Hvordan fikse & lsquo; feil 31: annet nettverksproblem & rsquo; på Verizon?

Verizon er et amerikansk telekommunikasjonsselskap og er en av de mest kjente leverandørene av mobiltjenester i USA. Det er mer enn 100 millioner brukere tilknyttet tjenesten siden den gir dekning over et stort område. Ganske nylig har mange brukere møtt feilen " Feil 31: annet nettverksproblem " på mobiltelefonene sine mens de prøvde å sende meldinger.

I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene til at denne feilen utløses, og gi levedyktige løsninger for å fikse den helt. Sørg for å følge trinnene nøye og nøyaktig for å unngå konflikter.

Hva forårsaker "Feil 31: annet nettverksproblem" på Verizon?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger for å utrydde det. Vi så også på årsakene til at den ble utløst, og oppførte dem som følger.

  • Meldingsapp: I de fleste tilfeller utløses dette problemet på grunn av meldingsprogrammet som brukeren bruker til å sende meldingene. Noen meldingsapplikasjoner ser ut til å fungere dårlig når de sender meldinger til Verizon.
  • Signalforlenger: Det er også en mulighet for at feilen skyldes signalforlengeren du bruker for å få bedre dekning i ditt område. En signalforlenger er en enhet som brukes av folk for å få bedre dekning for mobilen sin, og den sender mobildataene via Wifi. Imidlertid kan dette noen ganger fungere og føre til at feilen utløses.
  • iMessage: Denne feilen blir noen ganger sett når en person prøver å sende en tekstmelding til en iPhone-bruker fra en Android-enhet. Når “iMessage” -funksjonen på iPhone er slått på, kan den noen ganger blokkere meldinger fra Android-enheter fra å bli sendt.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de leveres i for å unngå konflikt.

Løsning 1: Bytte meldingsapp

Hvis du bruker en Android, er det mange applikasjoner du kan bruke til å sende tekstmeldinger til andre mennesker. Det anbefales imidlertid sterkt at du prøver å sende meldingene fra Verzions offisielle app. Det ble observert at de fleste brukere som byttet til Verizons applikasjon, ikke lenger sto overfor feilen. Dette kan skyldes at meldingsappen din ikke er i stand til å kommunisere med Verizon-nettverket på riktig måte.

Løsning 2: Deaktiver utvideren

Hvis du bruker et signal Extender for å få bedre dekning i ditt område, anbefales det at du midlertidig deaktivere den extender og slå av Wifi. Etter å ha gjort det, sjekk om meldingen kan sendes over mobilnettverket. Hvis meldingen blir sendt, betyr det at utvideren forårsaket dette problemet. Du kan videre kontakte Verizons kundestøtte og be dem om å sende en tekniker for å ordne opp utvideren.

Løsning 3: Deaktiver iMessage

I noen tilfeller, hvis en bruker sender en melding til en iPhone fra en Android mens iMessage-funksjonen er aktivert på iPhone, kan denne feilen utløses. Derfor, i dette trinnet, vil vi slå av iMessage for iPhone. For det:

  1. Åpne “Innstillinger”.
  2. Trykk på alternativet "Meldinger" .
  3. Trykk på "iMessage" -bryteren for å slå den av.
  4. Sjekk om problemet vedvarer etter at du har slått av iMessage.

Løsning

Det er en løsning for dette problemet som fungerer konsekvent for folk flest. Rapporter antyder at hvis du får denne feilen og trykker på " Send " -knappen kontinuerlig i et par ganger, starter tjenesten og meldingen går gjennom. Imidlertid måtte de fleste brukere trykke sendeknappen gjentatte ganger i minst et dusin ganger.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det