Fix: Steam Connection Error

Mange brukere står overfor et problem der de har en fungerende og stabil internettforbindelse tilgjengelig, men Steam-klienten registrerer ikke dette og ber om at det ikke er noen tilkobling tilgjengelig. Årsaken til dette problemet varierer på grunn av de forskjellige programvare- og maskinvarekonfigurasjonene til individuelle brukere. Det er ikke riktig å si at denne feilen er forårsaket av nøyaktig "denne" årsaken. Hvis noe løser dette problemet på andres datamaskin, er det ikke nødvendig at det også løser ditt.

Derfor har vi listet opp hver metode som så ut til å fungere. Vi savnet ingenting og inkluderte til og med den minste detalj. Henvis til løsningene fra den første og arbeid deg nedover. Det anbefales at du ikke går glipp av noe, ettersom teknisk vanskelighetsgrad øker når du går ned.

Løsning 1: Slette clientregistry.blob

Steams klientregister kan bli ødelagt, og dette kan være grunnen til at du står overfor feilen. Vi kan prøve å gi nytt navn / slette det.

Clientregistry.blob er filen som brukes av Steam, og som inneholder registreringsdataene for de installerte spillene. Hvis vi sletter den, gjenopprettes filen ved neste pålogging. Du får alle standardinnstillingene for hvert spill installert (navnet ditt, skinn osv.). Dette løser omtrent 30% av problemene, da denne filen lett kan bli ødelagt.

Vær oppmerksom på at etter denne løsningen når du starter Steam igjen, vil den be deg om brukernavn og passord. Ikke følg denne løsningen hvis du ikke har legitimasjonen din tilgjengelig. Videre vil din lagrede fremgang og elementene i spillet ikke gå tapt. De lagres på skylagring av Steam, så det er trygt å anta at sletting av clientregistry.blob ikke gir noen problemer for deg eller Steam.

 1. Gå helt ut av Steam og avslutt alle oppgavene som nevnt i løsningen ovenfor.
 2. Bla til Steam-katalogen din. Standard er
  C: \ Program Files \ Steam
 1. Finn ' ClientRegistry. blob ' .

 1. Gi filen nytt navn til ' ClientRegistryOld. blob '(eller du kan slette filen fullstendig).
 2. Start Steam på nytt og la filen gjenopprettes.

Forhåpentligvis vil klienten kjøre som forventet. Hvis det fortsatt ikke fungerer, følg trinnene som er oppført nedenfor.

 1. Bla tilbake til Steam-katalogen.
 2. Finn ' Steamerrorreporter. exe '.

 1. Kjør applikasjonen og start Steam på nytt.

Løsning 2: Stoppe alle Steam-relaterte prosesser

Noen ganger er det bare å stoppe Steam ved å avslutte alle prosesser og starte det på nytt. Noen ganger kan Steam være i konflikt med et annet problem / programvare på datamaskinen din, og kan ha stanset driften på grunn av det. På grunn av dette, uansett hvor mye du prøver, vil den ikke gjenkjenne internettforbindelsen. Sjekk om du ved å avslutte alle Steam-prosesser løser problemet ved hånden. Hvis ikke, gå videre til de andre løsningene.

 1. Start Task Manager ved å trykke på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal dukke opp Kjør-applikasjonen.

Skriv “ taskmgr ” i dialogboksen . Dette skal åpne oppgavelederen.

 1. Avslutt alle Steam-relaterte prosesser fra og med prosessen ' Steam Client BootStrapper '.

 1. Start Steam på nytt ved å bruke alternativet Kjør som administrator.

Løsning 3: Legge til et lanseringsalternativ (-tcp) i Steam

Steam bruker opprinnelig UDP (User Datagram Protocol) for overføring av data. Vi kan prøve å endre den til TCP (Transmission Control Protocol). Som vi alle vet er TCP mer pålitelig, mens UDP stort sett er raskere. Hvis vi støter på en feil, kan vi prøve å endre protokoller for å se om problemet ved hånden blir løst.

Du har alltid muligheten til å ty tilbake til standardinnstillingen ved å fjerne startalternativet / kommandolinjen.

