Hvordan fikse & lsquo; En Ubisoft-tjeneste er for tiden ikke tilgjengelig & rsquo; Feil på Windows?

Feilen “En Ubisoft-tjeneste er for tiden ikke tilgjengelig” vises av Uplay når du prøver å starte en Ubisoft. Uplay brukes til å administrere digital distribusjon, DRM, flerspiller og kommunikasjon for Ubisoft-spill, og det er en viktig del av hvert Ubisoft-spill. Feilen vises når du prøver å starte et spill eller å logge på Uplay på datamaskinen din.

Heldigvis postet mange brukere metodene de brukte for å løse problemet på datamaskinene sine. Vi har gitt trinnvise instruksjoner for disse metodene, så sørg for at du følger dem nøye, og forhåpentligvis løser du problemet!

Hva som forårsaker feilen "En Ubisoft-tjeneste er for tiden ikke tilgjengelig" på Windows

Det er mange forskjellige årsaker som kan tilskrives dette problemet, og vi anbefaler på det sterkeste at du sjekker ut listen vi har utarbeidet nedenfor. Å finne riktig kan hjelpe deg med å velge riktig feilsøkingsmetode raskere. Lykke til!

 • Tid og dato er feil innstilt - Du må sørge for at klokkeslett og dato er riktig konfigurert på datamaskinen din. Nesten alle online-tjenester er avhengige av tid og dato for å bli satt opp riktig. Se om dette løser problemet.
 • En ødelagt prosess kjører - Det er et merkelig navn som kan kjøres i ProgramData som kjøres hver gang spillet starter. Å avslutte det kan løse problemet som det har gjort for mange brukere!
 • Hamachi - Brukere som har Hamachi installert på datamaskinen rapporterte at problemet opphørte så snart de avinstallerte Hamachi.
 • IPv6 - Det ser ut til at problemet bare vises hvis IPv6-protokollen brukes til å koble til. Å bytte til IPv4 kan løse problemet enkelt.
 • Nettverksproblemer - Problemer med forskjellige nettverksinnstillinger på datamaskinen din kan løses på flere måter: tilbakestille vertsfilen, utføre en nettverks tilbakestilling eller tildele statiske IP- og DNS-adresser.

Løsning 1: Kontroller tid og dato på datamaskinen

Bruk av Ubisoft og Uplay online-tjenester tar for gitt at klokkeslett og dato på datamaskinen din er konfigurert riktig. Dette er en standard som brukes for å forhindre forskjellige sikkerhetsproblemer, og det er noe du må gjøre å ha disse innstillingene riktig. Følg instruksjonene nedenfor for å sette opp klokkeslett og dato riktig på din PC!

 1. Åpne Windows 10-innstillinger ved å åpne Start-menyen og åpne Innstillingsverktøyet ved å klikke tannhjulikonet nederst til venstre på Start-menyen.
 2. Alternativt kan du bruke Windows-tasten + I-tastekombinasjonen for å åpne Innstillinger direkte. Klikk for å åpne delen Tid og språk og naviger til kategorien Dato og tid på navigasjonsmenyen til venstre.
 1. I kategorien Dato og tid må du sørge for at datamaskinens dato og klokkeslett er riktig konfigurert. Hvis tiden ikke er riktig, kan du prøve å slå alternativet Still tid automatisk på eller av, avhengig av gjeldende tilstand.
 1. For å endre datoen, klikk på rullegardinmenyknappen under Dato for å finne den gjeldende måneden i kalenderen, og klikk deretter på gjeldende dato.
 2. For å endre klokkeslettet, under Tid, klikker du på timen, minuttene eller sekundene du vil endre, og skyver deretter verdiene til du nøyer deg med den rette i henhold til tidssonen din.
 3. Når du er ferdig med å endre tidsinnstillingene, klikker du OK .

Alternativ : Folk som ikke klarte å fikse problemet ved å tilpasse innstillingene på denne måten, kan også gjøre det i Kontrollpanel. Innstillingene er like, men nå kan du stille tid til å synkronisere med internettiden.

