Slik sletter du noen fra din beste venneliste på Snapchat

Hjem / Lær / Hvordan slette noen fra din beste venneliste på Snapchat

Slik sletter du noen fra din beste venneliste på Snapchat

Av Habiba Rehman 18. februar 2019 2 minutter lest

Å være en ny Snapchatter, er du kanskje ikke klar over denne funksjonen som Snapchat har tilbake da den var ny i verden der vennene du snapchatt mest med, ble dine 'beste venner' på Snapchat og dukket opp offentlig. Å vises offentlig betydde at alle på Snapchat-listen din kunne se de beste vennene du snakket med, og dette var ikke så bra. Heldig du som nå Snapchat ikke avslører dine beste venner for noen unntatt deg.

Hvordan blir noen din beste venn?

De grunnleggende kriteriene som følges av Snapchat for å kategorisere noen under listen for beste venner, er det faktum at hvor ofte snap dere begge. Jo mer du knipser med dem, desto større er sjansen for at de faller inn under den beste vennelisten på Snapchat. Jeg har bokstavelig talt bare to beste venner på Snapchat fordi de er de eneste som jeg også kan kalle mine beste venner i det virkelige liv. Bare for din informasjon, trenger ikke listen over beste venner på Snapchat å matche med din virkelige liste over beste venner.

Akkurat hvordan poengsummen for hver Snapchatter fungerer på Snapchat, på samme måte har hver Snapchat-er en poengsum for hvor ofte de snap hverandre. Og denne poengsummen blir ikke avslørt for brukeren. Denne informasjonen forblir hos Snapchat-ledelsen som holder deg oppdatert gjennom emojiene og beste vennelisten om at du har oppnådd det beste vennenivået.

Slik fjerner du en Snapchatter fra din beste venneliste på Snapchat

Nå lurer du kanskje på hvorfor noen vil fjerne noen fra deres beste venneliste. Åpenbare grunner, kanskje de ikke liker å kalle dem deres beste venn. Eller de 'beste vennene' er ikke bestevenn lenger og foretrekker å ikke se navnene deres under den beste vennelisten. Prosessen med å fjerne noen fra deres beste venneliste på Snapchat er veldig enkel. Bare følg trinnene som nevnt nedenfor, så er du klar.

 1. Åpne Snapchat til vinduet der du kan se alle chattene dine med vennene dine.
 2. Klikk på navnet til vennen din for å åpne chat-vinduet.
 3. Når innstillingene vises på skjermen, trykker du på alternativet som sier 'Blokker'. Du vil ikke blokkere personen jeg kjenner, du vil bare fjerne dem fra den beste vennelisten. Og det å blokkere dem for en stund er det du trenger å gjøre for å fornye alle innstillingene for denne personen.
 4. Når du klikker på blokk, vil Snapchat bekrefte om du virkelig vil blokkere denne vennen. Fra alternativene som vises på skjermen din nå, trykk 'YES'.

  Alternativet "Blokker" vil nå ta noen sekunder og vil blokkere denne vennen på listen din. Nå som venninnen er blokkert, vil chat-vinduet for henne forsvinne.

 5. Det neste trinnet for deg er å oppheve blokkeringen av vennen din. Den grunnleggende ideen bak å blokkere dem var å oppheve poengsummen som dere begge har for å snapchatte hverandre. Siden du gjorde det ofte, var poengsummen din høy, og du fikk bestevennens smilefjes som viser hverandres navn. Nå, siden du blokkerte dem, har poengsummen blitt opphevet, og nå må du oppheve blokkeringen for å kontakte dem igjen.
 6. Rull ned på innstillingsvinduet som vises på skjermen, og finn fanen for "Blokkert". Her finner du alle dine blokkerte venner.
 7. Vennen jeg nettopp sperret kunne sees her. Og rett overfor navnet hennes, var en kryssfane, som en 'x', som i utgangspunktet er for å 'oppheve blokkering'.
 8. Snapchat vil igjen bekrefte om du vil oppheve blokkeringen av denne vennen. Trykk på alternativet for Ja.
 9. Nå som du har fjernet blokkeringen av din 'eks' beste venn på Snapchat, vil vinduet ditt for blokkerte kontakter være tomt. Du må gå tilbake til chatteseksjonen, og til din overraskelse har smiley forsvunnet, noe som betyr at denne vennen ikke lenger er din beste venn på Snapchat.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det