Fix: Paladins er ikke i stand til å finne dampinstallasjon

Paladins: Champions of the Realm er et gratis spill online skytespill fra Hi-Rez Studios. Spillet ble utviklet av Evil Mojo Games, et internt studio av Hi-Rez, og ble utgitt i 2018 for Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Spillet foregår i en sci-fi fantasiverden.

Imidlertid har vi nylig mottatt mange rapporter om feilen " Paladins kan ikke finne dampinstallasjon ". Denne feilen vises bare for brukere som installerte spillet gjennom "Steam" i stedet for den frittstående startprogrammet. Det har vært et tilbakevendende problem og har blitt sett i mange andre spill fra "Hirez studios", så som SMITE osv. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene til problemet og gi deg levedyktige løsninger som vil sikre fullstendig utryddelse av problemet.

Hva er årsaken til at feilen "Paladins ikke finner dampinstallasjon"?

De viktigste årsakene til dette problemet er vanligvis vanlige for mange brukere, men det er ikke en eneste metode som kan brukes til å feilsøke alle problemer. Her er likevel listen over de vanligste årsakene:

 • Feil installasjonskatalog:  Noen ganger er installasjonskatalogen som er angitt for spillet feil. Dette vil lure bæreraketten til å tro at spillet ikke kan installeres i det hele tatt. Dette kan løses ved hjelp av Hi-Rez feilsøkingsprogram.
 • Hi-Rez Service: I noen tilfeller kan det hende at Hi-Rez-tjenesten ikke kjører riktig, og du bør vurdere å avinstallere den manuelt. Det installeres på nytt etter at du har startet spillet, og forhåpentligvis løser problemet.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene.

Løsning 1:  Endre installasjonskatalogen

Det er fullt mulig at en feil på Steam eller spillets slutt har endret den virkelige plasseringen der spillet er installert. Hvis du installerte spillet med Steam, burde det være i en av bibliotekmappene du har valgt. Følg trinnene nedenfor for å endre spillets installasjonskatalog ved hjelp av feilsøkingsprogrammet

 1. Åpne  Steam-  klienten din ved å dobbeltklikke på ikonet fra skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen eller den runde Cortana-knappen (eller søkefeltet) ved siden av den hvis du er en Windows 10-bruker.
 2.  Naviger til  Bibliotek-fanen  i Steam-vinduet, og finn Paladins i listen over spill du eier i biblioteket.
 3. Høyreklikk på spillet og velg  Play Game-  oppføringen som vises øverst i hurtigmenyen. Hvis du har Steam-snarveien på PC-en, finn den og  dobbeltklikk på den .
 4. Klikk på det tannlignende ikonet nederst til venstre i Paladins-lanseringsvinduet for å åpne  Innstillinger . Klikk på  Feilsøk-  knappen og vent til  Hi-Rez Diagnostic Tool  for Game Support starter.
 5. Velg "Paladins" i listen over installerte spill, og endre  spillinstallasjonskatalogen  til den du brukte til å installere "Paladins". Standardstien er vanligvis ' C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \ Paladins '.
 6. Bruk endringene og sjekk for å se om feilen "Paladins ikke kan finne Steam-installasjon" fremdeles vises når du starter spillet.

Løsning 2: Installere Hi-Rez-tjenesten på nytt

Noen ganger kan denne tjenesten rett og slett ikke installeres ordentlig på folks datamaskiner, og de kan ikke gjøre noe med installasjonen av Paladins, noe som fører til at denne feilen dukker opp fra begynnelsen. I andre tilfeller ser det ut til at tjenesten er korrupt, og du bør avinstallere og la spillet installere den selv.

