Slik løser du inngangspunktet for prosedyre ucrtbase.terminate mangler eller kunne ikke bli funnet

Feil inngangspunktet for prosedyre ucrtbase.terminate kunne ikke bli lokalisert i det dynamiske koblingsbiblioteket api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll eller Programmet kan ikke starte fordi api-ms-win-crt- runtime-l1-1-0.dll mangler på datamaskinen din. Prøv å installere programmet på nytt for å løse dette problemet. er vanligvis forårsaket av korrupt eller utdatert Visual C ++ Redist der et annet program har overskrevet bibliotekene, eller programmet du prøver å kjøre krever en nyere versjon av Visual C ++. Den siste er 2017. Den nest vanligste for at dette problemet skal oppstå er når Windows-oppdateringer er utdaterte eller KB2999226 (Universal CRT) mislyktes. Du kan ikke installere Microsoft Visual C ++ 2015 redist (runtime) med mindre du har Windows Update KB2999226 installert (i det minste på Windows 7 64-bit SP1).

Metode 1: Reparer korrupte systemfiler

Last ned og kjør Restoro for å skanne og gjenopprette korrupte og manglende filer herfra , og se deretter om problemet er løst hvis ikke, prøv deretter de andre metodene som er oppført nedenfor.

Metode 2: Se etter og installer Windows-oppdateringer

På Windows 10

 1. Klikk Start
 2. Velg Innstillinger
 3. Velg Oppdatering og sikkerhet
 4. Velg Windows-oppdateringer
 5. Klikk på Søk etter oppdateringer
 6. Hvis det er oppdateringer, vil du se en melding som forteller deg at viktige eller valgfrie oppdateringer er tilgjengelige, eller du blir bedt om å gjennomgå viktige eller valgfrie oppdateringer. Klikk på meldingen for å se oppdateringene du vil installere.
 7. Aktiver avmerkingsboksene for oppdateringene Viktig eller valgfri i listen, og klikk deretter Installer.

På Windows 7

 1. Klikk Start
 2. Skriv inn oppdateringer
 3. Velg Windows-oppdateringer
 4. Velg Se etter oppdateringer
 5. Installer oppdateringene, og start PCen på nytt.

Den vi leter etter gjennom Windows Update er Universal CRT Update KB2999226, som også kan lastes ned og installeres som en frittstående pakke fra ( her ).

Bare for Windows 7:

Hvis problemet fortsatt ikke er løst i Windows 7 etter at du har kjørt oppdateringene og installert KB2999226 manuelt, følger du disse trinnene:

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R . I dialogboksen Kjør skriver du inn cmd og klikker OK.
 2. I ledetekstvinduet skriver du net stop wuauserv
 3. Skriv deretter inn ren c: \ windows \ SoftwareDistribution \ WuRedir WuRedir1

Kjør deretter Windows Update på nytt, start flere ganger og kontroller at alle oppdateringene er installert.

Metode 3: Installere Visual C ++ på nytt

Programmet som gir deg den feilen, kan ha Visual C ++ omfordelbar som avhengighet. Installering av pakken kan løse problemet - siden noen programmer er eldre, og er avhengig av eldre versjoner av C-pakken, vil det være best å sjekke programvarekravene eller hos leverandøren for å finne ut hvilken versjon av C som er nødvendig. Hvis du finner ut av det, kan du laste ned og installere den spesifikke versjonen ved å følge trinnene nedenfor. Ellers følger du disse trinnene for å gå med den nyeste versjonen.

 1. Last ned Visual C ++ Omfordelbar for Visual Studio 2017 for PC-en din med riktig arkitektur.
  • Visual C ++ kan omfordeles for Visual Studio 2017 (32 bit)
  • Visual C ++ kan omfordeles for Visual Studio 2017 (64 bit)
 2. Kjør vcredist_x32.exe (32 bit) eller vcredist_x64.exe (64 bit) og velg Avinstaller
 3. Kjør Visual C ++ Redistribuerbart oppsett igjen og velg Installer

Metode 4: Installere skriverdrivere på nytt

Hvis ovenstående mislykkes, bør denne metoden brukes i henhold til forslag fra noen brukere (den skader ikke, og vil bare installere driverne på nytt hvis ikke annet).

 1. Åpne startmenyen, skriv og velg 'Kontrollpanel' og velg deretter 'Avinstaller et program' under Programmer . I Windows 8/10, trykk Windows Key + X og velg deretter 'Programmer og funksjoner'
 2. Bla gjennom listen over installerte programmer og dobbeltklikk på skriverprogramvaren. Følg ledeteksten for å avinstallere.
 3. Besøk skriverleverandørens nettsted. Du kan gjøre det med et enkelt Google-søk.
 4. Gå til 'Support' -siden og skriv deretter inn modellnummeret for skriveren din der.
 5. Når programvaren for skriveren din vises, velger du riktig frittstående driver med riktig arkitektur (32 eller 63 bit) for PC-en, og deretter laster den ned.
 6. Kjør skriverprogramvaren du lastet ned

Metode 5: Systemgjenoppretting

Hvis du har opprettet et gjenopprettingspunkt, og programmet fungerte, la oss si for noen dager siden, kan det også løse problemet å gjøre en systemgjenoppretting. Gjør dette bare hvis alle forslagene ovenfor har mislyktes. Du kan se veiledningen for systemgjenoppretting ( her ). Denne guiden ble skrevet med Windows 10, men den fungerer også for Windows Vista, 7 og 8.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det