5 Beste programvare for lydopptak for Windows 10

Hjem / Best of / 5 beste lydopptaksprogramvare for Windows 10

5 Beste programvare for lydopptak for Windows 10

Av Ayesha Sajid 23. februar 2020 3 minutter lest

Lydopptak refererer til lagring eller lagring av noens stemme eller lyd elektronisk. Denne modusen for opptak har vært i bruk i veldig lang tid nå. Følgende er de mulige formålene med å ta opp lyd:

 • For å ta intervjuer .
 • For innspilling av forelesninger .
 • For å ta notater .
 • For å holde påminnelser .
 • For å ta opp vitnesbyrd .

Uansett årsaken bak lydopptak, trenger du alltid en god programvare for lydopptak for å tjene dette formålet. De viktige egenskapene til en god lydopptaksprogramvare er listet opp nedenfor:

 • Det bør være i stand til å forbedre den kvaliteten de innspilte hørlig til det fulle.
 • Den skal ha tilstrekkelig med lydredigeringsfunksjoner .
 • Den skal ha et intuitivt og brukervennlig grensesnitt .
 • Den skal kunne eksportere og importere lydene dine i forskjellige formater .
 • Det skal ha en svært rimelig pris .

For å lette leserne og gjøre det mulig for dem å ta alle fordelene med god lydopptaksprogramvare, har vi samlet en liste over 5 beste lydopptaksprogrammer for Windows 10 . La oss se hva disse verktøyene har i vente for oss.

1. Wavepad


Prøv nå

Wavepad er en berømt programvare for lydopptak og redigering for Windows- , Mac- , Android- og iOS- plattformene designet av NCH ​​Software . Du kan ta opp lydkvalitet av høy kvalitet ved å bruke denne programvaren. Historien slutter ikke med å spille inn lyd, men det er bare en begynnelse. Etter at du har spilt inn lyden, gjør funksjonen Legg til effekter på Wavepad deg til å redigere lydene dine ved å legge til effekter som ekko , forsterkning , normalisering , utjevning , støyreduksjon, etc. som hjelper deg med å forbedre kvaliteten på lydene dine.

Bortsett fra disse effektene på høyt nivå, gir denne programvaren deg også grunnleggende redigeringsfunksjoner som lydbeskjæring , lydkomprimering , tonehøyde, osv. Batch Processing- funksjonen i denne programvaren lar deg redigere flere lydfiler samtidig. Du kan også bruke avanserte lydverktøy som spektralanalyse , talesyntese , taleveksler osv. Den største fordelen med denne lydopptaksprogramvaren er at den støtter et bredt spekter av lydimport- og eksportformater, inkludert MP3 , WAV , OGC, etc.

Når det gjelder priser på Wavepad, så gir det oss følgende tre utgaver:

 • Gratis utgave: Som navnet antyder, er denne utgaven gratis .
 • Master Edition: Denne utgaven koster $ 99 .
 • Standardutgave: Prisen på denne utgaven er $ 60 .

2. Audacity


Prøv nå

Audacity er en gratis lydopptaks- og redigeringsprogramvare som fungerer for alle de tre berømte operativsystemene, dvs. Windows , Mac og Linux . Det gir deg et fullt tilpassbart brukervennlig grensesnitt. Det betyr at hvis du ikke liker standardgrensesnittet til Audacity, kan du endre det når som helst fra de tilgjengelige malene. Denne lydopptakeren gir deg følgende to opptaksmodi: Du kan starte et nytt lydklipp hver gang du trykker på opptaksknappen, eller du kan legge det nye lydsporet til det eldre.. Disse modusene gir deg større fleksibilitet når du spiller inn lydene dine.

Audacity gir deg alle de nyeste lydredigeringsfunksjonene som støyreduksjon , redigeringsstille , utjevning osv. Den støtter også filkomprimering , endring av filformater og jevn bevegelse av spor over tidslinjen. Denne programvaren for lydopptak er kompatibel med MP3- , WAV- , FLAC- og AAC -lydformater. Det mest fascinerende ved Audacity er at hvis du noen gang trenger hjelp mens du bruker denne programvaren, så er det en rekke online ressurser tilgjengelig. Videre er det også et brukerforum der du enkelt kan rapportere alle spørsmålene dine og få dem løst umiddelbart.

3. Windows Voice Recorder


Prøv nå

Windows Voice Recorder er en standard lydopptaksprogramvare designet utelukkende for Windows- operativsystemet av Microsoft . Dette verktøyet var tidligere kjent som Sound Recorder . Denne programvaren lar deg ta opp lydene dine veldig enkelt. Etter at du har spilt inn lydene dine, gir det deg også de helt grunnleggende verktøyene for å redigere de innspilte lydene dine. Du kan legge til markører i lydene dine for å identifisere viktige øyeblikk. Du kan trimme irrelevante eller unødvendige deler av lydene dine.

Den Autosave funksjonen i Windows Voice Recorder lagrer automatisk registrert hørlig så snart du trykker på stoppknappen for opptak. Dette sparer deg for å lagre opptakene dine manuelt. Du kan også dele de innspilte lydene dine med venner og familie, og også dele dem på forskjellige andre applikasjoner. Sist men ikke minst, siden Windows Voice Recorder kommer som standard med Windows-operativsystemet, er denne lydopptaksprogramvaren derfor helt gratis .

4. Zynewave Podium Free


Prøv nå

Podium Free er et gratis lydopptak og redigeringsverktøy designet for Windows- operativsystemet av Zynewave . Denne programvaren lar deg tilpasse grensesnittet riktig etter eget valg for å gjøre det lettere å bruke. Med Audio Bouncing- funksjonen i Podium kan du ta opp lyden din på alle tilgjengelige spor og deretter kombinere lyd fra alle sporene for å frigjøre dem for mer innspilling.

Funksjonene som objektbasert prosjektstruktur , mikserbusser , flerkanalslyd osv. Lar deg ha mer kontroll over de innspilte lydene dine. Den hierarkisk Engine funksjonen av denne programvaren ordner alle dine lydspor i form av et tre for å gjøre dem ser mer organisert. Selv om denne fullverdige versjonen av Podium er helt gratis, tilbyr den oss imidlertid en kommersiell versjon med noen tilleggsfunksjoner til en kostnad på $ 50 .

5. Ardor


Prøv nå

Ardor er en gratis digital lydarbeidsstasjon designet for operativsystemene Windows , Mac og Linux . Den fleksible opptaksfunksjonen i denne programvaren lar deg avbryte et opptak når som helst for å frigjøre diskplass. Ardor tilbyr deg et ubegrenset antall flerkanalspor, noe som betyr at du samtidig kan spille inn lydene dine på flere kanaler. Denne programvaren for lydopptak lar deg også trekke ut et lydspor fra en video.

Den Monitor -funksjonen av denne programvaren kan du hele tiden holde et øye med lydopptak og kontrollere alt. Ardor presenterer deg med de nyeste lydredigeringsfunksjonene som Strip Silence , Push-Pull Trimming , Rhythm Ferret, etc. for å gi deg en profesjonell lydredigeringsopplevelse. Videre lar det deg også eksportere lydene dine i flere formater, inkludert WAV , AIFF , Ogg, etc.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det