Facebook Marketplace fungerer ikke? Prøv disse trinnene

Facebook Marketplace fungerer ikke når det er problemer med Facebook-kontoen din, smarttelefonapplikasjonen (hvis du bruker den), inkompatibel enhet eller problemer med geografisk beliggenhet der du får tilgang til den. Markedsplassen er et populært forum der brukere kan kjøpe / selge produkter i nærheten av lokaliteten deres. Det som gjør denne plattformen spesiell, er at Facebook-kontoen din er tilknyttet markedet, så det er færre sjanser for å bli lurt sammenlignet med andre alternativer.

Følgende er Facebook Marketplace-feilene rapportert av brukerne når de prøvde å få tilgang til Marketplace:

 1. Ingen tilgang som " Marketplace er ikke tilgjengelig for deg ".
 2. Når du går inn på Facebook Marketplace ved hjelp av FB App, finner du ikke FB Marketplace i sekundærmenyen eller More-menyen.
 3. Du har et utsjekkingsproblem på Marketplace.
 4. Du har problemer med å få tilgang til bestemte kategorier av annonser .
 5. Oppføringsproblem med varer på markedet
 6. Uventet feil når du klikker på et produkt.

Disse feilene kan oppstå på grunn av tekniske problemer eller en kontobegrensning, så sørg for at du sjekker følgende tips før du går videre med feilsøkingstrinnene:

 1. Kontoen din er ikke ny på Facebook ettersom nye kontoer ikke er tillatt på Facebook Marketplace fordi når en ondsinnet bruker blir blokkert fra Marketplace, oppretter de en ny konto for å bruke plattformen og for å utrydde fremgangsmåten, nye kontoer er ikke tillatt på Marketplace.
 2. Du er opptil 18 år som nedenfor at du ikke har lov til å bruke Facebook Marketplace.
 3. Du bruker den nyeste versjonen av Facebook-appen, da den gamle appversjonen kan ha en konflikt med Facebook Marketplace.
 4. Du er i landet tillatt for Facebook Marketplace, da Facebook Marketplace kun er tillatt i 70 land.
 5. Du bodde i et tillatt land, og nå har du flyttet til det ikke tillatte landet.
 6. Du bruker språket som er tillatt på Facebook Marketplace.
 7. Du har en kompatibel enhet til Facebook Marketplace. Facebook Marketplace har begrenset tilgang til iOS-enheter. Støtteenheter er iPhone, iPad, Mac. Hvis du bruker en iPod , har du ikke tilgang til den.

La oss nå begynne feilsøkingsprosessen.

Løsning 1: Fjern hurtigbufferen og midlertidige data

Når du bruker Facebook Marketplace i systemets nettleser og plutselig slutter Facebook Marketplace å fungere, kan systemets nettleserbuffer eller midlertidige data skape et problem med din online opplevelse. I så fall kan tømming av hurtigbuffer eller midlertidige data løse problemet. For illustrasjonsformål vil vi tømme hurtigbufferen og midlertidige data fra Chrome.

 1. Åpne Chrome på datamaskinen din .
 2. Klikk på profilbildet ved siden av hamburger-menyen (prikkene) og i den resulterende menyen, klikk på Gmail-adressen din .
 3. I vinduet Innstillinger klikker du på Slå av .
 4. Klikk på Hamburger Menu (de tre prikkene) øverst til høyre .
 5. Klikk på Flere verktøy og i undermenyen Fjern nettlesingsdata .
 6. Velg et tidsområde, for eksempel den siste timen eller hele tiden .
 7. Velg kategoriene du vil fjerne. Du kan også logge av bare for å slette data på enheten mens du holder dem i Gmail-kontoen din.
 8. Klikk på Fjern data .

Du bør følge trinn relatert til nettleseren din hvis du bruker en annen enn Chrome.