 1. Siden du har installert spillet på Steam,  åpner du Steam-klienten din  og navigerer til  Bibliotek-fanen  i Steam-vinduet, og finn Paladins i listen over spill du eier i biblioteket.
 2. Høyreklikk på spillet og velg  Egenskapoppføringen  som vises øverst i hurtigmenyen. Naviger til kategorien  Lokale filer  i vinduet Egenskaper, og velg  Bla gjennom lokale filer
 3. Naviger til Binaries >> Redist og dobbeltklikk for å åpne  InstallerHiRezService.exe  kjørbar. Hvis tjenesten er installert, må du sørge for at du velger å avinstallere den fra den kjørbare filen. Hvis det ikke er installert, installerer du det før du åpner spillet igjen.

 4. Spillet skal fortsette å installere tjenesten før lansering, så sjekk om du nå er i stand til å spille riktig.

Løsning 3: Kjør på nytt Forutsetninger

Dette er et alternativ som vises etter at du har kjørt diagnostisk verktøy for Hi-Rez Game Support ved å klikke Feilsøk i spillets startinnstillinger. Å kjøre det har løst problemet for mange spillere, og du bør definitivt prøve det.

 1. Åpne  Steam-  klienten din ved å dobbeltklikke på ikonet fra skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen eller den runde Cortana-knappen (eller søkefeltet) ved siden av den hvis du er en Windows 10-bruker.
 1. Naviger til  Bibliotek-fanen  i Steam-vinduet, og finn Paladins i listen over spill du eier i biblioteket.
 2. Høyreklikk på spillet og velg  Play Game-  oppføringen som vises øverst i hurtigmenyen. Hvis du har Steam-snarveien på PC-en, finn den og  dobbeltklikk på den .
 3. Klikk på det tannlignende ikonet nederst til venstre i Paladins-lanseringsvinduet for å åpne Innstillinger. Klikk på Feilsøk-knappen og vent til  Hi-Rez Diagnostic Tool  for Game Support starter.
 1. Finn   alternativet Kjør forutsetninger på nytt nederst i vinduet, og klikk på det. Vent til det er ferdig, og prøv å kjøre spillet igjen for å sjekke om feilen "Paladins ikke kan finne Steam-installasjon" fremdeles vises.

Løsning 4: Installer spillet på nytt

Å installere spillet på nytt bør være det siste på listen, men det gode er at alt lagres på Steam-kontoen din, og du trenger ikke starte på nytt. Hvis du har en god Internett-tilkobling, bør spillet installeres på kort tid, og feilen skal nå slutte å vises.

 1. Klikk på Start-menyknappen og åpne  Kontrollpanel  ved å søke etter den eller ved å finne den i Start-menyen (Windows 7-brukere). Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne  Innstillinger-  appen hvis du bruker Windows 10 som operativsystem på datamaskinen.
 2. I Kontrollpanel-vinduet bytter du til  Vis som kategori  øverst til høyre og klikker på  Avinstaller et program  under Programmer-delen.
 1. Hvis du bruker Innstillinger på Windows 10, klikker du på  Apper-  delen fra Innstillingsvinduet for å åpne listen over alle installerte programmer på datamaskinen din.
 2. Finn Paladins i listen i Innstillinger eller Kontrollpanel, klikk på den en gang og klikk på  Avinstaller-  knappen i Avinstaller et programvindu. Bekreft eventuelle dialogvalg for å avinstallere spillet, og følg instruksjonene som vises på skjermen.

Alternativ for Steam-brukere:

 1. Hvis du har installert spillet på Steam, åpner du  Steam-  klienten og navigerer til fanen  Bibliotek  i Steam-vinduet og finner Paladins i listen over spill du eier i biblioteket.
 1. Høyreklikk på spillet og velg  Avinstaller-  knappen som vises nederst i hurtigmenyen som vises.
 2. Følg instruksjonene som vises på skjermen og bekreft eventuelle dialoger som ber deg om å bekrefte valget ditt om å avinstallere spillet.

Du må laste den ned igjen fra Steam ved å finne i biblioteket og velge Installer-knappen etter å høyreklikke på den. Sjekk om meldingen "Paladins ikke kan finne Steam-installasjon" fremdeles vises.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det