Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?

Programmet Digital TV Tuner Device Registration har en historie om å bli plukket opp av flere tredjeparts Antivirus-suiter for å være et program som bremser systemet. Avast, McAfee og Node32 er alle sikkerhetsserier som er bekreftet for å signalisere at Digital TV Tuner Device bremser datamaskinen. Dette problemet er ikke eksklusivt for en bestemt Windows-versjon, siden det rapporteres å forekomme på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10.

Det er forståelig hvorfor noen mennesker leter etter måter å håndtere Digital TV Tuner Device Registration Application, med tanke på at noen sikkerhetspakker rapporterer at det senker datamaskinen med 70% eller mer.

Hva er 'Digital TV Tuner Device Registration Application'?

I store trekk er registreringsapplikasjonen for digital TV-tuner en planlagt oppgave som er en del av Windows Media Center. Den lar deg se premium digitale kabelkanaler fra kabeleverandøren rett fra datamaskinen.

Hovedprosessen med Digital TV Tuner Device Registration er ehPrivJob.exe. Denne prosessen brukes til å "speide" etter digitale kabelinnstillinger som kan være koblet til en datamaskin. Forkortelsen ' eh ' kommer fra eHome, og den tilhører registreringsapplikasjonen for digital TV-tuner fra Windows Media Center .

Er Digital TV Tuner Device Application Application trygt?

Fra et sikkerhetsmessig synspunkt har du ingen grunn til å fjerne Digital TV Tuner Device Registration Application eller prosessen bak det (ehPrivJob.exe).

Fra et ytelsesperspektiv er det fornuftig å fjerne Digital TV Tuner Device Registration Application i visse situasjoner. Mens ehPrivJob.exe absolutt ikke tar opptil 70% av systemressursene dine (Avast og noen få andre antivirusprogrammer er litt misvisende på dette i et forsøk på å selge en annen tjeneste), har den absolutt potensialet til å bremse datamaskinen opp når du bruker aktivt TV-innstillingsfunksjonen.

Husk at ehprivJob.exe er mest kjent for å påvirke oppstartstider - ikke systemytelsen etter at oppstartssekvensen er fullført.

Bør jeg fjerne registreringsapplikasjonen for digital TV-mottakerenhet?

Normalt, ehPrivJob. exe bruker ikke nok systemressurser (mens den er inaktiv) til at du gidder å finne måter å fjerne den på. Imidlertid er det visse situasjoner der den kjørbare filen ehPrivJob blir feil og kjører i full hastighet selv når datamaskinen ikke gjør noen TV-tuning.

I tilfeller der ehPrivJob. exe blir faktisk kontraproduktivt for datamaskinen din, det kan ende opp med å opprette og lagre store filer på SSD / HHD. Det er også kjent for å opprette ugyldige registeroppføringer som kan ende opp med å påvirke datamaskinens totale ytelse.

Om du skal fjerne Digital TV Tuner Device Registration Application eller ikke, avhenger egentlig av hva du gjør med datamaskinen din.

Hvis du bruker den til TV-innstillingsformål (du ser på TV-kanaler på PC-en din via TV-innstillingsfunksjonen), er det ikke en god ide å fjerne Digital TV Tuner Device Registration Application, siden det effektivt fjerner denne funksjonen helt.

Hvis du ikke bryr deg om TV-innstilling, og undersøkelsen nedenfor viser at ehPrivJob. exe bruker mye systemressurser, og deretter blir det et gyldig alternativ å fjerne det.

Undersøker ehPrivJob. exe for høy bruk

Før vi guider deg gjennom prosessen med å hindre Digital TV Tuner Device Registration Application i å konsumere systemressurser, anbefales det å bekrefte at prosessen ( ehPrivJob.exe ) faktisk er ansvarlig for at systemet går ned.

Det er flere måter å gjøre dette på, men den enkleste er å bare bruke Oppgavebehandling . Dette verktøyet lar deg finne de prosessene som bruker store mengder systemressurser og kontrollere om prosessen bak Digital TV Tuner Device Registration Application (ehPrivJob.exe) er blant dem.

Her er hva du trenger å gjøre:

  1. Ctrl + Shift + Esc-tasten for å åpne Oppgavebehandling.
  2. Inne i Oppgavebehandling, gå til Prosesser-fanen og se etter en oppføring med navnet ehprivjob.exe eller Digital TV Tuner Device Registration Application.

  3. Sjekk deretter CPU- og minneressursene som brukes av denne prosessen. Hvis dette tallet er stort (bruker mer enn 100 MB minne og over 10% av den totale CPU-kapasiteten), må du deaktivere det for å forbedre systemytelsen.

Hvordan fjerner jeg registreringsapplikasjonen for digital TV-mottakerenhet?

Hvis datamaskinen din er legitimt treg, og du har klart å finne ut at Digital TV Tuner Device Registration Application forårsaker problemene, er det måter du kan bruke for å håndtere prosessen.

Men husk at å gjøre dette effektivt betyr at du fjerner datamaskinens evne til å fungere som en TV-tuner og streame TV-kanalene dine. Hvis du ikke er interessert i denne funksjonen, kan du bruke verktøyet Legg til / fjern programmer for å deaktivere Windows Media Center fra listen over Windows-funksjoner .

Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

  1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “appwiz.cpl” og trykk Enter for å åpne skjermbildet Programmer og filer .
  2. I skjermbildet Programmer og funksjoner klikker du på Slå Windows-funksjoner på eller av fra menyen til venstre.
  3. Vent til Windows Media Features-menyen er fullastet, utvid deretter rullegardinmenyen som er tilknyttet Media Features og fjern begge sjekkpunktene knyttet til Windows Media Player og Media Features .
  4. Klikk Ja ved bekreftelsesmeldingen.
  5. Klikk Ok for å håndheve endringene, og vent til de blir håndhevet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det