& lsquo; Feil ved innlasting av spillkonfigurasjonen fra nettstedet & rsquo; i Runescape

Feilmeldingen ' Det oppstod en feil under lasting av spillkonfigurasjonen fra nettstedet ' vises vanligvis når berørte brukere prøver å starte RuneScape-klienten på Windows-datamaskinen. Dette problemet rapporteres å forekomme på Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7.

Som det viser seg, er det flere forskjellige tilfeller som vil forårsake denne spesielle feilen med Runescape:

 • Tredjeparts brannmurforstyrrelser - En av de vanligste årsakene som vil forårsake dette problemet, er en slags antivirus- eller brannmurforstyrrelse som ender med å blokkere kommunikasjon mellom spillets server og sluttbrukerdatamaskinen. I dette tilfellet bør du kunne løse problemet enten ved å deaktivere sanntidsbeskyttelse eller ved å avinstallere den overbeskyttende suiten helt.
 • Inkonsistens i nettleser - Rune-scape er et nettleserbasert spill, så de fleste lanseringsproblemer kan løses ved å starte nettleseren på nytt, tømme nettleserens cache eller bytte til en mer dyktig nettleser. I de fleste tilfeller rapporteres problemer med Runescape å oppstå med Internet Explorer og Microsoft Edge.
 • Tastaturformat er annerledes enn det som forventes av spillserveren - Som det viser seg er Runescape bygget for å forvente at nettleserspråket er det samme som OS-språket. Hvis formatet er annerledes, vil spillserveren merke til at det ikke stemmer overens og nekte tilkoblingen. Hvis dette scenariet er aktuelt, bør du kunne løse dette problemet ved å endre tastaturoppsettet til standard (engelsk - USA)
 • Uoverensstemmelse med domenenavnsystem - En slags DNS-inkonsekvens kan også være ansvarlig for dette problemet. Hvis dette scenariet gjelder, har du to måter å løse det på: Du kan enten skylle gjeldende DNS-hurtigbuffer eller bytte til DNS levert av Google.
 • Inkonsistens med nettverkskort - Under visse omstendigheter kan dette problemet også vises på grunn av midlertidige filer som nettverkskortet ditt vedlikeholder. Hvis dette er årsaken til problemet, bør du kunne løse problemet ved å kjøre en fullstendig Winsock-tilbakestilling for å tilbakestille alle midlertidige filer relatert til nettverksadapteren.

Metode 1: Deaktiver / avinstaller tredjeparts sikkerhetspakke

Hvis du aktivt bruker en tredjepartspakke som standard sikkerhetspakke, er det mulig at en falsk positiv ende opp med å avbryte forbindelsen med spillets server. I dette tilfellet bør du kunne løse problemet enten ved å deaktivere sanntidsbeskyttelse eller ved å avinstallere tredjepartspakken helt.

Start enkelt ved å deaktivere sanntidsbeskyttelse av tredjepartspakken du aktivt bruker fra skuffelinjen.

Deaktivering av sanntidsbeskyttelse på Avast Antivirus

Merk: Husk at denne operasjonen vil være forskjellig, avhengig av hvilket tredjepartsverktøy du bruker. Men i de fleste tilfeller vil du kunne gjøre det ved å høyreklikke på ikonet for skuffelinjen.

Når du har deaktivert sanntidsbeskyttelsen, kan du starte spillet igjen og se om du fremdeles støter på den samme feilen. ' Det oppsto en feil under innlasting av spillkonfigurasjonen fra nettstedet. '

I tilfelle feilen vedvarer, følg instruksjonene nedenfor for å avinstallere tredjeparts AV midlertidig og se om dette ender opp med å løse problemet:

 1. Åpne opp en Kjør dialogboksen ved å trykke Windows-tast + R . Deretter skriver du 'appwiz.cpl' og trykker Enter for å åpne menyen Programmer og funksjoner .
 2. Når du er inne i menyen Programmer og funksjoner , blar du nedover listen over installerte programmer og finner antivirusprogrammet du tror kan forårsake problemet med RuneScape.
 3. På avinstallasjonsskjermen, følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen, og start deretter datamaskinen på nytt.
 4. Når neste oppstart er fullført, start spillet igjen og se om operasjonen er fullført.

Hvis dette scenariet ikke er aktuelt, eller hvis du allerede har gjort dette og fremdeles støter på den samme feilen, kan du gå ned til neste potensielle løsning nedenfor.

