Hvordan fikse Rainbow Six Siege Voice Chat som ikke fungerer på Windows?

Rainbow Six Siege er en fantastisk taktisk skytespill for flere spillere utviklet og publisert av Ubisoft. Fokuset på miljøødeleggelse og samarbeid mellom teammedlemmer har lansert det til suksess, men mange brukere har ikke klart å nyte den taktiske fordelen ved å bruke talechat, ettersom det rett og slett ikke fungerer i spillet.

Det har vært mange forskjellige metoder spillere har brukt for å løse problemet gjennom årene, og vi har besluttet å samle de mest nyttige og gi trinnvise instruksjoner. Følg dem nøye, og problemet skal være borte på kort tid!

Hva får Voice Chat til å ikke fungere i Rainbow Six Siege?

Dette problemet har en ganske lang liste over mulige årsaker som kan tilskrives det. Vi anbefaler at du sjekker årsakene til å identifisere scenariet og muligens løser problemet raskere enn vanlig. Sjekk ut hele listen nedenfor!

 • Ingen standard opptaksenhet - En enkelt opptaksenhet må velges som standard på datamaskinen din. Dette vil signalisere spillet hvilken enhet du får tilgang til, og problemet skal slutte å vises.
 • Antivirusproblemer - Noen antivirusverktøy kan forhindre at spillet får tilgang til maskinvaren din, og du må kanskje legge det til i listen over unntak for å løse problemet.
 • Lyddrivere - Dine installerte lyddrivere kan være for gamle eller ødelagte. Dette kan forårsake alle slags lydproblemer, og vi anbefaler at du oppdaterer dem så snart som mulig.
 • Asus Sonic Studio - Dette er et program som ble rapportert å ikke fungere godt sammen med spillets innstillinger for stemmechat, så vi anbefaler at du bare avinstallerer det hvis du ikke er avhengig av det.
 • DNS-adresse - Dette kan virke rart, men å endre standard DNS-adressen datamaskinen bruker klarte å løse problemet for mange brukere!

Løsning 1: Velg en standard opptaksenhet

Mange brukere har rapportert at problemet skyldes at ingen enheter ble valgt som standard innspillingsenhet. Du kan løse det ganske enkelt, og det er det som gjør denne metoden så nyttig. Det tar bare et minutt, og det har en stor sjanse til å løse problemet ditt på et øyeblikk. Følg trinnene nedenfor for å velge standard opptaksenhet!

 1. Høyreklikk høyttalerikonet nederst til høyre på skjermen. Den ligger i systemstatusfeltet til høyre på oppgavelinjen. Velg Lyder fra hurtigmenyen som vises.
 1. Alternativt kan du bruke Win Key + R- tastekombinasjonen for å åpne dialogboksen Kjør . Skriv inn " kontroll " i boksen, og klikk på OK- knappen for å åpne kontrollpanelet . Enda lettere kan du bare søke etter Kontrollpanel med Start-menyen åpen.
 2. Når du er inne i kontrollpanelet, endrer du Vis etter- alternativet til Store eller små ikoner øverst til høyre på skjermen. Rull ned til du kommer til Lyder- alternativet inni. Venstreklikk for å åpne den.
 1. Uansett, naviger til innspillingsfanen i lydvinduet og se etter hovedinnspillingsenheten. Den skal ha et grønt avkrysningsmerke nederst til høyre på ikonet. Venstreklikk for å velge den, og klikk deretter på Angi standardknappen nedenfor. Klikk OK for å bekrefte endringene og sjekk om talechat begynner å virke i Rainbow Six Siege!

Løsning 2: Legg til Rainbow Six Siege som et unntak i antivirusprogrammet ditt

Brukere har rapportert å ha antivirusproblemer angående spillet. Selvfølgelig er spillet ikke skadelig, men det er noe ganske vanskelig å bevise for sikkerhetsprogramvare. Avinstallering av det bør imidlertid være siste utvei. Før det kan du legge til et unntak for spillets kjørbare eller mappe, og antivirusprogrammet ditt burde tillate det gjennom hver gang det kjører. Følg trinnene nedenfor og sjekk om det klarte å løse problemet ditt!