 1. Åpne kontrollpanelet ved å søke etter det i Start-knappen eller ved å klikke på Søk eller Cortana-knappen til venstre på oppgavelinjen (nederst til venstre på skjermen). Du kan også åpne den ved å bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen , skrive “ control.exe ” i Kjør-boksen, og klikke OK for å kjøre Kontrollpanel .
 2. Etter at kontrollpanelet har åpnet, endrer du visningen til store eller små ikoner og navigerer ned gjennom vinduet for å åpne dato og klokkeslett . Fra kategorien Dato og tid klikker du på Endre dato og klokkeslett øverst, og du kan konfigurere det her.
 3. Alternativt kan du velge å synkronisere tiden med en online tidsserver ved å følge disse trinnene. Naviger til kategorien Internett-tid i vinduet Dato og klokkeslett, og klikk på Endre innstillinger Merk av i boksen ved siden av alternativet Synkroniser med en Internett-tidsserver , og klikk på Oppdater nå- knappen. Klikk deretter OK, Bruk, OK og lukk Kontrollpanel.
 4. Når du er ferdig med trinnene ovenfor, bør problemet løses.

Løsning 2: Avslutt en feil prosess i Oppgavebehandling

Det er en viss ødelagt fil som kjører fra ProgramData. Det tilhører Ubisoft, men det blir ofte ødelagt og forhindrer brukere i det hele tatt å åpne verktøyet. Navnet er ikke det samme for alle, men du vil gjenkjenne det i Oppgavebehandling som en streng med totalt ikke-relaterte bokstaver. Følg trinnene nedenfor for å avslutte denne oppgaven!

Åpne Uplay eller et Ubisoft-spill og vent på skjermen som ber deg om å oppgi legitimasjonen din. Feilen “En Ubisoft-tjeneste er for øyeblikket ikke tilgjengelig” skulle vises.

 1. Bruk Ctrl + Shift + Esc-tastekombinasjonen ved å trykke på tastene samtidig for å åpne Task Manager-verktøyet.
 2. Alternativt kan du bruke Ctrl + Alt + Del-tastekombinasjonen og velge Oppgavebehandling fra den blå popup-skjermen som vil vises med flere alternativer. Du kan også søke etter det i Start-menyen.
 1. Klikk på Flere detaljer nederst til venstre i vinduet for å utvide Oppgavebehandling. Hold deg i prosessene Rull ned til du kommer til bakgrunnsprosesslisten og se etter en fil som ligner på filen på bildet nedenfor.
 2. Velg det og velg alternativet Avslutt oppgave nederst til høyre i vinduet.
 1. Bekreft eventuelle dialoger som kan vises når du prøver å avslutte oppgaven, og sjekk om du nå kan logge på Uplay på datamaskinen din!

Løsning 3: Avinstaller Hamachi

Bruk av Hamachi er en spesifikk årsak for noen brukere. Det er problematisk ettersom brukerne må velge mellom de to programmene. Uplay er imidlertid viktigere, så du bør vurdere å avinstallere Hamachi en stund for å se om problemet er løst. Følg instruksjonene nedenfor!

 1. Klikk på Start-menyknappen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter den. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne innstillingene hvis du bruker Windows 10.
 2. I Kontrollpanel velger du å vise som - Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 3. Hvis du bruker Innstillinger-appen, skal du klikke på Apper umiddelbart åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 4. Finn LogMeIn Hamachi-verktøyet i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller . Avinstallasjonsveiviseren skal åpne, så følg instruksjonene for å avinstallere den.
 5. Klikk Fullfør når avinstalleringsprogrammet er ferdig, og start datamaskinen på nytt for å se om feil fortsatt vises.

Løsning 4: Deaktiver IPv6

Deaktivering av Internett-protokoll versjon 6-tilkobling på datamaskinen klarte å løse problemet for mange brukere, og det er en enkel måte å løse problemet på. Dette gjør denne metoden verdig, og du bør ikke hoppe over den under feilsøkingsprosessen.

 1. Bruk Windows + R-nøkkelkombinasjonen som umiddelbart skal åpne dialogboksen Kjør der du skal skrive ' ncpa.cpl ' i linjen og klikke OK for å åpne innstillingselementet for Internett-tilkobling i Kontrollpanel.
 2. Den samme prosessen kan også gjøres ved å åpne kontrollpanelet manuelt . Bytt visning ved å sette øverst til høyre i vinduet til Kategori og klikke på Nettverk og Internett øverst. Klikk på knappen Nettverk og deling for å åpne den. Prøv å finne knappen Endre adapterinnstillinger i menyen til venstre, og klikk på den.
 3. Når vinduet Internett-tilkobling åpnes, dobbeltklikker du på den aktive nettverksadapteren.
 4. Klikk deretter på Egenskaper og finn oppføringen til Internet Protocol versjon 6 i listen. Deaktiver avkrysningsruten ved siden av denne oppføringen, og klikk OK. Start datamaskinen på nytt for å bekrefte endringene, og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 5: Bruk statiske IP- og DNS-adresser

Som standard endres datamaskinens IP- og DNS-adresse over tid. Dette er vanligvis ikke problematisk, men brukere har rapportert at tildeling av statiske IP- og DNS-adresser til datamaskinen din kan hjelpe deg med å løse feilen "En Ubisoft-tjeneste er for øyeblikket ikke tilgjengelig" på Windows. Følg trinnene nedenfor for å prøve denne metoden!

