De 5 beste gratis ikonproduseringsprogramvarene

Hjem / Best Of / De 5 beste gratis ikonproduserende programvarene

De 5 beste gratis ikonproduseringsprogramvarene

Av Ayesha Sajid 27. juni 2019 4 minutter lest

Et ikon er et symbol som representerer identiteten til et produkt. Det regnes også som en logo eller et varemerke for å skille et produkt på en unik måte blant mange andre. Når det er sagt, trenger vi ikke å gå i dybden med å forstå viktigheten av ikoner fordi vi vet at alt vi bruker i disse dager, enten det er et nettsted, en mobiltelefon, frokostblanding og til og med stedene vi besøk som restauranter, sykehus, hoteller osv. har forskjellige ikoner eller logoer som vi gjenkjenner dem umiddelbart.

På grunn av denne årsaken faller hver og en av oss i et stort behov for en ikonprodusentprogramvare minst en gang i livet. Vi vet at et ikon er en kombinasjon av kunst og kreativitet, men mange upraktiske mennesker tror at en ikonprodusentprogramvare ikke er verdt å kaste bort pengene sine på. Vel, for slike mennesker har vi fortsatt mye som de enkelt kan lage outclass-ikoner, og det også helt gratis. Ja, det er sant. Så her presenterer vi deg en liste over The Five Best Free Icon Maker Software . Så hva venter du på? Bare les gjennom denne artikkelen raskt og ta tak i favorittprogramvaren for ikonprodusenter.

1. Junior Icon Editor


Prøv nå

Junior Icon Editor er en allsidig gratis ikonredigerer som lar deg lage og redigere ikoner mens du bruker Windows- operativsystemet, samt bare redigere ikoner på Android- , iOS- og Linux- plattformer. Det betyr at du enten kan lage et ikon rett fra bunnen av, eller du kan begynne å endre et eksisterende bilde for å lage et nytt ikon ut av det ved hjelp av denne programvaren. Denne programvaren gir deg et bredt spekter av farger, 16 millioner forskjellige farger for å være presise, for å forskjønne ikonene dine, mens det gir deg 32-biters fargedybde .

Du kan lage ikoner med profesjonelle streker ved hjelp av verktøy som penn , pensel , luftbørste , former osv. Junior Icon Editor gir deg også muligheten til å rotere , skifte eller rulle ikonene dine. Du kan til og med sortere bildene innenfor et ikon. Denne programvaren er i stand til å kopiere bilder og fargeverdier og deretter lime dem inn på utklippstavlen eller til et annet program. Videre kan du importere og eksportere ikonene i forskjellige formater, inkludert ICO , PNG , XPM, XBM og ICPR ved å bruke Junior Icon Editor.

2. SimplyIcon


Prøv nå

SimplyIcon er navnet som sier alt om funksjonene til denne programvaren. Dette er virkelig en veldig enkel og brukervennlig gratis ikonprodusentprogramvare som er designet for Windows- operativsystemet. Denne programvaren er i stand til å generere forskjellige størrelser ikoner, dvs. 16 x 16 , 24 x 24 , 32 x 32 og til og med 128 x 128 . Du kan lage ikonene dine ganske enkelt ved å dra og slippe bildene videre til dette programmet, og det lagrer ikonene dine i ICO- format. Bildekvaliteten til de genererte ikonene er også ganske merkbar. Du kan tegne nesten alle slags mønstre eller former for ikonet ditt ved å bruke forskjellige penner ,Blyanter , Pensler , retusjerings Tools , lag , etc.

Denne programvaren har en enorm fargepalett og fullt tilpassbare verktøylinjer . Det lar deg også bruke talltastene som snarveier for å utføre forskjellige handlinger. Du kan til og med flytte lerretet ditt hit og dit for å få et syn på ditt eget valg. Det beste med denne programvaren er at den også gir deg en onlinehjelp som du kan bruke til å løse spørsmålene dine. Det eneste du må være sikker på før du bruker SimplyIcon, er at du har et .Net Framework installert på systemet slik at du ikke opplever dårlig responstid og dårlige ytelsesproblemer.