 1. Naviger til Steam-katalogen. Standard Steam-katalog er oppført nedenfor. Hvis du installerte Steam til en annen, kan du bla der.
  C: \ Program Files (x86) \ Steam
 2. En gang i Steam-hovedmappen, finn filen “ Steam. exe ”. Høyreklikk på den og velg Opprett snarvei .
 3. Høyreklikk på snarveien og velg Egenskaper fra rullegardinmenyen.

 1. I måldialogboksen skriver du “ -tcp ” til slutt. Så hele linjen ser ut som:
“C: \ Program Files (x86) \ Steam \ Steam.exe” –tcp

Husk å gi et mellomrom etter standardlinjen i måldialogboksen.

 1. Bruk endringene og lukk vinduet. Start Steam ved hjelp av snarveien, og forhåpentligvis vil den kjøre som forventet.

Løsning 4: Gi administratorrettigheter til Steam

Steam krever administratorrettigheter for å kunne utføre riktig, da det må synkroniseres med forskjellige systemfiler og utføre lese- og skriveoperasjoner i høye hastigheter. Det krever også mye prosessorkraft og minnebruk. Noen ganger kan det være mulig at Steam ikke fungerer som det skal fordi det ikke har administratorrettigheter og sitter fast et sted.

Vi kan prøve å sette hele Steam-katalogen som administrator og se om problemet blir løst.

 1. Åpne Steam-katalogen din. Standardplasseringen for den er C: \ Program Files (x86) \ Steam. Eller hvis du installerte Steam i en annen katalog, kan du bla til den katalogen, og du vil være god å gå.
 2. Finn en fil som heter “ Steam. exe ”. Dette er den viktigste Steam-lanseringen. Høyreklikk på den og velg Egenskaper . Velg kategorien Kompatibilitet fra toppen av skjermen. Her nederst i vinduet vil du se en avkrysningsrute som sier " Kjør dette programmet som administrator ". Forsikre deg om at det er sjekket. Lagre endringer og avslutt.

 1. Finn nå filen " Steam. exe ”. Høyreklikk og velg Egenskaper . Velg kategorien Kompatibilitet fra toppen av skjermen. Her nederst i vinduet vil du se en avkrysningsrute som sier " Kjør dette programmet som administrator ". Forsikre deg om at det er sjekket. Lagre endringer og avslutt.

 1. Start Steam på nytt og sjekk om Steam kobler seg til internett riktig.

Løsning 5: Kjører Steam i kompatibilitetsmodus og oppdaterer Windows

Det kan være mulig at Steam-klienten din har problemer med operativsystemet ditt. Det er et kjent faktum at Steam alltid holder klienten og spillene sine oppdatert med de siste oppdateringene på alle operativsystemene. Den justerer klienten sin og oppdaterer den deretter.

Hvis du ikke har oppdatert systemet ditt nylig, kan du prøve å kjøre i Steam i kompatibilitetsmodus for en eldre versjon av operativsystemet. Denne metoden er kjent for å fungere veldig mindre, men det er verdt et skudd. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å oppdatere datamaskinen din gjennom Windows-oppdateringer.

 1. Naviger til Steam-katalogen. Standardplasseringen for dampmappen din skal være " C: \ Program Files (x86) \ Steam ". Trykk på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal dukke opp Kjør-applikasjonen. Skriv “C: \ Program Files (x86) \ Steam” i dialogboksen. Eller hvis du installerte Steam i en annen katalog, kan du bla til den katalogen, og du kan fortsette med trinnene som er nevnt nedenfor.
 1. Finn filen "Steam.exe". Høyreklikk på den og velg Egenskaper fra rullegardinmenyen.
 2. Velg kategorien " Kompatibilitet " og merk av i boksen som sier " Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for: ".
 3. I rullegardinmenyen velger du Windows 8 / Windows 7. Det anbefales at du ikke bruker de eldre versjonene, da de mest sannsynlig ikke fungerer. Bruk endringene og lagre.
 4. Start Steam-klienten på nytt og sjekk om klienten kobler seg riktig til internett.

