Hvordan avslutte skalert modus for VirtualBox

Mens du bruker VirtualBox for å etterligne et annet operativsystem på operativsystemet ditt, har du kanskje uvitende gått inn i fullskjerm eller skalert modus . I denne modusen kan det hende du har problemer med å komme tilbake til Window-modus, eller du vil kanskje endre innstillingene til den virtuelle maskinen din uten å starte VitualBox-programvaren på nytt. For å gå ut av skalert modus i VirtualBox, må du følge trinnene nedenfor.

Hvordan avslutte skalert modus?

Løsningen er jævla enkel. Du trenger bare å trykke på en kombinasjon av vertsnøkkel og C på tastaturet (vertsnøkkel + C). Du lurer kanskje på vertsnøkkelen. En vertsnøkkel i VirtualBox er en dedikert nøkkel som returnerer eierskapet til eksterne enheter (tastatur og mus) til vertsoperativsystemet. I Windows er vertsnøkkelen vanligvis satt til Høyre Ctrl på tastaturet. I Mac er standard vertsnøkkel vanligvis Venstre kommandoknapp .

Så mens du er i skalert eller fullskjermmodus i VirtualBox installert på Windows, må du trykke på høyre Ctrl + C- tastekombinasjon for å avslutte skalert modus. Det vil bare aktivere VirtualBox-fanene øverst, hvorfra du kan endre innstillinger i henhold til dine krav.

Hva hvis vertsnøkkel er forskjellig fra standardnøkkelen?

Hvis trykk på høyre Ctrl + C ikke går ut av skalert modus, er det stor sannsynlighet for at vertsnøkkelen din kan være en annen. Følg trinnene nedenfor for å finne ut eller endre vertsnøkkelen.

  1. Åpne VirtualBox Manager og finn File > Preferences .
  2. Inne i vinduet Innstillinger, klikk på Input og deretter Virtual Machine. Det vil vise alle innstillingene som er spesifikke for Virtual Machine som brukes i VirtualBox.
  3. Den første innstillingen inne i Virtual Machine er Host Key Combination . Herfra kan du se at standard snarvei for vertsnøkkel på tastaturet er Right Ctrl . For å endre den til en annen, dobbeltklikker du på vertsnøkkelen og trykker på ønsket tast på tastaturet og klikker OK . Forsikre deg om at avkrysningsruten for Auto Capture Keyboard er aktivert som vist på bildet nedenfor.
  4. Ved å bruke denne prosedyren kan du endre vertsnøkkelen til ønsket.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det