Hva er Vprotect-applikasjonen, og bør den slettes?

Det har vært mange henvendelser fra brukere som har lagt merke til " Vprotect- applikasjonen "

kjører i bakgrunnen på datamaskinene sine. Dette vekker mistanke for mange mennesker ettersom de ikke selv har lastet ned eller installert dette programmet, og det ikke er en 'Windows' prosess. I denne artikkelen vil vi diskutere funksjonaliteten og nødvendigheten av applikasjonen.

Hva er Vprotect Application?

“AVG Antivirus” er et program som er utviklet og distribuert av AVG Technologies. Det er ganske populært antivirusprogram som er tilgjengelig for en rekke operativsystemer og som også kan brukes på Windows. Vprotect-applikasjonen installeres automatisk sammen med AVG Antivirus eller AVG Toolbar. Den er signert digitalt av AVG Technologies, og det er derfor den har samme tillatelser på datamaskinen som AVG Antivirus.

Generelt ser applikasjonen seg ut som “ vprot . exe ”i Oppgavebehandling og bruker ikke mye ressurser. I følge noen eksperter skanner den kontinuerlig datamaskinen for “ Virus ” og noen ganger ber den ikke engang om brukerens tillatelse før den gjør det. Dette er mistenkelig oppførsel fra et pålitelig program fordi alle antivirusprogrammer ber om tillatelse før de skanner datamaskinen.

Er Vprotect Application trygt, og bør det slettes?

Det er mer enn 30 kjente versjoner av Vprotect-applikasjonen. Appen blir mistenkelig fordi den av og til skanner datamaskinen uten brukerens tillatelse. Det har vært noen rapporter om det som har bedt brukeren om å " kjøpe en lisensnøkkel " og fungere som et frittstående program. Dette betyr at det er noen useriøse versjoner av applikasjonene.

Mange virus / malware antar seg som pålitelige applikasjoner for å komme forbi barrierer som er etablert av sikkerhetsprotokollene til operativsystemet. Det er mulig at Vprotect-applikasjonen kan gjøre det samme siden appen allerede har tillatelse til å operere fritt på datamaskinen, og det kan samle viktige data fra datamaskinen din.

Derfor, i lys av alle bevis, hvis du ikke har AVG Antivirus eller AVG Toolbar er installert på datamaskinen, er det sterkt anbefalt at du avinstallerer programmet. De fleste bevisene og rapportene fra brukerne kompilerer mot appen, og for å være på den sikre siden, bør du fjerne den fra datamaskinen din så snart som mulig.

Hvordan fjerne Vprotect Application fra datamaskinen?

For å fjerne Vprotect-applikasjonen fra datamaskinen din, vil vi først finne den og deretter slette mappen for å sikre at den ikke lenger kan fungere. For det:

  1. Trykk “ Windows ” + “ R ” for å åpne Kjør-ledeteksten.
  2. Skriv inn “ Taskmgr ” og trykk “ enter ”.
  3. Klikk på “Detaljer” -alternativet øverst
  4. Høyreklikk på “Vropt.exe” og velg “ Open File Location ” alternativet.
  5. Legg merke til mappen den er installert i, og trykk “Ctrl” +A ”.
  6. Trykk på " Shift " + " Del " for å slette alle filene i den mappen.

    MERKNAD: Forsikre deg om at mappen er isolert fra andre Windows-filer før du gjør dette.

  7. Dette vil fjerne Vprotect-applikasjonen fra datamaskinen din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det