Hvordan fikse GTA IV SecuLauncher feil?

Noen Windows-brukere kan ikke spille GTA IV på PC-en. De klarer å komme seg forbi påloggingssiden for sosiale knutepunkter, men de ender opp med å se feilen: ' SecuLauncher klarte ikke å starte applikasjonen [2000] ' etter at spillet ikke startet.

Som det viser seg, er det flere forskjellige årsaker som til slutt kan utløse ' SecuLauncher mislyktes i å starte applikasjonen [2000] ' når du lanserte GTA IV:

 • Manglende administratorrettigheter - Hvis du starter spillet via den frittstående startprogrammet (ikke via Steam) på Windows 10., må du sørge for at spillet blir tvunget til å kjøre med administratorrettigheter. Dette tillatelsesproblemet kan løses raskt ved å endre kjørbarheten av spillet, og tvinge det til å kjøre med administratortilgang.
 • Manglende Visual C ++ Redist-pakke - En annen ganske vanlig årsak som kan gi denne feilen, er en manglende Visual C ++ 2005 Service Pack 1 Redist-pakke. Hvis dette er det som forårsaker problemet, bør du kunne løse problemet ved å installere den manglende pakken fra den offisielle Microsoft-nedlastingssiden.
 • Launcher inkompatibilitet - I tilfelle du prøver å kjøre den tradisjonelle versjonen av spillet (installert fra en DVD) på Windows 10, må du kanskje aktivere kompatibilitetsmodus med Windows 7 eller Windows XP før du kan kjøre spillet på en stall måte.
 • Korrupte spillfiler - En inkonsekvens med de installerte spillfilene til GTA IV kan også være den underliggende årsaken til dette problemet. Hvis du ser denne feilen på Steam, tving lanseringen til å utføre en integritetskontroll og last ned eventuelle manglende filer som kan produsere denne feilen.
 • Passing SecuROM-verifikasjoner - Selv om GFWL (Games for Windows Live) -komponenten er foreldet nå, trenger du fortsatt den nyeste versjonen hvis du kjører spillet fra et tradisjonelt medium. Siden dette er nødvendig for å bestå SecuROM-bekreftelsen, må du installere den nyeste GFWL-versjonen for å løse problemet i dette kom. I tillegg kan du legge til en .DLL-fil som vil omgå SecuROM-bekreftelse (IPHLPAPI.DLL)

Metode 1: Kjører GTA IV med Admin Access

Hvis du støter på at SecuLauncher ikke kunne starte applikasjonsfeil [2000] med GTA IV etter at du installerte den fra et tradisjonelt medium (ikke via Steam eller en annen spillstarter), kan dette problemet også oppstå på grunn av utilstrekkelige tillatelser.

Flere berørte brukere som tidligere har taklet dette problemet, har bekreftet at de klarte å fikse dette problemet ved å endre standardoppførselen til spillets kjørbare programvare og tvinge den til å starte med administratortilgang.

For å gjøre dette, naviger til stedet der du installerte GTA 4, høyreklikk på spillets kjørbare fil og klikk på Kjør som administrator fra den nylig viste kontekstmenyen. Når du ser ledeteksten UAC (User Account Control) , klikker du Ja for å gi administratortilgang.

Hvis spillet starter helt fint uten at SecuLauncher ikke klarte å starte applikasjonen [2000], bekreftet du nettopp at du tidligere hadde et problem med administratortilgang.

Hvis du forlater ting som de er for øyeblikket, må du gjenta denne prosedyren hver gang du starter spillet. Du kan imidlertid endre standardoppførselen til spillets kjørbare fil for å sikre at det alltid har tillatelse til å åpne spillet med administratortilgang.