 1. Hvis klienten fortsatt nekter å koble til, følger du trinnene nedenfor for å sikre at maskinen din er oppdatert med de siste oppdateringene.
 2. Klikk Start og skriv inn dialogboksen " Innstillinger ". Klikk på det første søkeresultatet som kommer tilbake i søkeresultatene. Klikk på " Oppdater og sikkerhet " -knappen.

 1. Her finner du " Se etter oppdateringer " i kategorien " Windows Update ". Nå vil windows se etter tilgjengelige oppdateringer og utføre dem etter nedlasting.

 1. Start Steam igjen og sjekk om den kobles til internett eller ikke.

Løsning 6: Endre språk for Steam-klienten

Dette er en feil som ikke tillater Steam å koble til internett. Du kan endre språk til alle andre og prøve å logge på med legitimasjonen din. Hvis Steam kobles til, kan du gå tilbake til det språket som er angitt tidligere; Ellers kan du gå tilbake og følge flere løsninger som er oppført nedenfor.

Det er to metoder for å endre språket til Steam. Du kan endre språk hvis Steam åpnes i frakoblet modus, eller du kan endre det ved hjelp av en kommandolinjeparameter som den vi brukte før.

Skifter gjennom klient

 1. Start Steam-klienten din (den vil være i frakoblet modus). Klikk på Steam til stede øverst til venstre på skjermen, og velg Innstillinger fra rullegardinmenyen.
 2. Naviger til fanen Grensesnitt (finnes på venstre side). Nå vil du være i stand til en linje som sier " Velg språket du ønsker at Steam skal bruke (krever at Steam starter på nytt) ". Det vil bli fulgt av en rullegardinrute. Klikk på den og velg hvilket som helst språk.

 1. Lagre endringene og start Steam på nytt. Sjekk om den kobles til internett.

Endring gjennom kommandolinjen

 1. Naviger til Steam-katalogen. Standard Steam-katalog er " C: \ Program Files (x86) \ Steam ". Hvis du installerte Steam til en annen, kan du bla gjennom det.
 2. En gang i Steam-hovedmappen, finn filen “ Steam. exe ”. Høyreklikk på den og velg Opprett snarvei.
 3. Høyreklikk på snarveien og velg Egenskaper fra rullegardinmenyen.

 1. I måldialogboksen skriver du “ -språk tysk ” til slutt. Så hele linjen ser ut som:
“C: \ Program Files (x86) \ Steam \ Steam.exe” –språk tysk

(Noen ganger må du skrive "de" i stedet for tysk eller "it" i stedet for italiensk. Du kan sjekke disse korte navnene via internett ").

Husk å gi et mellomrom etter standardlinjen i måldialogboksen.

 1. Bruk endringene og lukk vinduet. Start Steam ved hjelp av snarveien, og forhåpentligvis vil den kjøre som forventet.

Løsning 7: Flushing Steam-konfigurasjonsfiler og DNS

Vi kan prøve å tilbakestille internettinnstillingene og konfigurere for å se om problemet løses. Flushconfig skyller og laster inn konfigurasjonene for hvert av applikasjonene / spillene som er installert på PC-en din.

De fleste operativsystemer er designet for å cache DNS-postene. Det er generelt god praksis, da det lar et program behandle raskere forespørsler / dataoverføring til et nettsted. Imidlertid, hvis DNS ofte endres, er det nødvendig å skylle det slik at den nye DNS kan hentes og du kan gjenoppta dataoverføringen du gjorde. Det fjerner den lokale hurtigbufferen fra datamaskinen din og får den siste hurtigbufferen som Internett-leverandøren bruker.

 1. Trykk på Windows + R for å hente Kjør-applikasjonen.
 2. Skriv “ steam: // flushconfig ” i dialogboksen .
 3. Steam vil dukke opp et lite vindu for å bekrefte handlingen din. Trykk OK. Ingen merknad at etter denne handlingen vil Steam be deg om å logge på igjen med legitimasjonen din. Ikke følg denne metoden hvis du ikke har tilgang til påloggingsinformasjonen din.

