Slik starter du Kodi 17.4 (Fjern bygninger og tillegg)

Hvis du bruker Kodi, er sjansen stor for at du allerede har eksperimentert med de forskjellige byggene og tilleggene som programvaren har å tilby. Noen tillegg og bygninger vil legge til den allerede gode funksjonaliteten som Kodi har. Men fra min personlige erfaring vil noen av dem forskjønne noen ting på bekostning av ytelsen. Enda mer, dette gjelder spesielt på Smart TV-er, Android-bokser og lignende enheter som fungerer med begrensede spesifikasjoner.

Heldigvis er det en måte å fjerne eventuelle bygg eller tillegg du måtte ha installert på Kodi. Ved å følge en av metodene nedenfor, vil du kunne starte Kodi på nytt. Hvis du ikke kan vente med å bli kvitt et tillegg, eller bare installerte feil build, følg opp med metodene nedenfor. Dette er også effektivt for å løse den vanlige avhengighetsfeilen.

Følgende trinn er universelle og skal fungere på alle plattformer som kjører Kodi (Windows, Mac OS, Linux, Raspberry Pi, etc.). Men bare i tilfelle, vi har også tatt med en ny metode som er effektiv på Android-enheter.

Universell metode: Fjerne bygninger og tillegg fra Kodi 17.X

Trinnene nedenfor ble testet på Kodi 17.4. Selv om denne metoden kan fungere bra på eldre Kodi-versjoner, klarte vi ikke å bekrefte den. Men siden Kodi har mange forskjellige bygg, er sjansen stor for at skjermen din vil se litt annerledes ut.

Det anbefales at du går tilbake til standardskinnet, slik at trinnene blir de samme. Hvis du har en tilpasset hud, går du til System> Grensesnitt> Hud, endrer den til elvemunningen og bekrefter.

Når du er tilbake til standard Kodi-hud, følg trinnene nedenfor for å starte Kodi på nytt og fjerne bygninger og tillegg.

 1. Trykk på Innstillinger- ikonet øverst til høyre, nær av / på-knappen.

 2. Gå til Filbehandling og klikk / trykk på Legg til kilde .

 3. Nå, hvis du ikke har en kilde som allerede er lagt til, dobbeltklikker du på . Du kan laste ned repositoriene fra et par steder, men jeg anbefaler dimitrology.com fordi serveren sjelden er nede. Sett inn //dimitrology.com/repo og trykk Ok.

  Merk: Hvis lenken ikke fungerer, kan du prøve å sette inn //fusion.tvaddons.ag/

 4. Gå helt tilbake til hjemmesiden til Kodi.
 5. Rull ned og trykk på Tillegg .

 6. Når tillegg er valgt, trykker du på pakkeikonet øverst til venstre på skjermen.

 7. Rull ned og trykk på Installer fra zip-fil .

 8. Rull helt ned og klikk på repooppføringen du tidligere har lagt til.

 9. Du bør se en stor liste over depotfiler. Rull helt ned og velg plugin.video.freshstart-1.0.5.zip . Klikk / trykk Ok for å bekrefte.

 10. Vent til filen pakkes ut og installeres. Du vet at den er klar når du ser Fresh Start-varselet øverst til høyre på skjermen.

 11. Gå nå tilbake til startskjermen og trykk på Add-ons igjen.

 12. Rull ned og trykk på Programtillegg . Derfra navigerer du til Fresh Start .

 13. Nå må du bekrefte valget ditt. Trykk Ok og vent til prosessen er fullført.

 14. Etter at prosessen er fullført, bør du se en melding som forteller deg det. Trykk Ok og gå tilbake til startskjermen.

 15. Nå er alt du trenger å starte Kodi på nytt. Klikk på strømikonet øverst til venstre på skjermen. Derfra klikker du på Startnytt .

  I tilfelle du fulgte trinnene ovenfor, er du Kodi skal nå være fri for bygg og tillegg. Du har nå en helt ren Kodi gjenopprettet til standardtilstanden.

Android-metode: Fjerne bygninger og tillegg fra Kodi 17.X

Hvis metoden ovenfor av en eller annen grunn ikke lyktes med en Android-drevet plattform (høyst usannsynlig), er det også en alternativ metode.

Denne løsningen vil fungere på Android TV, Android TV-bokser og Android-smarttelefoner. Å følge trinnene nedenfor vil også lykkes med å oppheve blokkeringen av Kodi fra frysing. Det tilsvarer å gjøre en tilbakestilling av fabrikken og starte Kodi for første gang.

Hvis du ikke klarte å rengjøre Kodi ved å bruke metoden ovenfor fordi appen ikke åpnes, kan du prøve trinnene nedenfor (bare på Android).

 1. Forsikre deg om at du lukker Kodi og tar deg til startskjermen på Android eller Android TV.
 2. Gå til Innstillinger på startskjermen .

 3. Derfra navigerer du til Apps.

 4. Fra listen over apper, naviger gjennom kategorien Nedlastede apper og velg Kodi .

 5. Rull nå ned og velg Force Stop . Trykk Ok for å bekrefte.

 6. Gå ut av Force Stop-fanen og naviger nedover til Clear Cache. Trykk Ok for å bekrefte.

  Merk: Dette inneholder midlertidige filer som brukes av Kodi. På grunn av dette kan du tømme hurtigbufferen når Kodi-appen oppfører seg dårlig eller fryser uventet.

 7. Gjenta nå samme prosedyre med Clear Data . Trykk Ok for å bekrefte. Vent til meldingen Computing ... forsvinner fra skjermen.

  Merk: Slett data inneholder alle tilleggsfilene som brukes av Kodi. Dette inkluderer bygninger, tillegg, skinn og alle andre tilpasningsfiler.

 8. Når Slett data viser 0,00 b, går du helt opp til det første alternativet og velger Åpne .

 9. Kodi-appen din bør initialiseres akkurat som den gjorde første gang du lanserte den.

Konklusjon

Hvis du fulgte en av metodene ovenfor riktig, klarte du definitivt å tilbakestille Kodi-appen til fabrikken. Men la oss bare håpe at senere Kodi-bygg vil inneholde et innebygd tilbakestillingsalternativ, og ting vil bli mye lettere i fremtiden. Men inntil da, sørg for at du følger en av metodene ovenfor når du trenger å tilbakestille, nystart eller tilbakestille KODI. På Windows kan du prøve å avinstallere og installere Kodi på nytt for å få det tilbake til det normale.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det