Fix: Clownfish fungerer ikke

Clownfish er taleoversetter som brukes i mange kommunikasjonsapplikasjoner, for eksempel Skype, Discord osv. Den har flere forskjellige funksjoner, inkludert sanntids stemmeoversettelse for dusinvis av forskjellige språk, samt støtte for å endre stemmehøyde. Clownfish er en av de ledende stemmevekslerapplikasjonene som er tilgjengelige på internett.

Til tross for at han er så populær, opplever også Clownfish feil innimellom. En av disse feilene er når Clownfish ikke fungerer for Skype . I andre tilfeller fungerer ikke Clownfish helt på datamaskinen din. Dette tekniske problemet kan være forårsaket av en rekke forskjellige årsaker, alt fra en inkompatibel versjon av Skype eller der mikrofonen din ikke er synkronisert. Vi har listet opp en rekke forskjellige løsninger som er tilgjengelige for å løse dette problemet. Begynn med den første og arbeid deg nedover.

Løsning 1: Kontrollerer din versjon av Skype

Microsoft reagerte offisielt på problemet under diskusjon og sa at datamaskiner uten SSE2-instruksjonssett ikke vil være kompatible med den nyere versjonen av Skype. Hvis Skype ikke er fullt kompatibel med maskinen din, blir ikke flere forskjellige funksjoner aktivert.

SSE2 (Streaming SIMD Extensions 2) tilhører Intel SIMD (Single Instruction Multiple Data) instruksjonssett med innledende versjoner fra Pentium 4. I dag er SSE2 kompatibel nesten overalt i datamarkedet. Hvis du har en eldre CPU, bør du sjekke versjonen av Skype som er installert på datamaskinen din. Microsoft uttalte offisielt at Clownfish ikke støttes riktig i det nye Skype-programmet.

  1. Lansere den Skype -programmet er installert på datamaskinen. Når søknaden er åpnet, klikk på profilbildet til stede på øverst til venstre side av vinduet.
  2. Et nytt vindu dukker opp. Velg " Om denne versjonen " fra listen over alternativer.

  1. Her vil alle versjonsdetaljene være til stede. Hvis du har en eldre datamaskin, anbefales det at du nedgraderer til versjon 7.5 . Forhåpentligvis, etter at du har nedgradert versjonen, vil du kunne bruke Clownfish uten feil.

Løsning 2: Installere mikrofonen din i Clownfish

Clownfish tar brukerinngang ved hjelp av mikrofon for å oppdage stemmen din, endre den og videresende den videre slik den er ment å gjøre. Hvis mikrofonen din ikke er riktig installert eller har dårlige drivere, kan det hende at Clownfish nå fungerer som forventet. Vi installerer mikrofonen etter at vi har åpnet clownfish-applikasjonen.

Merk: Du bør også sjekke om mikrofonen til og med fungerer. Bruk stemmeopptakeren eller bruk Echo-test på Skype for å bekrefte før du følger denne løsningen. Hvis mikrofonen din ikke fungerer fysisk eller er skadet, vil ingen av disse løsningene fungere.

  1. Åpne Clownfish-applikasjonen på datamaskinen ved å bruke oppgavelinjen nederst til høyre . Høyreklikk også på ikonet og velg “ Oppsett ”.

  1. Her vil du se alle de forskjellige modulene som er tilgjengelige for å endre stemmen din. Velg den som fungerer som den skal, og klikk på ' Installer '. Etter å ha installert mikrofonen, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet ved hånden ble løst.

Merk: Hvis du allerede har installert enheten på Clownfish, vil det i stedet for 'installere' -knappen være en ' fjern' -knapp tilgjengelig. Fjern enheten og installer den igjen .

Løsning 3: Oppdaterer versjon av Clownfish

Clownfish har hatt vanskelig for å følge med på alle applikasjonene den tilbyr sine tjenester på (Discord, Skype osv.). Det må fortsette å rulle ut hyppige oppdateringer for å målrette feil eller inkompatibilitet. Det er mulig at du bruker den nyeste versjonen av kommunikasjonsapplikasjonen (Skype eller Discord etc.), men du har en eldre versjon av Clownfish installert. I dette tilfellet vil du ikke kunne bruke den under optimale forhold.

Du bør gå til det offisielle Clownfish-nettstedet, laste ned den nyeste tilgjengelige versjonen og installere den deretter. Etter å ha installert den, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet ved hånden ble løst.

Merk: Du kan også prøve å starte datamaskinen i sikkermodus for å diagnostisere om det er noen ekstern applikasjon som er i konflikt med Clownfish. Hvis Clownfish fungerer som forventet i sikkermodus, betyr det at det er et tredjepartsprogram som forårsaker problemet. Du kan deretter begynne å filtrere ut applikasjonen ved å aktivere dem en etter og sjekke inn hver iterasjon. Når du har bestemt applikasjonen, avinstallerer du den og starter datamaskinen på nytt.

Løsning 4: Installere applikasjonen på standardplasseringen

En annen ting du kan prøve hvis Clownfish fremdeles fungerer, er å installere applikasjonen på standardplasseringen . Som standard refererer vi til den første installasjonsplasseringen som installasjonsprogrammet tilbyr når du installerer applikasjonen på datamaskinen. Mange av dere vil ikke installere den på standardstasjonen; i stedet velger du en annen stasjon som D eller E.

  1. Trykk på Windows + R, skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter. Finn Clownfish fra listen over applikasjoner, høyreklikk på den og velg "Avinstaller".
  2. Når du har avinstallert, navigerer du til det offisielle nettstedet og laster ned den siste tilgjengelige versjonen.
  3. Kjør nå installasjonsprogrammet. Når installasjonsplasseringsalternativene kommer opp, må du ikke endre installasjonsplasseringen. Bare trykk på Neste . Her har vi et eksempel på installasjonen i et 64-biters system. Plasseringen for 32-bitersystemet vil være litt annerledes.

  1. Start datamaskinen på nytt etter å ha installert og sjekk om problemet ved hånden er løst.

Merk: Du bør også sjekke om det er en konflikt med antivirusprogramvaren hvis problemet ikke blir løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det