 1. Etter å ha utført handlingene ovenfor, trykk på Windows + R-knappen for å åpne Kjør-vinduet igjen. Skriv “ cmd ” i dialogboksen for å hente ledeteksten.
 2. Når du er i ledeteksten, skriver du inn “ ipconfig / flushdns ”. Trykk enter.

 1. Start PCen på nytt og start Steam på nytt for å se om problemet er løst.

Løsning 8: Start ruteren på nytt manuelt

Det kan være mulig at Internett-ruteren din kan lagres i feil konfigurasjon. Eller eventuelle nylige innstillinger kan ha forårsaket at den ikke fungerer som den skal. Selvfølgelig bør du prøve å starte ruteren på nytt og sjekke, men hvis det ikke fungerer, kan vi prøve å tilbakestille ruteren (hard reset) manuelt og se om det forbedrer vår situasjon.

 1. Plukk opp ruteren og vri den tilbake slik at alle portene er foran deg.
 2. Se etter hvilken som helst knapp som heter " reset " på baksiden. De fleste rutere har ikke knapper, slik at du ikke ved et uhell tilbakestiller den til fabrikkinnstillingene, i stedet må du bruke noe tynt som en pinne for å trykke innover mot hullet som sier "reset".

 1. Tilbakestill ruteren din og koble datamaskinen til WiFi-nettverket igjen. Start Steam igjen og sjekk om problemet blir løst.

Merk: Det er verdt å merke seg at etter at du har tilbakestilt ruteren manuelt, vil ikke ruteren din ha noe SSID (passord), og navnet på WiFi vil bli satt til standard (noe som TPlink121). Videre vil alle internettinnstillinger som internettleverandøren din har angitt, bli fjernet. Ikke utfør denne metoden med mindre du vet om disse innstillingene eller ruteren din fungerer som en plug and play. Det kan være veldig vondt å ringe leverandøren og be dem veilede hvordan du kan få internett til å fungere igjen, så husk alltid denne faktoren. Alle tilkoblede enheter kobles fra, og du må koble alle enhetene til en og en igjen.

Løsning 9: Tilbakestille innstillingene til ruteren din via websiden

Det er også et alternativ å tilbakestille ruterinnstillingene dine via websiden ved hjelp av standard gateway-IP-adresse. Du kan bruke denne metoden hvis løsning 8 viser seg å være plagsom for deg av en eller annen grunn. Nok en gang gjelder merknaden ovenfor også denne løsningen, så det er best å huske på alle disse tingene.

 1. Åpne nettleseren din og skriv inn IP-adressen til ruteren (hvis du ikke vet dette, vil den mest sannsynlig skrives på baksiden av ruteren eller i boksen / manualen). Det vil se ut som 192. 168.1.1

 1. Trykk enter. Nå vil ruteren be deg om brukernavn og passord før den gir deg tilgang. Standard er admin / admin. Hvis dette ikke fungerer, og du ikke husker legitimasjonen, kan du alltid kontakte internettleverandøren din og spørre dem.
 2. Klikk på kategorien Verktøy øverst og Systemkommandoene til venstre.
 3. Her vil du se en knapp som heter Gjenopprett. Trykk på det. Du blir koblet fra ruteren din, og den vil gå tilbake til fabrikkinnstillingene.

Merk: Vær oppmerksom på at menykonfigurasjonen kan være forskjellig for hver ruter. Du kan enkelt skrive inn modellnummeret ditt på Google og se hvordan du tilbakestiller ruteren (hvis du ikke selv kan nå tilbakestillingsknappen til fabrikken).

 1. Etter å ha koblet deg tilbake til internett, start Steam på nytt, og sjekk om det registrerer internettforbindelsen eller ikke.

