Fix: Discord vant ikke

Discord er et VoIP-program som brukes av nesten alle i disse dager for chatteformål. Discord har en Windows-app tilgjengelig for Windows-brukere (til tross for at den har en nettversjon tilgjengelig fra nettlesere). Noen ganger åpnes ikke Windows Discord-appen for brukere. Hvis du dobbeltklikker på den kjørbare filen, vil ingenting skje. For noen brukere åpnes det, men ingenting vises på skjermen, bare en ren bakgrunn vises på skjermen og ingenting annet. Mange brukere prøver å åpne appen etter en omstart eller en fullstendig installasjon på nytt, men det ser ikke ut til å løse problemet også.

Vi vet ikke helt sikkert hva som forårsaker problemet, men det vi vet er at diskord-appen kjører. Hvis du åpner oppgavebehandling, vil du discord.exe i prosessene som kjører. Så vi vet at uoverensstemmelsen kjører, men den dukker bare ikke opp på skjermen. For folk som bare ser den grå skjermen, kan det være på grunn av uenighet som prøver å logge deg på, og den sitter fast i påloggingsprosessen. Så, uenighetsappen viser ikke noe på skjermen fordi den ikke kan logge inn.

Den gode nyheten er at det ikke finnes noen løsninger på dette problemet, enten diskord-appen din ikke åpnes i det hele tatt eller bare viser den tomme skjermen. Det er forskjellige løsninger, så fortsett å prøve metodene til problemet er løst

Reparer korrupte systemfiler

Last ned og kjør Restoro for å skanne etter korrupte filer herfra , hvis filer blir funnet å være korrupte og mangler å reparere dem, og deretter sjekke om det løser problemet, hvis ikke, fortsett deretter med løsningene nedenfor.

Metode 1: Task Kill fra Task Manager

Som nevnt ovenfor, er årsaken til at uenighetsappen ikke vises, ikke at den ikke har startet. Appen starter faktisk, men den kjører vanligvis i bakgrunnen. Så, å finne appen, stoppe prosessen og starte appen på nytt har løst problemet for mange brukere.

Her er trinnene for å drepe bakgrunnsprosessen

 1. Trykk og hold CTRL, SHIFT og Esc ( CTRL + SHIFT + ESC ). Dette skal åpne oppgavelederen
 2. Velg Process fanen
 3. Bla gjennom listen og finn discord.exe .
 4. Velg discord.exe og klikk Avslutt oppgave

 1. Selv om det bare skulle være en discord.exe-prosess, men noen brukere hadde flere discord.exe-prosesser. Så, gjenta denne prosessen for hele discord.exe-prosessen i den listen.

Når du er ferdig, lukker du Oppgavebehandling og starter appen på nytt. Det skal fungere bra nå.

Metode 2: Task Kill (alternativ)

Denne metoden er en alternativ metode for metode 1. For noen brukere fungerer ikke den første metoden. Hvis du er en av disse brukerne, følg trinnene nedenfor

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv cmd og trykk Enter

 1. Skriv inn taskkill / F / IM discord.exe og trykk Enter

Dette vil drepe oppgaven discord.exe. Når du er ferdig, må du starte diskordappen på nytt, og alt skal fungere som det skal.

Metode 3: Logg på via nettversjonen

Problemet kan også være forårsaket av økten / informasjonskapslene. Mange brukere har løst problemet ved å logge på fra nettversjonen og deretter prøve Windows-appversjonen. Faktisk behøvde de fleste brukerne ikke engang å logge på nettversjonen av Discord. Discord-app-problemet løst så snart de åpnet discord-nettversjonen.

Så kjør Discord-appen på skrivebordet. Når den ikke starter eller viser den grå skjermen, kan du kjøre nettversjonen av Discord og logge på. Dette vil sannsynligvis tilbakestille kontoen på Discord-appen, og den skal begynne å kjøre normalt.

Metode 4: Slett innholdet av AppData

Hvis metodene ovenfor ikke fungerte, er det på tide å avinstallere og installere Discord-appen på nytt. Men bare å avinstallere og installere appen på nytt ser ikke ut til å løse problemet. For mange brukere så det ut til å avinstallere appen og deretter slette innholdet i AppData. Når innholdet er slettet, løste problemet ominstallasjonen av Discord-appen på nytt.

Så, her er de fullstendige trinnene du trenger å utføre.

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv appwiz.cpl og trykk Enter

 1. Finn Discord-appen fra listen. Velg Discord-appen, og klikk på Bekreft eventuelle tilleggsmeldinger. Merk: Hvis du får en melding om at Discord ikke kan avinstalleres fordi den allerede kjører, følg trinnene i metode 1 eller metode 2 for å drepe diskordoppgaven. Når du er ferdig, avinstaller appen etterpå.

