Hvordan bruke AMD Clean Uninstall Utility for å avinstallere AMD-drivere

AMD er en av de to ledende produsentene av GPUer for datamaskiner akkurat nå, med hundretusenvis av datamaskiner over hele verden som bruker AMD-grafikkort til å gjengi, vise og manipulere grafikk. For at en AMD GPU faktisk skal fungere, må du ha de riktige grafikkdriverne - grafikkdriverne designet ikke bare for den spesifikke AMD GPU, men også for det spesifikke operativsystemet som er installert på datamaskinen.

Hvis noe går galt, eller hvis du begynner å oppleve et problem knyttet til grafikk på en datamaskin med et AMD-grafikkort, kan du avinstallere og installere datamaskinens grafikkdrivere på nytt for å se om det setter ting riktig hvis det er best. Dessverre er fullstendig avinstallering av AMD-grafikkdrivere ikke en enkel oppgave og krever litt teknisk ekspertise (som noen brukere kanskje ikke har). AMD Clean Uninstall Utility er her for å gjøre det enklere å avinstallere AMD-grafikkdrivere og alle filene og registeroppføringene som følger med dem, og redusere hele prosessen til bare å kjøre en kjørbar fil på datamaskinen.

AMD Clean Uninstall Utility er kompatibelt med Windows 7, 8, 8.1 og 10, og kan brukes til å fullstendig avinstallere grafikkdriverne for en AMD GPU, sammen med alle relaterte filer og registeroppføringer. Før du kjører AMD Clean Uninstall Utility og avinstallerer grafikkdriverne, bør du vurdere å opprette et systemgjenopprettingspunkt i tilfelle noe går galt. For å kjøre AMD Clean Uninstall Utility og avinstallere AMD-grafikkdriverne som er installert på en datamaskin, må du:

  1. hit og klikk på nedlastingskoblingen for AMD Clean Uninstall Utility for å laste ned verktøyet.
  2. Vent til verktøyet blir lastet ned.
  3. Når verktøyet er lastet ned, navigerer du til det det ble lastet ned, finner det og dobbeltklikker på det for å kjøre det.
  4. Når du dobbeltklikker på den nedlastede filen for å kjøre den, bør du se en advarsel som informerer deg om at verktøyet vil fjerne ALLE AMD-driver- og applikasjonskomponenter - alt fra GPU-drivere til applikasjoner som Control Center og HYDRAVISION. Les advarselen og legg merke til den, og klikk deretter på OK .

  5. Verktøyet vil begynne å kjøre en unnskyldning til datamaskinens varslingsområde, hvor det vil fortsette å kjøre i stillhet, med fremdriften som vises når du holder markøren over AMD-ikonet i varslingsområdet.

    Hele avinstallasjonsprosessen vil kjøre i bakgrunnen, og skjermen kan flimre eller bli helt svart i noen sekunder (som begge er helt normale) under prosessen når AMD-grafikkdriverne på datamaskinen blir tatt ut av kommisjon og avinstallert.

  6. Når avinstallasjonen er fullført, vil verktøyet vise en melding om at du kan klikke på Vis rapport for å se en liste over alle komponentene som er avinstallert av verktøyet.

Du bør bare bruke AMD Clean Uninstall Utility for å avinstallere grafikkdriverne hvis du ikke klarte å avinstallere dem fra Windows-programmet i Enhetsbehandling eller fra Programmer og funksjoner i kontrollpanelet , eller hvis du ikke prøvde å avinstallere driverne ved hjelp av konvensjonelle metoder. for å avinstallere dem helt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det