Slik løser du & lsquo; Kan ikke godkjenne & rsquo; Feil på Pokemon Go?

Pokemon Go er et av de mest berømte Augmented Reality (AR) -spillene som er utviklet og distribuert av Niantic. Spillet ble øyeblikkelig en hype ved utgivelsen i 2016, og til og med nå i 2019 har det krysset mer enn en milliard nedlastinger. Imidlertid har det ganske nylig kommet mange rapporter der brukere ikke kan spille spillet og feilen " Unable to Authenticate " utløses.

Denne feilen hindrer brukeren i å logge inn på kontoen sin på applikasjonen, og ses ofte blant iPhone- og Android-brukere. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene til at den utløses, og også gi levedyktige løsninger for å eliminere den. Sørg for å følge trinnene nøye og nøyaktig for å unngå konflikter.

Hvordan fikse feilen "Kan ikke godkjenne" på Pokemon Go?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger for å fikse det helt. Vi så også på årsakene til at den ble utløst, og oppførte dem som følger.

 • VPN: Hvis du har installert en VPN eller proxy på enheten din og den kjører for øyeblikket, kan denne feilen utløses. VPN og fullmakter kan gjøre at forbindelsen din virker mistenkelig og forhindrer at visse nettsteder / servere tillater tilkoblingen din. Derfor kan forbindelsen din ha blitt blokkert fra å bli etablert fordi den kommer fra en VPN.
 • Begrenset databruk: I noen tilfeller begrenser noen mennesker overflødig bruk av mobildata, og forbyder også bruk av data i bakgrunnen. Dette kan forhindre at spillet får tilgang til internett, og systemet kan hindre at telefonen blir koblet til.
 • Rotfestet telefon: Pokemon Go fungerer ikke på en rotfestet telefon, og det blokkerer den telefonen fra å kunne spille spillet. Telefoner som er forankret har større sjanse for å kunne kjøre hack og andre utnyttelser som er blokkert på Un-Rooted-telefoner, og derfor forhindrer spillet at rotte telefoner ikke kan spille. Hvis telefonen din faktisk er forankret, kan du alltid prøve å fjerne den.
 • Forbud: Det er mulig at feilen i noen tilfeller utløses på grunn av et forbud fra utviklerne eller administratorene. Disse forbudene kan pålegges hvis du brukte en slags utnyttelse eller et hack. Dette forbudet kan forhindre brukeren i å logge på kontoen sin og kan føre til tap av fremgang.
 • Kontoproblem: I noen tilfeller er problemet med kontoen eller kontoinformasjonen som brukeren prøver å logge på. Enten kan informasjonen være feil eller kontoen kan være feil. Derfor er det alltid en god ide å verifisere informasjonen og sjekke om endring av konto fungerer.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de presenteres i for å unngå konflikt.

Løsning 1: Deaktivere begrensning for databruk '

For noen brukere kan det være pålagt begrensning av databruk som forhindrer at spillet får tilgang til internett. Derfor vil vi i dette trinnet endre denne innstillingen og konfigurere den slik at den kan bruke mobildata. For det:

 1. Dra varslingspanelet og klikk på "Innstillinger" -ikonet.
 2. Gå inn i "Databruk" -alternativet.
 3. Klikk på "Toggle" for å slå av datarestriksjoner.
 4. Sjekk om problemet vedvarer.

Merk: Dette kan variere for forskjellige modeller. Du må kvitte deg med alle datasparing eller databruk som begrenser innstillinger og applikasjoner.

Løsning 2: Bekrefte konto

Noen ganger kan det hende at visse vilkår ikke har blitt akseptert av deg, eller at informasjonen for kontoen du skriver inn, kan være falsk. Derfor vil vi i dette trinnet først sjekke om informasjonen som er oppgitt er nøyaktig, og deretter godta vilkårene. For det:

 1. Naviger til dette nettstedet, og klikk på alternativet " Logg inn" fra venstre side.
 2. Skriv inn kontoinformasjon, og bekreft deretter at du har godtatt Pokémon GO vilkår for bruk.

  Merk: Brukernavnet kan være forskjellig fra navnet i spillet.

 3. I alternativene Rediger profil, klikk på “ Pokémon GO Settings” .
 4. Følgende tekst kan sees over Pokemon Go vilkår for bruk:

  Flott! Du er klar til å spille Pokémon GO. Flere innstillinger kan endres i Pokémon GO-appen.

 5. Hvis denne teksten ikke vises for deg, kan du lese gjennom vilkårene for bruk og sørge for å godta noen av dem som kan ha blitt hoppet over.
 6. Prøv å logge på Pokemon-kontoen og sjekk om problemet vedvarer.

Merk: Hvis dette ikke fungerer, installerer du spillet helt igjen etter at du har slettet det fra mobilen. Kontakt også kundestøtte og bekreft at kontoen din ikke er utestengt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det