 1. Forsikre deg om at du åpner et ledetekstvindu ved å søke etter “ cmd ” eller “ Kommandoprompt ” i Start-menyen.
 1. Skriv inn kommandoen som vises nedenfor, og bla nedover mot nettverkskortet som samsvarer med tilkoblingen du bruker. Legg merke til standard gateway , nettverksmaske , MAC og DNS
ipconfig / all
 1. After that, use the Windows + R key combo which should immediately open the Run dialog box where you need to type ‘ncpa.cpl’ in the bar and tap OK to open the Internet Connection settings item in Control Panel.
 1. Left-click your active network adapter and click on the Properties Locate the Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) item on the list. Tap on it to select it and click the Properties button below.
 1. Stay in the General tab and switch the radio button in the Properties window to “Use the following DNS server addresses” and use 8.8.8 and 8.8.4.4 respectively. Switch to “Use the following IP address” and use the same number as the Default Gateway you took note of but change the last digit after the last dot so something else. Fill out other information the same as you took note.

Solution 6: Completely Reset Your Hosts File

The host’s file is an important file when it comes to networking issues. Resettings it can resolve many different problems, including the “A Ubisoft service is currently unavailable” error. If for some reason, you find that your hosts file has been compromised or if you start experiencing this problem with Origin, you can reset the file back to default by following the steps below.

 1. Navigate to the location C >> Windows >> System32 >> Drivers >> Etc by navigating to it after opening the File Explorer. First, click This PC or My Computer from the left side pane to locate and open your Local Disk C.
 2. If you are unable to see the Windows folder, you may need to turn on the option which enables you to see hidden files and folders. Click the “View” tab in File Explorer’s top menu and click the “Hidden items” checkbox in the Show/hide File Explorer will show the hidden files and will remember this setting until you change it again.
 3. Locate the hosts file in the Etc folder, right-click on it, and choose to Open it with Notepad. Use the Ctrl + A key combination to select all text and click Delete or Backspace to delete it. After that, paste the following text inside:
# Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to hostnames. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # #   102.54.94.97   rhino.acme.com     # source server #    38.25.63.10   x.acme.com       # x client host # localhost name resolution is handled within DNS itself. #    127.0.0.1    localhost #    ::1       localhost
 1. Click File >> Save to save the changes. Exit Notepad and restart your computer. Check to see if the problem persists regarding Ubisoft to log in properly.

Solution 7: Use SFC to Scan for Missing or Corrupt System Files

Networking issues can often by system-related. These problems are rooted deep inside the system files and the only way to try to resolve them is by running the System File Checker (SFC). It will scan your system files for errors and possible repair or replace them. Follow the steps below to do so!

 1. Search for “Command Prompt” by typing it either right in the Start menu or by pressing the search button right next to it. Right-click the first entry which will pop up as a search result and select the “Run as administrator” context menu entry.
 2. Additionally, you can also use the Windows Logo Key + R key combination to bring up the Run dialog box. Type in “cmd” in the dialog box which appears and use the Ctrl + Shift + Enter key combination for admin Command Prompt.
 1. Type in the following commands in the window and make sure you press Enter after typing each one. Wait for the “Operation completed successfully” message as an indication that our message was successful.
sfc /scannow
 1. Try to restart your computer and check to see if the “A Ubisoft service is currently unavailable” error continues to appear on your computer.

Solution 8: Perform a Network Reset

Performing a Network Reset is yet another simple method of resolving this problem and it’s the last one in our list. It has worked for many users and you have absolutely nothing to use if you try it out. Follow the steps below and check to see if the “A Ubisoft service is currently unavailable” error continues to appear on your computer.

 1. Open the Run utility by using the Windows Key + R key combination on your keyboard (press these keys at the same time. Type “ms-settings:” in the newly opened box without the quotation marks and click OK to open the Settings tool.
 2. An alternative way would be to open the Settings tool on your PC by clicking the Start menu and clicking the cog icon at the bottom left part.
 3. Also, you can use the Windows key + I key combination for the same effect. Click to open the Network & Internet section and stay in the Status tab at the left side of the window.
 4. Scroll down until you reach the blue Network reset button. Click it and follow the instructions which will appear on-screen and make sure you comply with everything.
 5. Check to see if the same problem persists!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det