3. IconsFlow


Prøv nå

IconsFlow er en online gratis ikonprodusent og redaktør. Den har et bredt utvalg av klare ikoner som er tilgjengelige for deg, som du umiddelbart kan laste ned og begynne å bruke til det formålet du ønsker. I tillegg til det kan du også lage dine egne ikoner ved hjelp av IconsFlow Editor . Denne ikonprodusenten gir deg til og med fleksibiliteten til å endre gamle ikoner og gjøre dem til nye på bare noen få sekunder. I tillegg til en rekke elektroniske ikoner, får du også flere forskjellige bakgrunner for ikonene dine for å få dem til å se mer tiltalende ut.

IconsFlow støtter SVG , ICO og PNG Export formater. Med Shapes Editor kan du legge til forskjellige forskjellige former som firkant, rektangel, sirkel osv. Til ikonene dine. Redigeringsverktøyet til denne ikonprodusenten inkluderer funksjoner som Shape Coloring , Shape Scaling , Inner Shadow , Drop Shadow , Background Coloring , etc. Du kan også velge forskjellige størrelser for ikonene dine. Det beste med denne ikonprodusenten er at Nye ikoner og trendy stiler blir lagt til den hver uke, derfor klarer denne ikonprodusenten aldri å overraske deg med sine fascinerende design.

4. Greenfish Icon Editor Pro


Prøv nå

Greenfish Icon Editor Pro er en gratis ikonprodusent og redaktør for Windows- operativsystemet. Denne programvaren er effektiv nok til å lage nye ikoner og modifisere de eldre. Videre er det også i stand til å konvertere enkle bilder til ICO- format. Denne ikonprodusentprogramvaren leveres med et tegneverktøy som består av verktøy som blyanter , former , børster , tekster , etc. som hjelper deg med å lage attraktive ikoner. Den Filter -menyen av denne programvaren er det for deg å velge forskjellige effekter for å gi den siste finpussen til ikoner.

Du kan bruke Color Picker- verktøyet til Greenfish Icon Editor Pro for å velge ønsket farge for ikonet ditt. Denne programvaren gir deg også Layering- funksjonen ved hjelp av hvilken du enkelt kan lage profesjonelle ikoner. Denne programvaren gir deg til og med en bærbar versjon som du kan bruke når du ikke vil installere denne programvaren på maskinen din. Til tross for alle disse ekstraordinære funksjonene, er denne programvaren fortsatt veldig enkel og enkel å bruke og har et veldig intuitivt grensesnitt som ikke overvelder en ny bruker.

5. Ikon


Prøv nå

Iconion er en gratis ikonprodusentprogramvare designet for operativsystemene Windows og Mac . Hvis du ikke ønsker å lage dine egne ikoner eller du ikke er god på det, så du trenger ikke å bekymre deg for det lenger fordi Iconion gir deg en omfattende Ikoner Bibliotek som du kan enkelt laste ned hvilken ikon du liker for ditt produkt . Men hvis du stoler på dine designferdigheter nok, har Iconion mange funksjoner i butikken for deg som Icon Coloring , Icon Shadowing , Backgrounds , Borders , Rotations , etc.

Med denne programvaren kan du velge hvilken som helst størrelse for ikonet ditt fra 8 px til 1024 px . Du kan også velge hvilke former du vil for ikonene dine. Denne programvaren har et meget vennlig brukergrensesnitt som er bra for deg, spesielt hvis du aldri har brukt denne programvaren før. Det lar deg til og med forhåndsvise de opprettet ikonene dine før du faktisk lagrer dem, slik at du kan gjøre de endelige endringene om nødvendig. Videre gir Iconion deg rask hjelp ved å presentere deg Video Walkthrough av hele applikasjonen, slik at du aldri blir sittende fast mens du bruker den.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det