 1. Åpne antivirusklienten ved å dobbeltklikke på ikonet som er tilgjengelig i systemstatusfeltet (høyre del av oppgavelinjen nederst i vinduet) eller ved å søke etter det i Start-menyen eller etter å ha åpnet Search / Cortana.
 2. Alternativer for unntak eller unntak ligger forskjellige steder når det gjelder forskjellige antivirusverktøy. Det kan ofte bli funnet uten mye problemer, men her er noen raske trinn for hvordan du finner det i de mest populære tredjeparts antivirusverktøyene:
Kaspersky Internet Security : Hjem >> Innstillinger >> Tillegg >> Trusler og unntak >> Eksklusjoner >> Spesifiser pålitelige applikasjoner >> Legg til.
AVG : Hjem >> Innstillinger >> Komponenter >> Web Shield >> Unntak.
Avast : Hjem >> Innstillinger >> Generelt >> Unntak.
 1. Du må legge til Rainbow Six Siege-kjørbarheten eller mappen i boksen som vises og ber deg om å navigere til spillet. Den kjørbare filen skal være i samme mappe der du bestemte deg for å installere spillet. Som standard er det:
C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common
 1. Sjekk om du nå er i stand til å spille spillet og bruke talechat ordentlig. Hvis det fremdeles ikke fungerer, kan du prøve å starte datamaskinen på nytt og prøve på nytt. Det siste trinnet ville være å avinstallere antivirusprogrammet og prøve et annet hvis problemet fortsetter å vises.

Løsning 3: Installer lyddrivere på nytt og oppdater dem til den nyeste versjonen

Slike mikrofonproblemer skyldes ofte lyddrivere, og du bør vurdere å oppdatere dem, spesielt hvis du ikke har gjort det på en stund. På denne måten kan du avinstallere de nåværende driverne som kan forårsake dette problemet og installere nye, nye drivere som kanskje ikke får denne feilen til å vises. Sørg for at du følger trinnene nedenfor!

 1. Først og fremst må du åpne Enhetsbehandling . Trykk på Windows-tasten og R- tastene samtidig og skriv “ devmgmt. msc ”i boksen som vises for å åpne Enhetsbehandling.
 2. Du kan også søke etter Enhetsbehandling ved å klikke Start-menyknappen nederst til venstre på skjermen, Windows-tasten  eller Søk / Cortana. Bare skriv inn " Enhetsbehandling " etterpå og venstreklikk på det første resultatet.
 1. Deretter utvider du lyd-, video- og spillkontrollerseksjonen , høyreklikker på hovedlydenheten og velger alternativet Avinstaller enhet fra hurtigmenyen som vises. Sørg også for å bekrefte alle spørsmål som ber deg om å bekrefte valget ditt.
 1. Du kan nå besøke produsentens nettsted og se etter drivere manuelt. Skriv inn nødvendige data om datamaskinen og operativsystemet, og last ned den nyeste driveren. Kjør installasjonsprogrammet på datamaskinen din, følg instruksjonene på skjermen, og det er det.
 2. Alternativt kan du bare klikke Handling- alternativet på menylinjen øverst i vinduet og velge alternativet Skann etter maskinvareendringer inne. Det vil oppdage at du har avinstallert en driver, og den siste som ble funnet av Windows blir installert automatisk.
 1. Åpne Rainbow Six Siege igjen og sjekk om talechat har begynt å fungere!

Løsning 4: Oppdater Windows til den nyeste versjonen

Det er fordeler og ulemper når det gjelder Windows Update. Det bryter ofte så mange ting som det er i stand til å fikse. I dette partikelscenarioet blir Windows Update sett på som en frelser, ettersom mange brukere klarte å løse problemet ved å laste ned og installere de nyeste oppdateringene til Windows 10. Sørg for at du følger trinnene nedenfor for å gjøre det samme, og forhåpentligvis løse problem.

