Hvordan installere Beats Audio Driver på nytt på HP bærbare og bærbare datamaskiner

Hewlett-Packard, eller bedre kjent som HP, har sendt ganske mange av sine bærbare datamaskiner, og til og med stasjonære datamaskiner, med lydprogramvare kjent som Beats Audio. Beats Audio inkluderer lyddriveren for enheten, i tillegg til noen få ekstra fordeler som volumkontroller, en brukervennlig equalizer osv.

Imidlertid er det ganske mange brukere som kjøpte en slik enhet, men som senere måtte ende opp med en ren installasjon av et operativsystem, enten det er på grunn av en oppgradering til en nyere versjon, eller på grunn av å måtte formatere operativsystemet helt . Når dette skjer, tilbyr HP faktisk ikke en klar og enkel måte å installere Beats Audio-programvaren på nytt. Dette ender opp med å bli frustrerende, siden bruk av den innebygde equalizeren kan forbedre lydkvaliteten til lyden som kommer ut av høyttalerne, og hvis du er vant til det, vil lyd uten programvaren høres tynn ut. Beats Audio er en forbedret lydkontroller som gir en dyp, kontrollert bass (subwoofer) og samtidig opprettholder en klar lyd. Beats Audio er aktivert som standard.

For å aktivere Beats Audio, trykk på fn + b. Når subwooferen er slått av, vil beats-ikonet ha en skråstrek gjennom den .

Heldigvis er det en måte å få tilbake alle disse tingene, så lenge du følger metoden nedenfor.

Last ned den originale lyddriveren

Du finner ikke programvaren under navnet Beats Audio, men hvis du laster ned IDT High Definition Audio Driver fra HP, får du det samme.

  1. Gå til denne lenken, som er supportsiden til HP.
  2. Klikk på Hent programvare og drivere, som skal lede deg til en side der du trenger å oppgi enhetsmodellen eller serienummeret.
  3. Skriv inn hvilken informasjon du vil ha av de nødvendige informasjonene, og klikk
  4. Velg det som passer for deg under operativsystem og versjon . Forsikre deg om at du velger 32-biters eller 64-biters riktig, i henhold til ditt spesifikke operativsystem.
  5. Du bør nå se en liste over drivere som er tilgjengelige for enheten og operativsystemet. Klikk på Driver-Audio, og IDT High Definition Audio Driver skal vises, sammen med en Last ned- knapp til høyre. Klikk på knappen, og vent til nedlastingen er ferdig.
  6. Gå til nedlastingsmappen din , og finn oppsettfilen du nettopp lastet ned. Dobbeltklikk på den, og følg instruksjonene som oppsettet gir, til du er ferdig med installasjonsveiviseren.
  7. Start enheten på nytt til slutt for at endringene skal tre i kraft.

Selv om det ikke er et klart oppsett for Beats Audio-programvaren, kan du få det ved å installere IDT High Definition Audio Driver. Dette er noe ikke mange brukere vet, og de beskylder dermed HP for ikke å tilby oppsettet for Beats Audio i utgangspunktet. Imidlertid, hvis du står overfor dette problemet, bare følg trinnene i metoden ovenfor, så får du Beats Audio tilbake på kort tid.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det