Metode 2: Start på nytt eller bytte nettleser

Husk at RuneScape er en Java-basert nettleser som hovedsakelig spilles direkte fra en nettlesermeny. Så hvis du tidligere har utforsket muligheten for sikkerhetsforstyrrelser og bekreftet at det ikke er tilfelle, vil den neste logiske potensielle skyldige være nettleseren du bruker til å spille spillet.

Korrupte hurtigbufrede data er den viktigste skyldige som kan ende opp med å forårsake akkurat dette problemet. Dette problemet rapporteres hovedsakelig å oppstå med innfødte Windows-nettlesere som Internet Explorer og Microsoft Edge.

Noen berørte brukere som støter på dette problemet har bekreftet at operasjonen ble løst etter at de startet nettleseren på nytt, tømte hurtigbufferen eller overført til en annen nettleser.

Hvis dette scenariet er aktuelt, bør du starte enkelt med en nettstarter på nytt. Bare lukk den, åpne den igjen og last spillet på nytt. Hvis den samme feilen fremdeles oppstår, og du er glad i din nåværende nettleser, bør neste trinn være å tømme hurtigbufferen og informasjonskapslene i nettleseren din.

Hvis du bruker en innfødt nettleser, bør du vurdere å migrere til en mer pålitelig nettleser som Firefox, Chrome eller Opera. IE og Edge er kjent for å ha problemer med spilllesere bygget med Java (som RuneScape).

Metode 3: Endre tastaturoppsettet

Så rart av en løsning dette kan høres ut, har mange brukere bekreftet at de endelig fikk feilen ' Det oppstod en feil under innlasting av spillkonfigurasjonen fra nettstedet ' etter at de endret standard tastaturoppsett til engelsk (USA) .

Det er ingen offisiell forklaring på hvorfor dette fungerer, men en av berørte brukere har bekreftet at å gjøre denne endringen endelig tillot RuneScape-klienten å starte uten problemer.

Noen brukere spekulerer i at problemet kan vises hvis serveren oppdager et misforhold mellom standard nettleserspråk og OS-standardspråk.

Hvis dette scenariet ser ut til å være aktuelt, følg instruksjonene nedenfor:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn 'kontroll' i tekstboksen, og trykk deretter på Enter for å åpne det klassiske kontrollpanelgrensesnittet .
 2. Inne i det klassiske kontrollpanelet, bruk søket øverst til høyre for å søke etter 'region' og trykk Enter.
 3. Klikk deretter på Regioner fra listen over resultater .
 4. Når du er inne i Regions -vinduet, klikk på Formater fanen og endre standardformat til English (United States) og klikk på Bruk for å lagre endringene.
 5. Etter at endringen er lagret, start datamaskinen på nytt og vent til neste oppstart er fullført før du prøver å starte RuneScape igjen.

Original text


I tilfelle den samme feilen ' Det oppstod en feil under innlasting av spillkonfigurasjonen fra nettstedet ', kan du gå ned til neste potensielle løsning nedenfor.

Metode 4: Skyll gjeldende DNS

Hvis ingen av de potensielle løsningene ovenfor har fungert for deg, er sjansen stor for at du faktisk har å gjøre med et slags DNS (Domain Name System) -problem. Ofte kan en inkonsekvent DNS være hovedårsaken til feilen ' Det oppstod en feil under innlasting av spillkonfigurasjonen fra nettstedet '.

I dette tilfellet er en av de potensielle løsningene som lar deg løse problemet, å tømme den nåværende DNS-cachen og tvinge ruteren til å gi en ny adresse. Noen berørte brukere har bekreftet at de klarte å fikse RuneScape-feilen etter at de hadde spylt gjeldende DNS-cache:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Deretter skriver du 'cmd' i tekstboksen og trykker på Ctrl + Shift + Enter for å åpne en forhøyet ledetekst. Når du ser ledeteksten UAC (User Account Control) , klikker du Ja for å gi administrative rettigheter.
 2. Når du er inne i den forhøyede CMD-ledeteksten, skriver du inn følgende kommando og trykker Enter for å tømme DNS- cachen:
  ipconfig / flushdns

  Merk: Denne operasjonen vil ende opp med å tømme all informasjon som for øyeblikket er lagret angående DNS-hurtigbufferen. Dette vil ende opp med å tvinge ruteren din til å tildele ny DNS-informasjon som forhåpentligvis ikke vil føre til det samme problemet.