Løsning 9: Deaktivering av betaprogrammer

Det er et tilfelle der beta-deltakelsen din kan føre til at Steam opptrer uvanlig / ute av drift. Ved å bruke beta-deltakelse får du spillinnhold før de slippes. Innholdet er ganske ustabilt, og utvikleren lanserer hyppige oppdateringer fra tid til annen for å adressere feilene. Det er ingen skade å deaktivere beta-deltakelse. Betainnholdet blir borte sammen med innholdet som ble lagret om fremdriften din i henhold til det. Følg trinnene nedenfor:

 1. Trykk på Windows + R- knappen for å åpne Kjør-applikasjonen. Skriv “ taskmgr ” i dialogboksen . Dette er en kommando for å få opp Task Manager uansett hvilken versjon av windows du bruker.
 2. Søk etter forskjellige Steam-prosesser som kjører, og lukk dem en etter en. Ikke la noen ligge igjen. Dette sikrer at endringene vi gjør forblir konkrete og blir lagret, så når vi starter klienten igjen, viser det ingen feil.
 3. Lukk også alle tredjepartsapplikasjoner, oppdater skjermen og fortsett med neste trinn for å velge bort Steam beta.
 4. Hva å velge bort beta faktisk betyr, er å velge bort oppdateringer til de offisielt lanseres. Det er både fordeler og ulemper med beta-fasen. Du får prøve de nye endringene før de blir utgitt noen måneder senere; på den annen side kan oppdateringene fremdeles være buggy og føre til uventede problemer. I dette tilfellet oppfører Steam seg dårlig og kobler seg ikke til internett. Åpne Steam-klienten din, og i øvre venstre hjørne ser du et alternativ som heter “ Steam ”. Klikk på den og naviger til innstillinger.

 1. Når du er i innstillingene, klikker du på kategorien “ Konto ”. Her vil du se et alternativ som heter "Beta-deltakelse". Vi må sørge for at klienten din ikke er en del av en beta-fase. Klikk på alternativet, og du vil se et rullegardinvindu som lar deg velge alternativet.

 1. Velg alternativet som sier “ INGEN - Velg bort alle beta-programmer ”. Lukk Steam og åpne oppgavebehandling for å avslutte alle Steam-prosessene. Start datamaskinen på nytt og åpne Steam igjen. Hvis klienten din var en del av et beta-program, vil den installere noen oppdateringer før du kan spille spillene dine igjen.
 2. Hvis du står overfor et problem mens du velger bort beta, kan du bla i katalogen din og slette beta-filene derfra. Standardplasseringen for dampmappen din skal være " C: \ Program Files (x86) \ Steam ".

Trykk på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal dukke opp Kjør-applikasjonen.

Skriv følgende i dialogboksen:

C: \ Program Files (x86) \ Steam

Eller hvis du installerte Steam i en annen katalog, kan du bla til den katalogen, og du kan fortsette med trinnene som er nevnt nedenfor.

 1. Bla til en mappe som heter " Packages " og slett alle filene som starter med beta. Lukk vinduet og etter å ha startet klienten igjen, følg metoden for hvordan du kan velge bort beta som er nevnt i trinn 4.
 2. Start Steam på nytt og sjekk om Steam går online etter å ha erkjent at det er en internettforbindelse tilgjengelig.

Løsning 10: Starte Steam i sikkermodus med nettverk

En annen ting vi kan prøve er å starte Steam i sikkermodus med nettverk. Sikker modus brukes til å diagnostisere problemet. Hvis Steam kobler seg til internett ved hjelp av denne metoden, betyr det at en tredjepartsapplikasjon er i konflikt med klienten din.

Å starte noe i sikker modus utgjør ingen tråd, og det brukes over hele verden for å løse forskjellige problemer. Du trenger ikke å bekymre deg for noe.

 1. Få datamaskinen til sikker modus ved å velge mellom forskjellige tilgjengelige alternativer. Velg ' Aktiver sikker modus med nettverk '. Du kan lære hvordan du får PCen til sikker modus herfra. Hvis du kjører Windows 7, trykker du på F8 ved oppstart av PCen, og du blir sendt til et lignende vindu der du kan velge ønsket alternativ.

 1. Åpne Steam og prøv å koble den til internett og logge på. Hvis dette lykkes, betyr det at antivirus- eller brannmur- / tredjepartsprogrammet ditt kan være problemet. Du kan bla gjennom løsningene nedenfor der vi har forklart hvordan du fjerner / konfigurerer disse applikasjonene trinn for trinn.