Slik konfigurerer du denne standardadferden:

 1. Høyreklikk på GTA IV-snarveien eller på hovedspillets kjørbare (gtaIV.exe) og klikk på Egenskaper fra den nylig viste kontekstmenyen.
 2. Når du er inne i Egenskaper- skjermen, velger du kategorien Kompatibilitet fra menyen øverst, og deretter blar du ned til Innstillinger- delen og merker av i boksen som er tilknyttet Kjør dette programmet som administrator .
 3. Klikk Bruk for å lagre endringene, start deretter datamaskinen på nytt og se om problemet er løst.

Hvis det kjørbare spillet allerede er konfigurert til å kjøre med administratortilgang, men du fremdeles ender opp med å se feilen ' SecuLauncher kunne ikke starte applikasjonen [2000] ', flytt ned til neste potensielle løsning nedenfor.

Metode 2: Installere Visual C ++ Redistribuerbar pakke

Som det viser seg, er en av de vanligste årsakene som ender med å utløse SecuLauncher ikke startet applikasjon [2000] med GTA IV en forekomst der OS-versjonen mangler et par gamle men viktige biblioteksfiler som er inkludert i første installasjonspakke levert av Rockstar Games.

Noen brukere som også fikk dette problemet, har rapportert at problemet ble løst etter at de lastet ned og installerte den kompatible versjonen av Visual C ++ 2005 Service Pack 1 Redist-pakken.

Merk: Husk at du må installere versjonen som er kompatibel med operativsystemet ditt.

Følg instruksjonene nedenfor for å installere Visual C ++ 2005 Service Pack 1 Redist Package:

 1. Gå til denne nedlastingssiden for Microsoft.com og velg riktig språk, og klikk på Last ned for å gå videre til neste side.

  Merk: Hvis du vil unngå å laste ned denne omfordelingspakken, bør du også kunne finne den lokalt ved å navigere til Min datamaskin (Filutforsker)> Steam> Steamapps> Felles> Grand Theft Auto IV> Installatører og kjøre vcredist_x86.exe eller vcredist_x64 .exe, avhengig av operativsystemarkitekturen.

 2. Deretter merker du av i boksen som er knyttet til kredittfilen - Men vær nøye med å velge den som samsvarer med operativsystemet ditt, og klikk på Neste for å starte nedlastingen.
 3. Når nedlastingen er fullført, åpner du installasjonen av Vcredist-installasjonen og følger instruksjonene på skjermen for å installere kredittpakken på datamaskinen som kaster " SecuLauncher kunne ikke starte applikasjonen [2000]"

 4. Etter at installasjonen er fullført, start datamaskinen på nytt og se om problemet er løst ved neste systemstart ved å prøve å starte GTA IV igjen.

Hvis det samme problemet fortsatt vedvarer, går du ned til neste potensielle løsning nedenfor.

Metode 3: Kjøre spillet i kompatibilitetsmodus (kun Windows 10)

Hvis du støter på problemet på Windows 10 og du installerte spillet fra et tradisjonelt medium, er det også mulig at du har å gjøre med et kompatibilitetsproblem. Som det viser seg, vil denne versjonen av GTA IV bli installert på en annen måte som kan ende opp med å gi kompatibilitetsproblemer med Windows 10.

Noen brukere som tidligere hadde opplevd 'SecuLauncher kunne ikke starte applikasjonen [2000]' har rapportert at de endelig var i stand til å løse problemet etter at de tvang den kjørbare lanseringen til å kjøre med administratortilgang.

Hvis dette scenariet gjelder, følger du instruksjonene nedenfor for å tvinge spillet til å kjøre i kompatibilitetsmodus med Windows 7:

 1. Bruk File Explorer til å navigere til stedet der du tidligere installerte GTA IV, og høyreklikk på den viktigste kjørbare filen. Klikk deretter på Egenskaper fra den nylig viste kontekstmenyen.
 2. Når du er inne i Egenskaper- menyen, velger du kategorien Kompatibilitet fra den vertikale menyen øverst. Neste, sjekk boksen forbundet Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus , og velg deretter Windows XP (Service Pack 3) eller Windows 7 (hvis Windows XP er utilgjengelig) fra den tilhørende rullegardinmenyen.
 3. Klikk på Bruk for å lagre endringene, og start deretter spillet igjen og se om problemet er løst.

