Fix: Discord Mic fungerer ikke

Det er en mikrofonfeil som går rundt i Discord der brukeren kan høre de andre medlemmene av kanalen, men de tar ikke opp mikrofonlyden sin. Problemet virker knyttet til desktopversjonen av Discord, ettersom mange brukere rapporterte at deres mikrofoner fungerer bra mens de bruker nettappen.

Stadig flere spillere slipper Skype og begynner å bruke Discord som deres primære kommunikasjonsverktøy for deres spillbehov. For det meste fungerer appene feilfritt med minimale problemer. Utviklingsteamet bak Discord er vanligvis raskt i å fikse rapporterte feil, men denne ser ut til å ha unnvart dem i flere måneder. Dessverre er det ikke en “fungerer-for-alle” -retting som får Discord-appen til å magisk plukke opp mikrofonen din igjen. Det ser ut til at problemet kan stamme fra forskjellige steder, så det kan hende du blir bedt om å prøve en rekke løsninger før du oppdager en løsning som fungerer i din situasjon.

For å redde deg fra å måtte søke på hele internett etter alle de effektive løsningene for Discord mic-feilen, har vi bestemt oss for å lage en kuratert liste med bare løsningene som har hjulpet brukere med å gjenoppta kommunikasjonen med teamene sine.

Merk: Før du begynner å feilsøke Discord mic-problemet med veiledningene nedenfor, må du sørge for at headsettet ikke fungerer. Hvis du har et ekstra hodesett, kobler du det til PC-en din og ser om det fungerer normalt under Discord. I tillegg kan du følge denne guiden Windows 10-mikrofon fungerer ikke for å feilsøke vanlige mikrofonproblemer på Windows 10.

Hvis du støter på det samme problemet i Discord med et annet hodesett, begynn å følge metodene nedenfor. En av løsningene nedenfor fungerer sikkert med å gjenopprette mikrofonlyden. Følg metodene i rekkefølge til du støter på en løsning som fungerer for din situasjon. Men før du går videre med løsningene, kan du prøve å starte systemet på nytt og Discord. Prøv også å deaktivere Discord-overlegg (vurdere å holde det slått av resten av feilsøkingsprosessen).

Metode 1: Logge av Discord

Hvis du leter etter en rask løsning som gjør at vennene dine kan høre deg, vil det vanligvis gjøre susen når du logger ut og inn igjen. Men husk at denne løsningen bare er midlertidig. Hvis du leter etter en løsning som varer, fortsett å følge metodene nedenfor.

 1. For å logge av desktopversjonen av Discord, klikk på ikonet Brukerinnstillinger nederst til venstre.
 2. Bekreft nå for å logge av.
 3. Bla deretter ned, klikk Logg av , og klikk deretter på Logg ut-knappen igjen for å bekrefte. Husk at du kanskje må gjenta prosedyren noen ganger til den registreres.
 4. Etter at du har logget ut, setter du inn påloggingsinformasjonen din for å logge på igjen og se om vennene dine kan høre deg. Hvis du fortsatt har det samme problemet, kan du gå til metode 2 .

Metode 2: Kjøre Discord som administrator

Siden Discord brukte UDP for å sende data til vennene dine, kan det hende at Discord-appen ikke har de riktige rettighetene til å overføre stemmen din over internett. For å sikre at det ikke er tilfelle, kan du prøve å kjøre Discord med administratorrettigheter. Denne løsningen er en av de første tingene som anbefales av Discords kundesupport.

 1. For å kjøre Discord som administrator, høyreklikker du bare på skrivebordsikonet og klikker på Kjør som administrator .

Metode 3: Justere innstillingene for automatisk inngangsfølsomhet

Et annet vanlig scenario som vil forhindre at mikrofonen din fungerer som den skal, er når automatisk inngangsfølsomhet er deaktivert av brukeren i Discords innstillinger. Hvis du justerte stemmeinnstillingene dine tidligere, er sjansen stor for at du fjerner krysset i ruten ved siden av Bestem automatisk inngangsfølsomhet.

Når du deaktiverer dette alternativet, har den manuelle følsomhetslinjen en tendens til å sende glidebryteren til venstre. Dette vil føre til at Discord-appen slutter å plukke lyder fra mikrofonen din. Imidlertid er denne automatiske inngangsfølsomheten kjent for å være buggy, så du er på automatisk, og indikatorfeltet lyser ikke når du snakker, det er verdt å prøve å gå manuelt. Her er en rask guide gjennom det hele:

 1. Klikk på brukerinnstillinger- ikonet nederst til venstre i Discord-vinduene.
 2. Klikk deretter på Tale og video (under Appinnstillinger ).
 3. Rull ned til Inngangssensitivitet, og aktiver vekselen ved siden av Bestem automatisk inngangssensitivitet, hvis den ikke allerede er aktivert. Snakk deretter inn i hodesettet og se om linjen nedenfor lyser grønt. Hvis det lyser grønt når du snakker, gå videre til neste trinn.
 4. Deaktiver bryteren, og sørg for at den manuelle glidebryteren er plassert et sted i midten. Hvis den manuelle linjen pulserer når du snakker, bør du være god å gå.

Metode 4: Velge hodetelefonmikrofonen under Inndataenhet

Hvis en stemmestilling ikke har gitt noen resultater, la oss se om Discord i utgangspunktet bruker riktig mikrofon. Uenighet har for vane å ta rare valg. Inndataenheten er igjen som standard. Dette problemet skjer vanligvis med spill-bærbare datamaskiner eller datamaskiner som allerede har en innebygd mikrofon.

