Hvordan flytte sider i Microsoft Word

Å skrive opp et dokument i Microsoft Word kan vise seg å være intet mindre enn en maktkamp, ​​spesielt når det er dokumentformatering og layout å ta i betraktning. Ulike aspekter ved formatering av et dokument og perfeksjonering av oppsettet kan være betydelig vanskelig, og en av de verste beveger seg rundt på eksisterende sider i et dokument. Word oppretter ganske enkelt nye sider etter behov når du skriver inn et dokument, men det er når du vil flytte rundt på sider som allerede eksisterer, at ting blir litt vanskelige. Hvorfor? Vel, Word har ikke et eget alternativ eller en funksjon som lar brukerne fritt og enkelt flytte sider rundt i et Word-dokument, i det minste ikke under normale omstendigheter.

Det er ikke å si at det er umulig å flytte sider rundt i et Word-dokument, men det er absolutt mulig, og ikke for vanskelig heller. I tillegg er det på en eller annen måte mulig å flytte hele sider rundt i alle versjoner av Word. Det er to forskjellige måter en Word-bruker kan flytte eksisterende sider i et Word-dokument - de kan enten flytte sider ved hjelp av overskrifter (hvis de bruker Word 2010 eller nyere) eller ved å flytte hvert enkelt ord på sidene de vil flytte til et ny plassering i dokumentet (sidene flyttes automatisk når du flytter innholdet). Uten videre, her er hvordan du kan flytte eksisterende sider i et Word-dokument:

Metode 1: Bruke navigasjonsruten (Word 2010 eller nyere)

Først og fremst kan du flytte sider i et Word-dokument ved hjelp av funksjonen Navigasjonsrute for å flytte hele overskrifter og alt innholdet som kommer under dem. Denne metoden kan bare brukes på Word 2010 eller en stadig nyere versjon av tekstbehandleren, og fungerer bare hvis du har lagt til overskrifter i dokumentet. For å flytte sider i et Word-dokument ved hjelp av denne metoden, må du:

  1. Åpne Word-dokumentet du vil omorganisere sider i.
  2. Naviger til Vis- fanen i Words verktøylinje.
  3. I Show , kryss av i boksen ligger rett ved siden av navigasjonsruten alternativet for å aktivere den navigasjonsruten .
  4. Naviger til Bla gjennom overskriftene i dokumentfanen i navigasjonsruten . Word-dokumentet vil ikke se ut som en veldig lang side, og det vil bli delt inn i forskjellige seksjoner etter overskrifter.
  5. Klikk på overskriften til delen av teksten du vil flytte til et nytt sted i Word-dokumentet, og med fortsatt klikk, dra overskriften til den nye plasseringen du vil ha den i. Alt under overskriften vil bli flyttet til ny plassering med overskriften, og Word vil automatisk formatere og flytte dokumentets sider etter behov.

Metode 2: Flytt innholdet på målsiden til et nytt sted

Du flytter sider i et hvilket som helst Word-dokument på hvilken som helst versjon av Microsoft Word ved ganske enkelt å kutte innholdet på målsiden (e) fra deres nåværende plassering og lime dem til hvilken plassering i dokumentet du skal flytte dem til. For å gjøre det, bare:

  1. Åpne Word-dokumentet du vil omorganisere sider i.
  2. Høyreklikk og dra musepekeren over alt på siden (e) du vil flytte for å markere og velge innholdet.
  3. Trykk Ctrl + X for å kutte tekstvalget. Siden (e) teksten var på, blir eliminert når den er kuttet .
  4. Plasser musepekeren på stedet i Word-dokumentet du vil at sidene skal flyttes til.
  5. Trykk Ctrl + V for å lime inn innholdet på målsiden (e). Innholdet vil bli flyttet til det nye stedet, og Word vil automatisk skape plass til å imøtekomme teksten du har limt inn, og flytte målsiden (e) fra forrige plassering til den nye plasseringen du har valgt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det