Android-feil: Feilkoder og reparasjoner i Play Store

Et av de mest plagsomme problemene som Android-brukere noen ganger møter, kommer fra Google Play Store, Android-markedet for hjemmehørende applikasjoner.

Dette problemet er den gjennomsnittlige feilkoden som Play Store viser når enheten ikke installerer eller oppdaterer applikasjoner.

Følgende er noen av de vanligste feilkodene som Android-brukere står overfor når de prøver å installere, oppdatere eller kjøpe applikasjoner i Google Play Butikk:

Feilkode 961, Feilkode 492, Feilkode 923, Feilkode 403, Feilkode 921, Feilkode 413, Feilkode 919

Feilkode 498, Feilkode 491, Feilkode 504, Feilkode 941

Selv om alle disse feilene virker ganske forskjellige, er de faktisk ganske like hverandre når det gjelder hva som får Play Store til å vise dem. De vanligste årsakene til feilkodene som er oppført ovenfor, er utilstrekkelig lagringsplass på den respektive enheten, problemer knyttet til Google Play Butikk eller Google Services-appen, mangel på hurtigminne eller problemer med Google-kontoen som brukeren er logget på med. Følgende er reparasjoner som har vist seg å være effektive for å bli kvitt disse feilkodene:

Fix 1:

Frigjør plass på enheten ved å slette ting som ikke lenger er nødvendig - filer som gamle sanger eller bilder som allerede er sikkerhetskopiert til skyen eller til en datamaskin.

Fix 2:

Naviger til enhetens innebygde Application Manager, finn Google Play Store-applikasjonen, trykk på 'Tøm data' og deretter på 'Force stop'. Gjenta prosessen, denne gangen med Google Services-appen.

Fix 3:

Fra Application Manager, finn Google Play Store-appen, trykk på den og velg deretter 'Avinstaller oppdateringer'. Åpne Play Store-appen og la den oppdateres til den nyeste versjonen av markedet.

Fix 4:

Start enheten på nytt i gjenopprettingsmodus, velg 'Tørk cache-partisjon' ved hjelp av volumvipperen, og bekreft valget ved hjelp av av / på-knappen.

Fix 5:

Gå til innstillinger, klikk på kontoer og velg Google. Trykk på 'Fjern konto', start enheten på nytt og sett opp den samme kontoen igjen. Det bør bemerkes at denne løsningen bare skal brukes hvis alt annet mislykkes.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det