Løsning 11: Rydde nedlastingsbufferen

Hvis du tømmer nedlastingsbufferen for Steam, kan det løse problemer som kan føre til at klienten ikke svarer / kobler til. Denne prosessen påvirker ikke dine nåværende spill. Du må bare logge på igjen. Ikke bruk denne løsningen hvis du ikke har riktig påloggingsinformasjon for hånden.

 1. Åpne Steam-klienten din og naviger til Innstillinger. Dette ligger i menyen øverst til venstre.
 2. Finn nedlastinger i Innstillinger-panelet.
 3. Klikk på Fjern nedlastingsbuffer . Klikk OK for å bekrefte valget, og etter en stund vil Steam be om påloggingsinformasjonen din.

 1. Etter at du har logget på igjen, starter Steam som forventet.

Hvis nedlastningene er jevne i et annet nettverk, betyr det at det er et problem med Internett-leverandøren din. Du må kontakte kundepresentanten og fortelle ham om ditt spesifikke problem. Du kan også prøve å koble fra andre enheter i nettverket og starte internettmodemet på nytt. Du bør også sjekke om det er noen konflikt med antivirusprogrammet eller Windows-forsvareren. Noen ganger skaper utvidelsene i Chrome også problemer.

Løsning 12: Skanner etter skadelig programvare

Det kan være skadelig programvare på PC-en din, noe som kan gi deg tilkobling. Selv om du kan skanne etter skadelig programvare ved hjelp av forskjellige antivirusprogrammer, kan du også bruke malwarebytes. Vær oppmerksom på at vi bare lenker til andre nettsteder for å hjelpe brukerne våre. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle risikoer ved bruk av programvaren overhodet.

Løsning 13: Deaktivering av brannmur / antivirus

Det er veldig vanlig at brannmuren og antivirusprogramvaren din kommer i konflikt med Steam. Steam har mange prosesser på gang for å sikre at spillopplevelsen din ikke er noe annet enn det beste. Imidlertid merker mange antivirusprogrammer disse prosessene som potensielle trusler og setter dem i karantene, noe som resulterer i at noen prosesser / applikasjoner ikke fungerer. Vi har satt sammen en guide om hvordan du kan sette damp som unntak i antivirusprogrammer. Følg trinnene her.

Følg trinnene nedenfor for å deaktivere Windows-brannmuren.

 1. Trykk på Windows + R-knappen for å hente Kjør-applikasjonen. Skriv “ kontroll ” i dialogboksen . Dette åpner datamaskinens kontrollpanel foran deg.
 2. Øverst til høyre vil det være en dialogboks å søke. Skriv brannmur og klikk på det første alternativet som kommer som et resultat.

 1. Klikk på alternativet på venstre side som sier “ Slå Windows-brannmur på eller av f”. Gjennom dette kan du enkelt slå av brannmuren.

 1. Velg alternativet " Slå av Windows-brannmur " på både fanene, offentlige og private nettverk. Lagre endringer og avslutt. Start Steam på nytt og start det ved hjelp av alternativet Kjør som administrator.

Løsning 14: Deaktivering av proxy-innstillinger

Å ha en proxy aktiv på datamaskinen din kan føre til at Steam ikke kobler seg riktig til internett. En proxy induserer en tunnel som internettdataene dine strømmer gjennom. Selv om det noen ganger kan fungere, produserer Steam mange ganger en feil. Vi kan deaktivere proxy-innstillingene dine og sjekke om Steam kobler seg til internett eller ikke.

Først og fremst må du sørge for at mistenkelige søkemotorer blir avinstallert og at det ikke er noen “ekstra” programmer til stede på PC-en.

Metode 1: Chrome

 1. Åpne Chrome-nettleseren og klikk på Chrome-menyen (øverst til høyre) når du åpner den.
 2. Når rullegardinmenyen kommer, klikker du på Innstillinger .

 1. Når innstillingssiden er åpnet, skriver du inn “ proxy ” i søkedialograden som er til stede øverst.
 2. Fra søkeresultatene velger du resultatet som sier “ åpne proxy-innstillinger ”.
 3. Når innstillingene åpnes, klikker du på “ LAN-innstillinger ” i kategorien Tilkoblinger, til stede nederst.

