Fix: PUBG feil modulinfofeil

Spillere opplever en dårlig modulfeil når de spiller PUBG, spesielt etter at Windows Creators oppdaterer 1709. Siden den gang har spillere som spiller PUBG, CS Go og Fortnite rapportert denne feilmeldingen nå og da. Hovedårsaken til denne feilen er mekanikken og modulene som er involvert i å få spillet til å kjøre på datamaskinen din drevet av Windows selv. Hele meldingen om feilen er “ bad_module_info har sluttet å fungere ”.

bad_module_info har sluttet å fungere i PUBG

Du tror kanskje at siden PUBG har sin egen launcher, har den ikke noe å gjøre med forskjellige Windows-biblioteker og moduler. Det fungerer ikke slik; hvert spill bruker en forhåndsdefinert mekanisme implementert i Windows og tar dem som sitt viktigste rammeverk, og de utfører sine operasjoner der mens de kjører spillet.

Løsning 1: Deaktivering av fullskjermoptimalisering

Windows har en funksjon kalt 'Fullscreen optimization' som gjør at operativsystemet kan forbedre spillkvaliteten og ytelsen når spillet kjører i fullskjermmodus. Siden PUBG for det meste er avspilt på fullskjerm, kommer denne mekanismen i spill og prøver å optimalisere den. I stedet for Windows-oppdateringen 1709 er det mange rapporter om at dette forårsaker feilmeldingen.

Vi kan prøve å deaktivere fullskjermoptimalisering og se om dette løser problemet for oss. Husk at deaktivering av dette alternativet vil redusere FPS, men du vil i det minste kunne spille.

  1. Høyreklikk på Epic Games Launcher og velg Egenskaper .
  2. En gang i lanseringsegenskapene velger du kategorien Kompatibilitet og merker av for alternativet Deaktiver optimalisering av fullskjerm . Merk også av i boksen Kjør dette programmet som administrator .
Deaktivering av fullskjermoptimalisering
  1. Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte. Start datamaskinen på nytt og se om dette løser problemet. Hvis du bruker Steam, må du sørge for at du også utfører disse trinnene.

Løsning 2: Oppdatering av Windows og PUBG

PUBG erkjente offisielt feilmeldingen og ba også om at det ikke var det eneste spillet som ble berørt av Windows-oppdateringen 1709. Ifølge PUBG:

På tidspunktet for utleggingen var det ingen mulige løsninger for situasjonen. Denne feilen ble raskt lagt merke til av Microsoft-ingeniører som senere ga ut flere programvareoppdateringer for å fikse feilmeldingen. Etter Microsoft oppdaterte PUBG også spillet for å fikse problemet og sørge for at det ikke skjer i fremtiden.

Så hvis du opplever denne feilen, betyr det sannsynligvis at du ikke har den nyeste versjonen av Windows installert. I dette tilfellet vil vi anbefale at du oppdaterer Windows så snart som mulig ved å følge trinnene nedenfor.

  1. Trykk på Windows + S, skriv " Oppdater " i dialogboksen og åpne innstillingsprogrammet.
Windows Update - Innstillinger på Windows 10
  1. Velg alternativet Se etter oppdateringer, og la Windows sjekke. Forsikre deg om at du har en aktiv internettforbindelse før du fortsetter.
Ser etter siste oppdateringer i Windows 10

Etter at oppdateringen er installert, start datamaskinen på nytt og start PUBG igjen.

I tillegg til Windows, må du også sørge for at du har den nyeste versjonen av PUBG installert.

Løsning 3: Deaktivering av spillelinje

Game Bar er en ny funksjon introdusert i de siste Windows 10-oppdateringene. Denne funksjonen oppdager det spillte spillet automatisk og starter en 'spillelinje' midt på bunnen av skjermen og lar deg ta opp, ta eller ta bilder av spillet ditt ved hjelp av hurtigtaster. Det er enkelt å få tilgang til det i spillet ved å trykke på Windows + G når du spiller et spill enten i eller utenfor Xbox-applikasjonen.

Game Bar-funksjonen i Windows mens du spiller

Denne funksjonen er kjent for å forårsake flere feil og hemme driften av spillet. Vi kan prøve å deaktivere dette og se om dette gjør susen. Du kan alltid aktivere det igjen hvis dette ikke fungerer i ditt tilfelle. Den kjørbare 'gamebarpresencewriter.exe' er hovedtjenesten til spillfeltet. Du kan deaktivere den ved å følge trinnene som er oppført i artikkelen.

I tillegg til metodene ovenfor kan du også prøve:

  • Sykle datamaskinen din.
  • Installere de nyeste versjonene av alle drivere (spesielt grafikkdrivere).
  • Forsikre deg om at ingen andre spill kjører i bakgrunnen.
  • Forsikre deg om at du er logget på som administrator .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det