 1. Nå skal Discord-appen avinstalleres.
 2. Hold Windows-tasten og trykk på R
 3. Skriv inn % appdata% og trykk Enter . Hvis det ikke fungerer, eller du ikke kan se noen mapper, gjør du følgende: Hold Windows-tasten og trykk på E> Velg Vis fra toppen> Merk av for alternativet Skjulte elementer> Prøv å gjøre trinn 1 og 2 nå

 1. Finn Discord-mappen, høyreklikk på den og velg Slett . Bekreft eventuelle ytterligere beskjeder

 1. Når du er ferdig, start datamaskinen på nytt

Installer Discord-appen på nytt når du logger på igjen. Denne reinstallasjonen bør løse problemene du hadde med appen.

Metode 5: Deaktiver fullmakter

Discord spiller ofte ikke bra med Proxies og VPN. Derfor, hvis du har implementert en VPN eller bruker en proxy, kan Discord fungere, og det kan også forhindre Discord i å koble til. På grunn av dette kan det hende det ikke starter riktig. Det anbefales at du deaktiverer alle fullmakter / VPN og prøver å åpne applikasjonen igjen.

Metode 6: Juster dato / klokkeslett

Det høres rart ut å tenke på at Discord-applikasjonen kan ha et forhold til dato og klokkeslett, men det er sant. Å endre dato / klokkeslettet til automatisk har løst problemet for mange av brukerne våre. Derfor vil vi i dette trinnet endre dato / klokkeslettet til automatisk. For det:

 1. Trykk på " Windows " + " I " -knappen samtidig.
 2. Klikk på alternativet " Tid og språk ".
 3. Klikk på " Sett tid automatisk " for å slå den på.
 4. Start Discord-appen og sjekk om problemet vedvarer.

Metode 7: DNS-tilbakestilling

I noen tilfeller blir DNS-innstillingene ødelagt over tid og forhindrer at visse applikasjoner tar kontakt med internett. Hvis DNS-innstillingene forstyrrer Discord-applikasjonen, kan det hende at de ikke fungerer som de skal. Derfor, i dette trinnet, skal vi tilbakestille DNS-konfigurasjonene ved å skylle DNS. For det:

 1. Trykk på “ Windows ” + “ R ” -tastene samtidig.
 2. Skriv inn “ cmd ” og trykk enter.
 3. Skriv inn “ ipconfig / flushdns ” og trykk enter .
 4. Vent til prosessen er fullført, start diskordapplikasjonen og sjekk om problemet vedvarer.

Metode 8: Deaktivering av lenkeblokkere for omdirigeringer via Internett

Et annet vanlig problem som vi kom over var hvor brukere ikke kunne åpne Discord fordi de hadde koblingsblokkere aktive på datamaskinen. Hver gang du åpner nettversjonen og blir med på en server, ber datamaskinen deg om å åpne lenken til Discord- applikasjonen. Hvis du har koblingsblokkere aktive, og du klikker på lenken for viderekoblingen, blir hele prosessen blokkert, og du kan ikke åpne splid.

Deaktivering av Link / Adblockers

Her kan du sjekke nettleseren din for eventuelle utvidelser som kan være aktive og blokkerer de utgående koblingene. Hvis du bruker Google Chrome, lim inn følgende kode i adressefeltet og trykk Enter. Deaktiver alle Link / Adblockers.

krom: // utvidelser

Videre bør du også sjekke antivirusprogramvaren din og se om den blokkerer koblingene fra nettet for å åpne Discord-applikasjonen. Du kan også deaktivere antivirusprogramvaren din midlertidig og se om dette gjør susen.

Metode 9: Kjører som administrator

Hvis Discord-installasjonen din ligger på systemstasjonen, kan det kreve ekstra tillatelser fra administratoren av datamaskinen for å utføre noen funksjoner på lagringsenheten. Derfor, i dette trinnet, vil vi gi Discord administratortillatelser og sjekke om dette løser problemet og starter det riktig. For å gjøre det:

 1. Høyreklikk på Discord-snarveien på skrivebordet og velg "Åpne filplassering" eller naviger til installasjonsmappen til Discord selv.
 2. I Discord-mappen høyreklikker du på Discord.exe-filen og velger “Egenskaper” fra listen.
 3. Klikk på "Kompatibilitet" -fanen i vinduet som åpnes.
 4. Merk av for "Kjør dette programmet som administrator" og klikk deretter på "Bruk" for å lagre endringene.
 5. Når du har lagret endringene, klikker du på “OK” for å lukke Discord.
 6. Kontroller om det har løst problemet med Discord.

Merk: I tillegg til dette kan du prøve å kjøre en SFC-skanning og en DISM-skanning for å sikre at det ikke er noen systemfiler som ikke er på plass. Utfør også en ren oppstart for å forhindre tredjeparts tjenester og apper i å forstyrre Discord og sjekk om den kjører riktig. Hvis det gjør det, kan du prøve å aktivere dem tilbake en etter en og sjekke hvilken som får problemet til å komme tilbake.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det