 1. Fjern merket for linjen som sier “ Oppdag innstillinger automatisk ”. Og fjern også merket for linjen som sier " Bruk en proxy-server for LAN-nettverket ditt". Lagre endringer og avslutt. Start Steam på nytt.

Metode 2: Gjennom nettverksinnstillinger

 1. Trykk på Windows + R-knappen for å hente Kjør-applikasjonen.
 2. I dialogboksen skriver du inn “ inetcpl. cpl ”.
 3. Internett-eiendommer åpnes. Naviger til kategorien Tilkoblinger og klikk på LAN-innstillinger.
 4. Når du er i LAN-innstillingene, fjerner du avmerkingen for linjen som sier “ Oppdag innstillinger automatisk” . Og fjern også merket for linjen som sier " Bruk en proxy-server for LAN-nettverket ditt". Lagre endringer og avslutt for å starte Steam på nytt.

Løsning 15: Redigere registeret for å sette offlineverdi til 0

Vi kan sjekke om offlineverdien på datamaskinen din er satt til 0. Hvis den er satt til 1, betyr det at uansett hvor hardt du prøver eller hvor mange metoder du tester, vil Steam aldri koble til internett.

Følg trinnene veldig nøye, da uforsiktighet når du redigerer registre kan forårsake mye skade på datamaskinen din og kan gjøre den ubrukelig.

 1. Trykk på Windows + R-knappen for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv “ regedit ” i dialogboksen . Trykk Enter .
 2. Naviger til HKEY_CURRENT_USER ved å bruke menyen til stede på venstre side av vinduet. Søk deretter etter en mappe med programvare . Når du har åpnet den, søk etter Valve .

 1. Når du er i Valve, klikker du på mappen Steam og på høyre side vil alle registrene dukke opp.
 2. Høyreklikk på “ offline ” og klikk modify. Sett den til 0 (hvis den er satt til 1). Lagre endringer og avslutt.
 3. Start Steam på nytt og sjekk om det kobles til internett. Det anbefales at du starter datamaskinen på nytt etter endring av registeret.

Endelig løsning: Oppfriskende Steam-filer

Hvis feilen fortsatt vedvarer på dette stadiet, har vi ikke noe annet valg enn å oppdatere Steam-filer. Hvis du oppdaterer Steam-filer, installeres Steam på datamaskinen igjen. Vi vil slette noen av konfigurasjonsmappene for å sikre at de fornyes ved installasjonen og at alle de dårlige filene blir fjernet.

Vær oppmerksom på at ethvert avbrudd under kopiprosessen vil ødelegge filene, og du må laste ned hele innholdet på nytt. Fortsett bare med denne løsningen hvis du er sikker på at datamaskinen ikke blir forstyrret.

 1. Naviger til Steam-katalogen . Standardplasseringen for katalogen din er

C: / Programfiler (x86) / Steam.

 1. Finn følgende filer og mapper:
Brukerdata (mappe)
Steam.exe (applikasjon)
Steamapps (mappe - bare behold filene til andre spill i den)

Userdata-mappen inneholder alle dataene i spillet ditt. Vi trenger ikke å slette det. Videre, inne i Steamapps, må du søke etter spillet som gir deg et problem og bare slette den mappen. De andre filene som finnes, inneholder installasjons- og spillfilene til andre spill du har installert.

Imidlertid, hvis alle spillene gir deg problemer, foreslår vi at du hopper over å slette Steamapps-mappen og fortsetter med følgende trinn.

 1. Slett alle andre filer / mapper (unntatt de som er nevnt ovenfor) og start datamaskinen på nytt.
 2. Start Steam på nytt ved hjelp av administratorrettigheter, og forhåpentligvis begynner det å oppdatere seg selv. Etter at oppdateringen er fullført, kjører den som forventet.

Selv etter å ha brukt alle disse metodene, blir ikke problemet løst, det betyr at det er et problem med Internett-leverandøren din, og du bør kontakte internettleverandøren din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det