 1. Åpne Innstillinger ved å klikke Start- menyknappen og klikke tannhjulikonet nederst til venstre. Alternativt kan du bare søke etter Innstillinger i Start-menyen eller bruke Windows-tasten + I- tastekombinasjonen.
 1. I Innstillinger-appen klikker du for å åpne Oppdatering og sikkerhet.Sørg for at du holder deg i Windows Update- fanen. Hvis det ikke vises noen oppdateringer inne, klikker du på Søk etter oppdateringer- knappen for å se etter mer.
 2. Hvis det er oppdateringer som er klare til å installeres, eller hvis søket fra trinn 2 finner en ny versjon av Windows å oppdatere til, bør beskrivelsen være tilgjengelig nedenfor, sammen med Last ned og installer nå
 1. Klikk på denne knappen og vent til windows er ferdig med å laste ned og installere oppdateringen. Du må sannsynligvis starte datamaskinen på nytt for å fullføre nedlastingen. Sjekk om problemet er løst etterpå!

Løsning 5: Avinstaller Asus Sonic Studio

Hvis du er Asus-bruker, og hvis du har dette programmet installert på datamaskinen din, bør du vurdere å avinstallere det. Det er en lydbehandling for Asus-enheter, og mange brukere har rapportert talechattproblemer med Rainbow Six Siege med dette programmet installert. Følg instruksjonene nedenfor for å avinstallere det helt!

Windows 10:

 1. Åpne Innstillinger ved å klikke Start- menyknappen og klikke tannhjulikonet nederst til venstre. Alternativt kan du bare søke etter Innstillinger i Start-menyen eller bruke Windows-tasten + I- tastekombinasjonen.
 1. Når du er inne, klikker du for å åpne Apps- delen som umiddelbart skal liste opp alle programmene du har installert på datamaskinen din. Finn Asus Sonic Studio- oppføringen i listen, venstreklikk på oppføringen en gang, og velg Avinstaller- knappen som vises.
 2. Følg instruksjonene som vises på skjermen for å fullføre avinstallasjonsveiviseren.

Andre versjoner av Windows:

 1. På andre Windows-versjoner kan du bruke Win Key + R-tastekombinasjonen til å åpne dialogboksen Kjør . I boksen skriver du inn “ kontroll. exe ”og klikk på OK-knappen for å åpne Kontrollpanel . Enda lettere kan du bare søke etter Kontrollpanel med Start-menyen åpen.
 1. Når du er inne i kontrollpanelet, endrer du Vis etter alternativ til Kategori øverst til høyre på skjermen. Klikk på Avinstaller et program- knapp under Programmer- delen i Kontrollpanel.
 1. Finn Asus Sonic Studio i listen over installerte programmer på datamaskinen, venstreklikk for å velge den, og klikk på Avinstaller- knappen fra menyen ovenfor. Du kan også høyreklikke på oppføringen og velge Avinstaller fra hurtigmenyen som vises.
 2. Nok en gang, følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere den og sjekk om talechat har begynt å virke mens du spiller Rainbow Six Siege.

Løsning 6: Rediger konfigurasjonsfilen

Hvis du ikke klarer å løse problemet i spillet eller ved hjelp av noen av metodene vi har presentert ovenfor, er det en enkel måte å prøve en løsning ved å redigere en konfigurasjonsfil som ligger i Dokumenter-mappen. Dette bør nullstille fangstmodus for talechat, og du bør være god å gå. Sørg for at du følger instruksjonene nedenfor nøye!

 1. Forsikre deg om at spillet er stengt før du fortsetter! Finn denne PC- oppføringen på skrivebordet og dobbeltklikk for å åpne den. Alternativt kan du bare åpne en mappe på datamaskinen og venstreklikke på denne PC-en fra navigasjonsmenyen til venstre i mappevinduet.
 1. Uansett, under delen Enheter og stasjoner inne i denne PCen, må du dobbeltklikke på din lokale disk (C :) Naviger til brukere >> Ditt brukernavn >> Dokumenter >> Mine spill >> Rainbow Six - Siege .
 2. Når du er inne i Rainbow Six - Siege-mappen, må du sørge for at du åpner mappen som heter UplayID . Det kan være en tilsynelatende tilfeldig streng med bokstaver og tall hvis du ikke har satt opp ID-en din riktig. Åpne denne mappen.
 1. Høyreklikk på GameSettings- konfigurasjonsfilen i denne mappen og velg å åpne den med et tekstredigeringsprogram som for eksempel Notisblokk . Andre tekstredigerere er også greie.
 2. After opening it, use the Ctrl + F key combination to open the Find You can also click Edit from the menu bar at the top of the window and choose Find from the menu which will appear.
 1. In the Find what text box, make sure you type “VoiceChatCaptureMode”. Change the number next to this option to 1. Use the Ctrl + S key combination to save the changes or click File >> Save. Reopen the game and check to see if the same problem still appears!

