Fix: Fortnite OS-støttet operativsystem

Brukere opplever feilmeldingen ' Fortnite ikke-støttet operativsystem ' når datamaskinen deres ikke oppfyller minimumskravene som kreves for å spille Fortnite. I de fleste tilfeller har dette å gjøre med hvilken type operativsystem som er installert. Hvis du bruker 32-biters Windows, mislykkes Fortnite å spille. Du kan til og med ikke være i stand til å 'laste ned' spillet, la være å spille det.

Fortnite OS-støttet OS på 32-biters Windows

Hvert spill er utviklet i henhold til typen operativsystem. For eksempel vil et 64-biters system håndtere store mengder RAM (random access memory) mer effektivt sammenlignet med et 32-biters system. Derfor er spillet designet etter den spesifikke måten. Selv om det er flere utviklere som optimaliserer spillene sine for å kjøre på begge typer operativsystemer, ser det ut til at Fortnite ikke har gjort det ennå.

Hva forårsaker Fortnite-feilen OS-støttet OS?

Som nevnt tidligere, skyldes denne feilmeldingen at PCen din ikke oppfyller minimumskravene for å spille Fortnite. Mer spesifikt operativsystemtypen som er installert på datamaskinen din. Operativsystemet kan enten være 64-biters eller 32-biters. Til denne datoen støtter Fortnite bare 64-bits. Her er minimum og anbefalte spesifikasjoner for å kjøre Fortnite.

Anbefalte systemkrav

 • 2 GB VRAM
 • Core i5 2,8 GHz
 • 8 GB RAM
 • Windows 7/8/10 64-bit
 • Nvidia GTX 660 eller AMD Radeon HD 7870 tilsvarende DX11 GPU

Minimum systemkrav

 • Core i3 2,4 GHz
 • 4 GB RAM
 • Intel HD 4000
 • Windows 7/8/10 64-bit

Som du tydelig kan merke, i begge tilfeller støttes bare 64-biters Windows for å kjøre spillet.

Løsning 1: Installere 64-biters Windows

Den enkleste måten er å installere 64-biters Windows på datamaskinen. Andre løsninger kan omfatte bruk av emulatorer, men de hemmer ytelsen og forårsaker problemer i spillet, siden de ikke har den underliggende 64-biten i virkeligheten.

Før vi går over til å installere / laste ned 64-biters Windows, bør du først sjekke hvilken versjon av Windows som for øyeblikket er installert på datamaskinen din. Følg trinnene nedenfor for å finne ut.

 1. Trykk på Windows + I for å starte Innstillinger og klikk på System .
 2. Nå klikke på Om fra venstre navigasjonsfeltet og sjekke Systemtype henhold Enhetsspesifikasjoner .
Kontrollerer den nåværende installerte versjonen av Windows

Herfra kan du se om 64-biters Windows er installert eller ikke.

Før du laster ned 64-biters Windows og installerer den på datamaskinen din, er det nødvendig at du sjekker om maskinvaren din til og med er kompatibel med å kjøre 64-bitersversjonen av Windows. Du kan laste ned verktøyet SecurAble og kjøre verktøyet. Når du kjører, vil du få innsikt hvis prosessoren din støtter 64-biters operativsystemer. I eksemplet nedenfor støtter prosessoren 64-biters behandling.

Kontrollerer maskinvarekompatibilitet for 64-biters Windows

Hvis maskinvaren din støtter 64-biters operativsystemer, kan du navigere til Microsofts offisielle nettside og laste ned den relaterte Windows. Deretter kan du følge trinnene på Slik installerer du Windows 10 i vår artikkel. Forsikre deg om at du sikkerhetskopierer dataene dine før du fortsetter.

Løsning 2: Bruke en PC-emulator

Hvis du ikke vil installere en nyere versjon av Windows, kan du prøve å bruke en PC-emulator. PC-emulatorer virtualiserer typen operativsystem i et virtuelt miljø og lar deg spille et spill som om det var installert på målrettet arkitektur. Imidlertid kan ytelsen bli hindret drastisk, siden den bare er virtuell og den underliggende maskinvaren faktisk ikke oppfyller kravene.

Du kan sjekke ut en rekke forskjellige PC-emulatorer til stede, for eksempel PCSXR. Du kan prøve hver enkelt av dem og prøve å kjøre spillet gjennom dem. Selv om du kanskje kan spille spillet, anbefales det at du oppdaterer operativsystemet og maskinvaren til 64 bit for å spille Fornite.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det