Hvis du ikke spesifiserer hvilken mikrofon som skal brukes av Discord, er sjansen stor for at appen bruker den interne selv om headsettet er koblet til. Ofte vil den innebygde mikrofonen ikke ha de nødvendige driverne for å fungere med en VoIP-tjeneste som Discord.

Her er en rask guide for å sikre at Discord bruker riktig mikrofon:

 1. Klikk på brukerinnstillinger- ikonet nederst til venstre i Discord-vinduene.
 2. Klikk deretter på Tale og video (under Appinnstillinger ).
 3. Bruk rullegardinmenyen under Inndataenhet for å velge mikrofonen fra hodesettet.

  Merk: Hvis du er usikker på hvilken mikrofon du skal velge som inngangsenhet, må du sørge for at headsettet er koblet til PCen. Høyreklikk deretter på lydikonet (nederst til høyre) og klikk på opptaksenheter. Så snakk ganske enkelt i hodesettmikrofonen og se hvilket nivåikon som lyser. Du kan da finne navnet på hodesettmikrofonen i venstre nærheten av nivåikonet.

 4. Til slutt må du sørge for at glidebryteren for inngangsvolum for mikrofonen din er maksimalt.

Metode 5: Deaktivering av eksklusiv modus i Windows

I Windows er noen applikasjoner konfigurert til å ta eksklusiv kontroll over lydenhetsdriveren. Å la dem gjøre det kan føre til problemer med Discord. Med noen hodesett vil mikrofonen i Discord stille seg helt hvis noen innstillinger relatert til eksklusiv modus er aktivert. Her er en rask guide til hvordan du deaktiverer dem:

 1. Høyreklikk på lyd- / volumikonet nederst til høyre og velg Opptaksenheter.

 2. Velg mikrofonen fra hodesettet og klikk på Egenskaper.

 3. Velg kategorien Avansert og fjern merket for avmerkingsboksene under Eksklusiv modus . Ikke glem å trykke på Apply for å bekrefte.
 4. Start systemet på nytt og se om mikrofonen din fungerer i Discord.

Metode 6: Tilbakestille taleinnstillinger

Denne løsningen ser ut til å ha den høyeste suksessprosenten. Hvis du støter på dette problemet utelukkende på Discord desktop-appen, vil dette mest sannsynlig gjenoppta den normale funksjonaliteten til Discord. Følgende trinn hjelper også hvis feilen har dukket opp etter at du har byttet ut det gamle headsettet med et nytt. Slik tilbakestiller du stemmeinnstillingene i Discord:

 1. Klikk på brukerinnstillinger- ikonet nederst til venstre i Discord-vinduene.
 2. Klikk deretter på Tale og video (under Appinnstillinger ).
 3. Rull ned til slutten og klikk på Tilbakestill stemmeinnstillinger.

 4. Trykk deretter Ok for å bekrefte valget ditt og vent på at Discord skal initialiseres på nytt.
 5. Koble til headsettet på nytt og se om feilen er fjernet.

Metode 7: Endre inngangsmodus til Trykk og snakk

Hvis alle metodene ovenfor har mislyktes, la oss prøve å endre inngangsmodus fra stemmeaktivitet til trykk og snakk . Noen brukere har rapportert at etter endring av inngangsmodus begynte mikrofonen deres å fungere igjen. Imidlertid vil denne modusen kreve at du trykker på en knapp når du vil si noe til vennene dine.

Det er en mindre ulempe, men det kan tillate deg å gjenoppta kommunikasjonen med teamet ditt. Her er en hurtigguide diskord trykk for å snakke om aktivering og bruk av Trykk og snakk i splid.

Metode 8: Endre personverninnstillinger

Etter en oppdatering fra Microsoft ble alle applikasjoner automatisk tilbakekalt tilgang til mikrofon og andre maskinvarekomponenter. Dette gjelder bare for tredjepartsapplikasjoner som også inkluderer Discord. Dette skyldtes endringen i tillatelsespolitikken som ble gitt til disse applikasjonene. Hvis du har en deaktivert mikrofon i Windows-personverninnstillingene på grunn av denne oppdateringen, kan det føre til at mikrofonen ikke fungerer i Discord. I så fall kan aktivering av mic-tilgang for Discord løse problemet.

 1. Trykk Windows -tasten, skriv Privacy Settings og i resultatene, klikk på Personverninnstillinger .
 2. Nå i venstre vindusrute, bla ned og klikk på mikrofon .
 3. I høyre rute i vinduet bytter du bryteren til " Apper for å få tilgang til mikrofonen din " til .
 4. Nå i høyre rute, rull ned og sjekk om mikrofontillatelse for Discord er aktivert. Hvis Discord ikke er der, så se etter Win32WebViewHost.
 5. Start systemet på nytt og sjekk om du kan bruke mikrofonen i Discord.

Metode 9: Deaktiver QoS på Discord

I noen tilfeller kan QoS-innstillingen på Discord forstyrre noen viktige systemfunksjoner som kan forårsake denne feilen. Derfor deaktiverer vi det i dette trinnet. For det:

 1. Start Discord og klikk på alternativet “Brukerinnstillinger” .
 2. I Brukerinnstillinger klikker du på “Tale og video” i venstre fane.
 3. Her fjerner du avmerkingen for " Aktiver tjenestekvalitet med høy pakkeprioritet " for å slå den av.
 4. Sjekk om problemet vedvarer.

Hvis alle løsningene ovenfor har vist seg å være ineffektive, kan du prøve å installere Discord-appen på nytt og se om problemet fortsatt er der. Hvis ikke, kan du også få offisiell støtte på denne lenken (her). Utviklingsteamet bak Discord har bekreftet at de presser på for en permanent hurtigreparasjon til dette mikrofonproblemet. Du kan også bruke Discord Browser-versjonen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det