Solution 7: Decrease the Voice Chat Record Threshold

This is a simple in-game setting which was driving players mad for a long time. Basically, if the threshold is set too high, you won’t be able to use voice chat properly. All you need to do to resolve the problem is to decrease the voice chat record threshold by following the steps we have prepared below.

 1. Open the game by double-clicking its icon on the Desktop. If it’s installed via Steam, open your Steam client from the Desktop or by searching for it in the Start menu or the Search/Cortana window and left-click the first result which will appear.
 1. Once the Steam client opens, click the Library button from the top of the window, right-click the Rainbow Six Siege entry in the list of games you have installed, and choose Play Game from the context menu which appears.
 2. Once the game’s home screen appears, click the cogs icon at the top right part of the screen and choose Options from the dropdown menu.
 1. Navigate to the Audio tab inside the options section and look for the Voice Chat Record Threshold Make sure you decrease it from its high value to something around 20. Click the Apply button below and check to see if voice chat has started working properly!

Solution 8: Use Cloudflare’s DNS Address

Changing the default DNS address your computer uses to connect to the Internet with the free one provided by Cloudflare can resolve the voice chat issue with the game. Many users have benefitted from this method and you can easily be one of them if you follow the instructions below!

 1. Use the Windows Key + R key combination to open the Run dialog box. Type “ncpa.cpl” inside the bow without the quotation marks and click OK.
 1. Alternatively, you can search for Control Panel in the Start menu and left-click the first result. Change the View by option inside Control Panel to Category and click the Network and Internet section to open it.
 2. Once inside, click to open the Network and Sharing Center. From the left-side menu, choose the Change adapter settings
 1. Anyway, right-click the network adapter you use to connect to the Internet and choose Properties from the context menu which will appear.
 2. Locate the Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) entry in the “This connection uses the following items” list, left-click to select it, and click the Properties button below.
 1. Change the second radio button to Use the following DNS server addresses. Set the Preferred DNS server to 1.1.1.1 and the Alternate DNS server to 1.0.0.1 and check the Validate settings upon exit box.
 1. Apply the changes you have made by clicking the OK button and check to see if voice chat has started working properly!

Solution 9: Enabling Stereo Mix

In some cases, the stereo mix feature from the recording panel might be disabled due to which this error is being encountered. Therefore, in this step, first, we will enable the stereo mix and then change the recording quality of the microphone to work more smoothly with the game. For that:

 1. Navigate to your desktop and right-click on the “Speaker” icon on the bottom right of the system tray.
 2. Select “Open Sound Settings” and then click on the “Sound Control Panel” button.
 3. Once in the sound control panel, click on the “Recording Tab” and in this tab, right-click on the “Stereo Mix” option and select “Enable”.
 4. Now right-click on your microphone in the recording tab and select “Properties”.
 5. Go to “Advanced’ and click on the “Quality” dropdown.
 6. From here, select the very first option in the list and then start the game. Start going downwards across the list one by one until you find one that fixes the error.
 7. Check to see if the issue persists.

Solution 10: Configuring Microphone Privacy

In some cases, the Microphone privacy settings might be preventing it from working during the gameplay. Therefore, in this step, we will be changing some WIndows’ Privacy settings in order to allow the recording of your voice. For that:

 1. Press “Windows” + “I” to open the settings.
 2. Click on “Privacy” and then select “Microphone” from the left pane.
 3. Click on the “Allows Apps to Access Microphone” toggle and then scroll down to allow apps to access your microphone.
 4. Turn ON the toggle in front of individual apps as well which you intend to use for VOIP.
 5. Check to see if the issue persists.

If the issue still persists and you are all that determined to get it fixed, the only workaround left is to perform a reinstall of Windows and check if that fixes your issue.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det