyet ikke fungerte når brukerens fokusapplikasjon / spill var i fullskjermmodus. Dette kom på en eller annen måte i konflikt med Discord om tillatelser og tilgang til spillet, og lar ikke lyden sende riktig.

Derfor bør du prøve å bruke applikasjonen / spillet i et minimert format . Forsikre deg om at du starter datamaskinen på nytt før du bruker denne løsningen. Du kan enkelt endre innstillingene i spillet og sette videoalternativet til Windowed-modus, mens du i applikasjoner enkelt kan justere sidene.

Løsning 5: Kontroller berørt applikasjon

Vi kom også over flere tilfeller der applikasjonen som ble berørt, enten ikke var kompatibel med Discords skjermdeling med lyden eller forårsaket forskjellige feil og problemer. Et slikt eksempel er Mozilla Firefox .

Den eneste grunnen til at applikasjoner som disse ikke fungerer som de skal, er at de bruker flere prosesser. For å oppsummere er ikke prosessen som eier det grafiske vinduet den samme prosessen som produserer lyden. Discord trekker ut lyden fra vinduet som produserer det grafiske vinduet, og skjermdelingen med lyd fungerer derfor ikke på dem.

I dette tilfellet er det ingenting du kan gjøre, bortsett fra å vente til en ordentlig løsning blir gitt ut av teamet eller gå etter alternativer.

Løsning 6: Installer lyddrivere på nytt

Lyddrivere er hovedkomponentene som kobler maskinvaren på datamaskinen din til operativsystemet og i det, applikasjonene (for eksempel Discord). Vi kom over flere tilfeller der applikasjonen ikke sendte lyden ordentlig med skjermdelingsverktøyet på grunn av dårlige eller utdaterte drivere. I denne løsningen vil vi navigere til enhetsbehandling og installere de nyeste driverne.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i enhetsbehandling, utvider du kategorien lydinnganger og -utganger , høyreklikker du.
 3. Høyreklikk på lydmaskinvaren og velg Avinstaller enhet .
 4. Høyreklikk nå hvor som helst på skjermen, og velg Skann etter maskinvareendringer . Datamaskinen skanner ikke etter maskinvare som ikke er installert, og finner lydmodulen. Den installerer automatisk standarddriverne.

  Når standarddriverne er installert, start datamaskinen på nytt riktig. Bruk nå skjermdelingsverktøyet og sjekk om problemet er løst. Hvis ikke, oppdater driverne.

 5. Høyreklikk på driveren og velg Oppdater driver . Nå kan du bruke Windows Update til å oppdatere driveren.

Hvis problemet fremdeles ikke er løst, kan du navigere til produsentens nettsted og laste ned de nyeste driverne derfra. Deretter må du bare installere den kjørbare filen, og de nyeste driverne blir installert. For eksempel, hvis hovedkortet ditt er av ASUS, kan du navigere til ASUS nedlastingsside og installere de nyeste driverne derfra.

Merk: Vi anbefaler at du oppdaterer alle driverne. Dette er veldig viktig ettersom vi så flere tilfeller der applikasjonen ikke fungerte på grunn av enda en problematisk driver.

Løsning 7: Fjern Discord Cache / Roaming Data

Discord benytter seg av cache- og roamingdata i sin virksomhet for å lagre brukerinnstillinger og midlertidige operasjonsdata. Dette er en veldig vanlig og nyttig komponent som brukes mer enn et dusin ganger under en enkelt samtale. En ødelagt Discord-cache / midlertidige filer kan ikke forårsake lyd under Discord Screen Share. I så fall kan sletting av cache-filer løse problemet.

 1. Avslutt Discord og lukk alle kjørende prosesser av Discord gjennom Oppgavebehandling .
 2. Trykk på Windows- tasten og skriv Kjør . I den resulterende listen klikker du på Kjør for å hente Kjør kommandoboks.
 3. Skriv inn (eller kopier og lim inn) følgende kommando i Kjør-boksen:
  % appdata%
 4. Nå i mappen Roaming av AppData, finn mappen som heter Discord. Høyreklikk på den og velg deretter Slett.
 5. Start systemet på nytt, og etter at systemet har startet på nytt, start Discord og sjekk om problemet er løst.

Løsning 8: Installere / oppdatere Discord på nytt

Som nevnt i hele artikkelen er skjermdelingsverktøyet kombinert med lyd mer eller mindre, en beta-funksjon. Det har ikke vært mye grundig testing av verktøyet av utviklere der alle saker blir regnskapsført og løst. Videre, ifølge Discord-tjenestemenn, er dette verktøyet bare tilgjengelig i Canary-klienten, men vil snart bli inkludert i en stabil versjon.

Så i denne løsningen kan du enten vente på at den stabile versjonen skal slippe eller installere hele applikasjonen på nytt.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i applikasjonsbehandling, søk etter oppføringen av Discord . Høyreklikk på den og velg Avinstaller .
 3. starter datamaskinen helt. Gå nå til Discords offisielle nettside og last ned klienten fersk til et tilgjengelig sted.
 4. Installer nå programmet og start datamaskinen på nytt. Sjekk om problemet er løst.

Løsning 9: Kontroller datamaskinens lydinnstillinger

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, og du ikke kan overføre lyd til noe program eller spill ved hjelp av skjermdeling, er sjansen stor for at det er problemer med lydenhetene på datamaskinen. De er kanskje ikke valgt eller konfigurert riktig.

Det er to ting du bør sjekke; se om riktig innspillingsinngangsenhet er valgt, og sjekk deretter om Discord får riktig tilgang i mikrofoninnstillingene.

Først vil vi konfigurere mikrofoninnstillingene.

 1. Trykk på Windows + S, skriv “ Microphone privacy settings ” i dialogboksen og åpne Windows-innstillingene som returneres i resultatene.
 2. Forsikre deg nå om at alternativet for at apper får tilgang til mikrofonen din er slått . Videre nedenfor vil du se en liste over alle applikasjoner som har tilgang til mikrofonen din. Forsikre deg om at applikasjonen du prøver å kjøre har tilgang på.
 3. Lagre endringer og avslutt. Prøv å starte Discord og se om problemet er løst.

Hvis du fortsatt har problemer, følg trinnene nedenfor for å aktivere riktig opptaksenhet.

 1. Høyreklikk på lydene ikonet til stede og klikk på Lyder .
 2. Velg deretter kategorien Opptak og velg riktig innspillingsenhet. Hvis en feil er valgt, høyreklikker du på den riktige og velger Aktiver og angi som standard enhet .
 3. Lagre endringer og avslutt. Start datamaskinen på nytt og start Discord. Sjekk om problemet er løst.

Hvis du fremdeles ikke klarer å overføre lyd, kan du prøve å bruke en nettversjon av Discord i Chrome eller opera.

Hvis du fortsatt er ute av lykken, vil en løsning være å bruke noen av Audio Mixer-applikasjonene med skjermdeling.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det