Fix: Fortnite feil 1058

Fortnite-spillere på PC opplever feilmeldingen ' Kan ikke opprette tjeneste (StartService mislyktes: 1058) når de prøver å starte Fortnite på sine PC-er. Denne feilmeldingen oppstår vanligvis når spillet installeres for første gang på en hvilken som helst datamaskin.

Årsaken til at du opplever denne feilen, er fordi Fortnite ikke kan finne Anti-Cheat-systemet det bruker i spillet. Hvert spill har et anti-cheat-system implementert for å sikre at det ikke er noen mods eller sårbarheter som kan påvirke den generelle spillopplevelsen. Hvis du ikke har dette installert, vil du ikke kunne starte spillet.

Hva forårsaker Fortnite Error 1058?

Game cheat-systemet blir ikke installert er ikke den eneste årsaken til at du opplever denne spesifikke feilen. Noen av årsakene til at de ikke kan spille spillet og blir bedt om feilkoden 1058 er:

  • Anti-cheat-system mangler: Hvert spill fra PUBG til World of Warcraft har anti-cheat-systemer installert for å motvirke forsøk på å lure spillet. Hvis spillfilene mangler dette, vil du ikke kunne starte spillet.
  • Ufullstendige installasjonsfiler: Hvis Fortnites installasjonsfiler ikke er komplette, vil du ikke kunne få den til å starte. En ominstallering fungerer for det meste i dette tilfellet.
  • Manglende Windows-filer: Hvis installasjonsfilene til operativsystemet enten er korrupte eller mangler, vil ikke Fortnite starte, siden det kjører avhenger av forskjellige Windows-komponenter.

Før vi begynner å fikse feilmeldingen, må du sørge for at du er logget på som administrator på denne datamaskinen og har aktiv internettilgang . Aktiv internettilgang betyr at det ikke er noen fullmakter eller brannmurer, og at du har tilgang til internett åpent.

Løsning 1: Installere anti-cheat-systemet

Fortnite kommer vanligvis ferdigpakket med det anti-cheat-systemet det trenger for funksjonaliteten. Imidlertid kan det være tilfeller der systemet ikke blir installert som standard, og du må manuelt navigere til spillkatalogen og installere den. Forsikre deg om at du er logget på som administrator, og hvis spillkatalogen ikke er standard, bør du navigere dit og følge instruksjonene.

  1. Trykk på Windows + E og naviger til følgende katalog:
C: \ Program Files \ Epic Games \ Fortnite \ FortniteGame \ Binaries \ Win64 \ EasyAntiCheat
  1. Her finner du den kjørbare “ EasyAntiCheat_Setup. exe ”. Høyreklikk på den og velg Kjør som administrator .
  1. Forsikre deg nå om at utvalget av Fortnite gjøres i alternativene. Klikk på Reparasjonstjeneste .
  1. Etter at operasjonen er fullført, start datamaskinen på nytt og prøv å starte Fortnite igjen. Sjekk om feilmeldingen er løst.

Løsning 2: Installere Fortnite på nytt

Hvis installering av anti-cheat-systemet ikke fungerer, kan vi fortsette og prøve å installere Fortnite på riktig måte. Det er mange tilfeller der, etter en dårlig potensiell oppdatering eller etter overføring av spillfiler, noen av dem kan bli ødelagte, noe som kan være grunnen til at bæreraketten ber om en feilmelding når du prøver å kjøre den.

  1. Trykk på Windows + I for å starte innstillingsprogrammet og navigere til underoverskriften til apper .
  1. Se nå gjennom oppføringene og klikk på Epic-spillstarter . Velg Avinstaller- knappen under.

En annen måte å avinstallere spillet på (hvis du kjører en eldre versjon) er å trykke på Windows + R, skrive “appwiz.cpl” og avinstallere derfra.

  1. Start datamaskinen på nytt og last ned hele applikasjonen på nytt. Sjekk om feilmeldingen er løst.

I tillegg til løsningene ovenfor kan du også prøve følgende:

  • Forsikre deg om at riktig grafikkort kjører spillet ditt. Forsikre deg om at det dedikerte grafikkortet ikke er deaktivert for Fortnite.
  • Kjør en systemfilkontroll (SFC) -skanning for å diagnostisere eventuelle manglende Windows-filer.
  • Du har den oppdaterte versjonen av Fortnite installert på datamaskinen din.
  • DirectX og andre obligatoriske binærfiler er allerede installert i systemet ditt.
  • Deaktiver midlertidig antivirusprogramvare og andre tredjepartsapplikasjoner som kan forstyrre spillet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det