 3. Vent til operasjonen er fullført. Du vil motta en bekreftelsesmelding som forteller deg at DNS-hurtigbufferen er tømt. Når dette skjer, lukk den forhøyede CMD-ledeteksten, start RuneScape på nytt og se om det samme problemet fremdeles oppstår.

Hvis du fremdeles ser det samme ' Det oppstod en feil under innlasting av spillkonfigurasjonen fra nettstedet ', oppstår fortsatt feil, gå ned til neste potensielle løsning nedenfor.

Metode 5: Bytte til Google DNS

Hvis tømming av gjeldende DNS-cache ikke fungerte for deg, er det sannsynlig at Internett-leverandøren din insisterer på å tilordne en DNS fra et dårlig område som ikke er tillatt av spillets server. I dette tilfellet bør du kunne løse problemet ved å overføre standard DNS-verdiene du bruker for øyeblikket til ekvivalenter gitt av Google.

Hvis du leter etter instruksjoner om hvordan du gjør dette, følger du instruksjonene nedenfor:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn 'ncpa.cpl' og trykk Enter for å åpne vinduet Nettverkstilkoblinger .
 2. Når du er inne i nettverkstilkoblingsmenyen , høyreklikker du på Wi-Fi (trådløs nettverkstilkobling) eller Ethernet (lokal tilkobling), avhengig av om du bruker henholdsvis en trådløs eller kablet tilkobling.
 3. Når du klarer å lande inne i den dedikerte Ethernet- eller Wi-Fi- menyen, går du til kategorien Nettverk .
 4. Gå deretter til delen Denne forbindelsen bruker følgende elementer , velg Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) og klikk på Properties- menyen.
 5. På neste meny klikker du på Generelt- fanen og merker av i boksen som er tilknyttet Bruk følgende DNS- serveradresse. Når boksene som er tilknyttet dette alternativet blir tilgjengelige, erstatter du de nåværende verdiene for Foretrukket DNS-server og Alternativ DNS-server med følgende:
  8.8.8.8 8.8.4.4
 6. Klikk deretter på Bruk for å lagre endringene. Når du har gjort dette, går du tilbake til skjermbildet for Wi-Fi-egenskaper , velger Internett-protokoll versjon 6 (TCP / IPv6) og klikker på Egenskaper igjen. Deretter merker du av for Bruk følgende DNS-serveradresse og limer inn følgende verdier for den foretrukne DNS-serveren og den alternative DNS-serveren:

  2001: 4860: 4860 :: 8844 2001: 4860: 4860 :: 8888
 7. Klikk Bruk for å lagre endringene. Når du har gjort dette, har du erstattet standard DNS til den som er levert av Google.
 8. Se om denne operasjonen har løst feilen ' Det oppstod en feil under innlasting av spillkonfigurasjonen fra nettstedet ' ved å starte datamaskinen på nytt og starte RuneScape igjen.

Hvis det samme problemet fremdeles oppstår, kan du gå ned til neste løsning nedenfor.

Metode 6: Utføre en fullstendig tilbakestilling av Winsock

Hvis ingen av metodene ovenfor har fungert for deg, er det mulig at du har å gjøre med en slags inkonsekvens som nettverkskortet muliggjør. Noen RuneScape-spillere som også møtte feilen ' Det oppstod en feil under innlasting av spillkonfigurasjonen fra nettstedet ' har rapportert at problemet i deres tilfelle var forårsaket av hurtigbufrede data som tilhørte nettverksadapteren.

I dette tilfellet bør du kunne løse problemet helt ved å utføre en fullstendig Winsock-tilbakestilling fra en forhøyet ledetekst. Denne operasjonen vil ende opp med å tømme midlertidige filer relatert til nettverkskortet.

Her er trinnvise instruksjoner for å utføre en fullstendig Winsock-tilbakestilling:

 1. Åpne opp en Kjør dialogboksen ved å trykke Windows-tast + R . Skriv deretter inn 'cmd' og trykk Enter for å åpne en forhøyet ledetekstterminal . Når du ser UAC (User Account Control prompt) , klikker du Ja for å gi administrative rettigheter.
 2. Når du er inne i den forhøyede CMD-ledeteksten, skriver du inn følgende kommandoer og trykker Enter etter hver for å fjerne Winsock, det er avhengigheter og katalogen som er tilknyttet den:
  netsh winsock reset netsh winsock reset katalog netsh int ipv4 reset
 3. Etter at hver kommando er behandlet, start datamaskinen på nytt og start spillet når neste oppstart er fullført for å se om problemet nå er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det