Hvordan: Spille Steam-spill uten Steam?

Steam er definitivt den største digitale distributøren av videospill, og deres revolusjonerende idé førte til den store utviklingen av online videospilldistribusjon. Denne trenden startet med PC-spill, men beveget seg til slutt mot andre plattformer og konsoller som PlayStation og Xbox. Hele formålet med Steam er å gjøre spillinnkjøp enklere, og det gjør det mulig å administrere spillene dine på mange forskjellige datamaskiner. Alle nedlastinger og kjøp i spillet gjøres gjennom Steam, og det er flere andre nyttige funksjoner, for eksempel å kontakte vennene dine og invitere dem til å spille med deg.

Steam krever imidlertid en Internett-tilkobling for å kjøre, og det spiller ingen rolle om videospillet trenger en online-tilkobling for å kjøre, siden det til enhver tid krever at Steam åpnes. Dette kan bli et problem for noen brukere som reiser eller bor på et sted der de ikke har en internettforbindelse tilgjengelig. Bortsett fra det, administrerer Steam også oppdateringer, og hvis en oppdatering for et bestemt spill er funnet, vil Steam automatisk laste ned det, og du vil ikke kunne spille før oppdateringen er installert. Det er en løsning, men det krever litt forberedelse før du faktisk mister internettforbindelsen. Hvis du leser dette, har du en Internett-tilkobling, så begynn å forberede deg med en gang!

Først og fremst tillater noen spill å kjøre uten Steam hvis du finner .exe-filen i deres respektive katalog. Dette er imidlertid bare et par spill vi snakker om siden de fleste av dem krever at Steam-klienten åpnes.

For å gjøre den endelige løsningen mulig, må du fullføre alle oppdateringene før du mister internettforbindelsen, siden ingen spill starter hvis det ikke er fullstendig oppdatert. Når du mister forbindelsen, vil ikke Steam kunne kontrollere om en oppdatering er tilgjengelig, og du vil sannsynligvis kunne spille enkeltspillermodus vellykket.

For å få alt til å fungere, er det første du bør gjøre å få Steam til å huske påloggingsinformasjonen din. Hvis du gjør det, hopper Steam automatisk over den vanlige påloggingsskjermen neste gang du vil logge på uten internettforbindelse og prøver å koble til kontoen din.

Etter at Steam er klar over at du ikke har en internettforbindelse, blir du bedt om en melding om at du ikke får tilgang, og du vil kunne velge mellom å prøve å koble til igjen, avslutte Steam og kjøre Steam i frakoblet modus.

Klikk på "Start i frakoblet modus" -knappen, og Steam åpnes med begrenset funksjonalitet. Det er ikke vanskelig å legge merke til at funksjonene har blitt kraftig redusert. Butikksiden fungerer ikke, og ingen nedlastinger kan gjøres. Du kan imidlertid fortsatt åpne biblioteket ditt og spille hvilket som helst spill du har installert på forhånd.

Den viktigste delen av denne prosessen er å la Steam huske legitimasjonen din før du mister internettforbindelsen. Hvis ingen kontoer har blitt lagret av Steams informasjonskapsler, må den koble til Internett for å bekrefte påloggingsinformasjonen din. Imidlertid er det noen spill som ikke kan kjøres frakoblet siden de krever en aktiv tilkobling på nettet for å kunne spilles. Noen av disse spillene tilbyr en spillermodus, men den kan ikke spilles uten Internett. Disse tilfellene er uavhengige av dette scenariet, og løsningen på slike problemer er forskjellig og eksisterer kanskje ikke.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det