Hvis du fremdeles støter på feilen 'SecuLauncher kunne ikke starte applikasjonen [2000]' , flytt ned til neste potensielle løsning nedenfor.

Metode 4: Verifisere spillets integritet

Under visse omstendigheter kan du forvente å se feilen 'SecuLauncher kunne ikke starte applikasjonen [2000]' på grunn av inkonsekvens med noen spillfiler. Noen brukere som også slet med denne feilen da de startet spillet fra Steam, bekreftet at problemet ble løst etter at de bekreftet cache-integriteten via Steams innstillinger.

Hvis dette scenariet gjelder, og du er usikker på hvordan du gjør dette, følg instruksjonene nedenfor:

 1. Åpne Steam og få tilgang til biblioteksmenyen fra listen over tilgjengelige kategorier øverst. Høyreklikk deretter på GTA IV fra listen over spill som er tilgjengelige i biblioteket ditt, og velg Egenskaper fra den nylig viste kontekstmenyen.
 2. Når du er inne i Egenskapsskjermbildet til GTA IV, flytt til kategorien Lokale filer og klikk på Bekreft integriteten til spillfilen.
 3. Når spillintegriteten er bekreftet, kan du prøve å starte spillet på nytt og se om feilen 'SecuLauncher mislyktes i å starte applikasjonen [2000]' er løst.

Metode 5: Installere GFWL

Et annet ganske vanlig scenario som kan ende opp med å forårsake feilen 'SecuLauncher kunne ikke starte applikasjonen [2000]', er en forekomst der brukeren ikke installerte den nyeste versjonen av GFWL-klienten (Games for Windows Live).

Selv om GFWL-komponenten nå er foreldet og nå erstattes av den nyere infrastrukturen drevet av Xbox Live, vil gamle spill som ble bygget for å bruke SecuROM ikke starte, med mindre du bruker den siste GFWL-bygningen.

På Windows 10 er Windows-oppdatering konfigurert for automatisk å oppdatere denne GFWL-komponenten, men på Windows 8.1 og eldre må du gjøre en manuell oppdatering selv.

Hvis dette scenariet gjelder, bør du kunne løse problemet ved å installere en oppdatering som erstatter den tradisjonelle GFWL-påloggingen. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Få tilgang til denne Microsoft- lenken fra nettleseren din og vent på den. Last ned den nyeste versjonen av GFWL-oppsettet.
 2. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på gfwlivesetup.exe og klikker JaBrukerkontokontroll- ledeteksten for å gi administratortilgang.
 3. Deretter følger du instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen (Du vil se skjermbildet Installer suksess).
 4. Når installasjonen er fullført, IKKE starte applikasjonen. I stedet er det bare å starte datamaskinen på nytt og starte GTA IV når neste oppstart er fullført, og se om feilkoden er løst.

Hvis den samme feilkoden fremdeles oppstår, flytt ned til neste potensielle løsning nedenfor.

Metode 6: Omgå SecuROM

Hvis du ikke er komfortabel med å installere foreldet programvare som GFWL, kan du også omgå SecuROM-bekreftelse helt ved å legge til en .DDL-fil (Dynamic Link Library) kalt IPHLPAPI.DLL. Ved å legge denne filen til spillbanen, har noen berørte brukere klart å hoppe over SecuRom-bekreftelse på GTA 4, som tillot dem å kjøre spillet uten å støte på 'SecuLauncher kunne ikke starte applikasjonen [2000]' feil ved hver oppstart.

For å håndheve denne løsningen, last ned IPHLPAPI.DLL-filen og bruk et verktøy som WinZip, WinRar eller 7zip for å trekke ut innholdet i arkivet direkte i spillbanen (i samme katalog der du har GTA4-kjørbar.)

Når du har klart å kopiere filen, kan du kjøre spillet igjen og se om feilmeldingen nå er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det