Slik løser du & lsquo; mislyktes i å binde til port & rsquo; Feil på Minecraft?

Minecraft er et konstruksjonsspill for sandkasser som er utviklet av Mojang AB. Den har eksistert og populær helt siden utgivelsen, og har nylig fått en fornyelse i populariteten. Spillere kan også lage sine servere og være vertsspill for vennene sine. Imidlertid har ganske mange nylig vært utsatt for feilen "Mislyktes i å binde port" mens de kjørte serverne sine.

Hva forårsaker feilen "Kunne ikke bindes til havn" på Minecraft?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger for å fikse det helt. Vi så også på årsakene til at den ble utløst, og oppførte dem som følger.

 • IP-problem: I noen tilfeller, hvis du har angitt en spesifikk IP-adresse som serveren skal bruke, kan denne feilen utløses. IP-adressen og portnummeret kan allerede være i bruk av en annen server som er vert for noen andre på grunn av dette problemet kan utløses.
 • Java Binary: Hvis det er en forekomst av Java som kjører i bakgrunnen, kan dette problemet utløses. Det ser ut til å være en feil der Java noen ganger kjører i bakgrunnen og feilen utløses mens du kjører serveren.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de leveres i for å unngå konflikt.

Løsning 1: Avslutte Java

Dette problemet ble i noen tilfeller utløst på grunn av en forekomst av Java som kjører i bakgrunnen. Derfor vil vi i dette trinnet bruke Oppgavebehandling til å identifisere og eliminere enhver forekomst av Java som kjører i bakgrunnen. For det:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn “taskmgr” og trykk “Enter” for å åpne Oppgavebehandling.
 3. Klikk på “Prosesser” -fanen og se etter en hvilken som helst forekomst av Java som kjører i bakgrunnen.
 4. Hvis det er en, klikker du på den og velger "Avslutt oppgave" -knappen for å eliminere den.
 5. Forsikre deg om at det ikke en gang er et eneste program med navnet “ Java (TM) Platform SE Binary ” som kjører i bakgrunnen.
 6. Start serveren og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Endring av IP-konfigurasjon

I noen tilfeller kan kombinasjonen av IP-adressen og portnummeret som brukes av datamaskinen for å opprette serveren allerede være i bruk av en annen server. Derfor vil vi i dette trinnet konfigurere serveren på en slik måte at den automatisk identifiserer en gyldig IP-adresse. For det:

 1. Vi trenger en teksteditor for å redigere serverfilene.
 2. Naviger til denne adressen og last ned riktig versjon av Notepad ++.
 3. Når du har lastet den ned, installerer du den ved å følge instruksjonene på skjermen.
 4. Når du er installert, åpner du "Server" -mappen for Minecraft og høyreklikker på filen "Server.properties" .
 5. Velg alternativet "Rediger med Notisblokk ++" .
 6. Finn alternativet “ Server-ip = ”.
 7. Det kan være en IP-adresse skrevet foran dette alternativet.
 8. Slett IP-adressen foran alternativet og lagre endringene.
 9. Kjør serveren og sjekk om problemet vedvarer.

Merk: Hvis serveren din er vert for en hostingtjeneste, er det best å kontakte dem og få dette problemet sortert fra slutten. Hvis også ovennevnte metoder ikke løser problemet, kan du kontakte Internett-leverandøren din og be dem om å endre IP-adressen og prøve på nytt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det