Hvis du bruker Facebook Marketplace på en mobil enhet, kan du gå til følgende hjelpeartikler for å fjerne Facebooks appbuffer og data. Dette gjelder både for Android og iOS

Etter å ha ryddet hurtigbufferen og midlertidige data, kan du prøve å bruke Facebook Marketplace igjen, hvis problemet vedvarer, kan du gå til neste løsning.

Løsning 2: Deaktiver tillegg fra tredjeparter

De fleste nettlesere støtter tredjeparts tillegg / plugins / utvidelser. Disse tilleggene legger til nye funksjoner og funksjonalitet i nettleseren. Ondsinnet tillegg eller utvidelse kan føre til at Facebook oppfører seg unormalt, og disse tilleggene lar tredjeparter se, kopiere og til og med redigere Facebook-kontoinformasjonen din. Og når Facebook oppdager unormal oppførsel på kontoen din, kan den begrense tilgangen til den.

Så hvis du fjerner tilleggene til nettleseren, kan det løse problemet ditt. For å fjerne nettleserspesifikke tillegg, følg instruksjonene som er spesifikke for nettleseren din. For illustrasjonsformål fjerner vi tredjepartsutvidelser fra Chrome.

 1. Åpne Chrome på datamaskinen din .
 2. Klikk på Hamburger-menyen (de tre prikkene) øverst til høyre, enn i menyen som vises, klikk på Flere verktøy, og klikk deretter på Utvidelser i undermenyen .
 3. Gå til utvidelsen du vil fjerne, og klikk på Fjern nederst i boksen .
 4. Bekreft ved å klikke Fjern .

Du bør følge trinn relatert til nettleseren din hvis du bruker en annen enn Chrome.

Etter at du har fjernet ondsinnede tilleggsprogrammer, utvidelser osv., Og sjekk om problemet er løst, hvis ikke gå til neste løsning.

Løsning 3: Prøv en annen nettleser

Hvis du får tilgang til Facebook Marketplace fra en nettleser og den nettleseren har problemer med kompatibilitet / tilgjengelighet med Facebook Marketplace, kan du kjøre problemet med at Facebook Marketplace ikke fungerer. I så fall kan tilgang til Facebook Marketplace med en annen nettleser løse problemet.

 1. Last ned og installer en annen nettleser som du liker.
 2. Kjør nettleseren.
 3. Besøk Facebook Marketplace og se om problemet er løst.

Hvis ikke, gå til neste løsning.

Løsning 4: Installer programmet på nytt

Du prøver å få tilgang til Facebook Marketplace på mobilen og står overfor Marketplace-problemet, og avinstallering og installering av appen kan løse problemet. Du bør navigere til App Store hvis du eier en iPhone eller PlayStore hvis du eier en Android-enhet.

Når du har installert Facebook-appen på nytt, må du sjekke om problemet er løst, hvis ikke, gå til neste løsning.

Løsning 5: Tilbakekall din fjernede tilgang til Facebook Marketplace.

Facebook Marketplace har retningslinjer for fellesskapet, og når du strider mot disse retningslinjene, fjerner Facebook tilgangen din, og du vil ikke kunne få tilgang til Facebook Marketplace. Hvis du er sikker på at du ikke har brutt retningslinjene for Marketplace-fellesskapet. Deretter må du gå gjennom trinnet nedenfor for å få tilgang til Marketplace på nytt.

 1. Logg på Facebook-kontoen din.

 2. Klikk på Marketplace- ikonet.
 3. Klikk nå alternativet Be om gjennomgang .
 4. Fyll ut skjemaet for forespørsel .
 5. Etter noen dager vil Facebook-teamet svare på anken din.
 6. Sjekk Support-innboksen hver dag .

Når anken din blir godtatt, og du har tilgang til Marketplace.

Forhåpentligvis har du løst feil på Facebook Marketplace. Hvis ikke, prøv å bruke Facebook Marketplace på en annen enhet for å se om Facebook Marketplace har et problem med enheten din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det