Hvordan kursivere tekst i Skype

I dagens tid og alder har hver sosial plattform som mål å gi brukerne hver eneste funksjon og funksjonalitet de muligens kan kreve, og dette inkluderer muligheten til å bruke spesiell formatering på tekst. Når vi snakker om spesiell formatering, snakker vi om å gjøre tekstvisning som fet , kursiveller gjennomstrekning, samt ganske mange andre ting. Skype er utvilsomt en av de mest populære sosiale plattformene som finnes i dag, og når det er tilfelle, tilbyr Skype også muligheten til å formatere tekst på en rekke forskjellige måter til brukerne. Når du sender meldinger på hvilken som helst versjon av Skype på en hvilken som helst enhet og på ethvert operativsystem, kan brukerne kursivere teksten ganske enkelt.

For å kursivere tekst på Skype, trenger du bare å:

  1. Start med å skrive en understreking ( _ ).
  2. Skriv inn hvilke ord eller setninger du vil skal vises som kursiv etter at du har skrevet understreken ( _ ).
  3. Når du har skrevet inn hvilke ord eller setninger du vil kursivere i Skype, skriver du inn et nytt understrek ( _ ) på slutten.
  4. Trykk på Enter eller klikk / trykk på Send- knappen for å sende meldingen.

Teksten vises ikke kursiv mens den fremdeles hviler inne i boksen Skriv inn en melding her , men når du har sendt den, vises den som kursiv for både deg og mottakeren (e) av direktemeldingen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det