Hvordan løse Tinder Kan ikke logge på Android

Tinder er en svært populær datingapp, som lar oss sveipe mot venstre eller høyre på potensielle kamper. Men mange brukere støter ofte på et problem med å logge på Tinder på den offisielle Android-appen.

Du kan prøve å logge inn via Facebook, bare for å motta meldingen "Facebook Login Canceled", eller "Ups, noe gikk galt - Det oppsto et problem med å logge på Tinder".

Du kan også motta denne meldingen selv når du prøver å logge på via Gmail eller ditt personlige telefonnummer.

Tinder Oops noe gikk galt

Det er noen måter å løse dette på, det er bare å finne ut det faktiske problemet. Hvis ingen av disse tipsene fungerer for deg, kan du legge igjen en kommentar slik at vi kan prøve å hjelpe deg med å diagnostisere det nøyaktige problemet ( eller bare kontakte Tinder-support) .

Noen brukere kan også tro at de har blitt blokkert eller utestengt fra Tinder når de støter på dette problemet. Du kan prøve å åpne nettleseren på telefonen din og manuelt gå til Tinder.com - hvis du kan logge inn via telefonleseren, er det ikke noe problem med at kontoen din blir blokkert!

Fjern Tinder-appdataene

Dette fungerer ikke alltid, men det er verdt et skudd som det første du prøver.

Tinder app klare data

Bare gå inn på telefonens innstillinger, trykk på Apps og finn Tinder-appen.

Trykk deretter på 'Tøm data' og 'Tøm buffer'.

Hvis du fremdeles ikke kan logge på Tinder, fortsett å følge denne guiden.

Oppdater eller feilsøk Facebook-appen

Når du logger på Tinder via Facebook, starter den faktisk kort Facebook-appen på telefonen din for å bekrefte pålogging. Hvis Facebook-versjonen din er veldig utdatert, eller hvis du har en buggy-versjon som krasjer ofte ( Facebook-appen har sluttet å fungere), må du kanskje feilsøke Facebook-appen din!

Jeg koblet til Appuals-guiden for å fikse vanlige Facebook-appkrasj og problemer, så se det og se om det faktisk løser Tinder-påloggingsproblemene dine.

Installer Tinder-appen på nytt

Ganske enkelt, bare start Google Play Store, gå til Tinder-app-siden og trykk på "Avinstaller" -knappen. Du kan kjøre et hurtigbufferensingsverktøy som SD Maid før du installerer Tinder-appen på nytt, men den delen er ikke alltid nødvendig.

Når du har installert Tinder-appen på nytt, kan den bare begynne å fungere igjen.

Hvis du fremdeles støter på påloggingsproblemer med Tinder-appen, spesielt hvis du logger på via Facebook, kan du prøve å avinstallere Tinder, og se etter oppdateringer til Facebook-appen ( eller feilsøke Facebook-appen hvis den ofte krasjer for deg) før du installer Tinder-appen på nytt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det