Hva er & lsquo; ETD Control Center & rsquo; og skal den slettes?

Det har vært mange rapporter om et "ETD Control Center" som dukker opp på brukernes skjermer, og det har vært mange henvendelser om funksjonaliteten og nødvendigheten av applikasjonen. I denne artikkelen vil vi veilede deg om appen og også informere deg om det er trygt å deaktivere den permanent.

Hva er ETD Control Center?

ETD Control Center er en slags "Driver" som gir litt ekstra funksjonalitet til den bærbare datamaskinens styreflate. ETD Control Center hjelper brukeren med å oppnå Multi Finger- operasjon som en smarttelefon. Programmet er imidlertid mistenkelig fordi visse antivirusprogrammer har oppdaget det som en potensiell trussel mot datamaskinens integritet.

ETD Control Center kan sees løpe i bakgrunnen gjennom Oppgavebehandling, applikasjonen fungerer under dekke av “ etdctrl . exe ”i oppgavelederen. Den ble utviklet av "ELAN Microelectronics Corp" og kommer forhåndsinstallert på de fleste bærbare datamaskiner med selskapets mikrochip for styreplater. Det har vært noen rapporter om feilen "ETD Control Center reagerer ikke" når du klikker på programmets popup.

Bør det slettes?

Selv om applikasjonen øker styreflatens funksjonalitet, er det egentlig ikke nødvendig for den daglige driften av styreflaten. Derfor er det trygt å enten fjerne programmet helt fra datamaskinen eller deaktivere det helt. Det anbefales imidlertid å ikke slette det bare i tilfelle du trenger tilleggsfunksjonaliteten som tilbys av den, og deaktivering av den ved oppstart vil gjøre jobben.

Hvordan deaktivere ETD Control Center?

Siden det er helt trygt å deaktivere applikasjonen uten å miste styreflatefunksjonalitet, vil vi forhindre at applikasjonen starter automatisk når datamaskinen starter. For det:

  1. Trykk på " Windows " + " R " for å åpne " Kjør " -prompten.
  2. Skriv inn “ Taskmgr ” og trykk “ Enter ”.
  3. Klikk på " Oppstart " -fanen øverst.
  4. Rull ned og klikk på " ETD Control Center " -oppføringen i listen.
  5. Velg " Deaktiver " -knappen nederst til høyre i vinduet.
  6. Lukk oppgavebehandling og programmet blir deaktivert fra å starte automatisk ved oppstart.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det