Hvorfor er det ingen $ 10 Steam-gavekort?

Noen mennesker er generelt ikke så opptatt av å kjøpe på nettet og bruke kredittkort over Internett. Imidlertid bør alle vite at Steam er en av de beste Internett-tjenestene som finnes, og sikkerhetsfunksjonene deres er bare gode. Steam bruker Steam Wallet, som er en tjeneste der din økonomiske status vises. Du kan koble forskjellige ting til Steam Wallet, for eksempel et kredittkort, en PayPal-konto eller en bankkonto. Prosessen med å laste inn Steam Wallet er ganske enkel, men du bør vite at penger som går til Steam-kontoen din ikke senere kan konverteres til ekte penger.

Folk som ikke er så opptatt av å bruke kredittkortene til PayPal-kontoene sine, vil kanskje prøve andre måter å laste inn Steam-kontoene sine på. En av de beste måtene å legge til penger i Steam-lommeboken din, er å bruke Steam-gavekort.

Merk: Hvis du er bekymret for at noen stjeler kredittkortinformasjonen din, må du holde alt i sjakk med en overvåkningstjeneste for identitetstyveri.

Steam-gavekort kan kjøpes for en rekke forskjellige beløp, men det laveste beløpet som er tilgjengelig for kjøp i USD er $ 20. Steam-gavekort er en fin måte å hjelpe folk som ikke vil bruke kredittkortene sine på nettet, og få dem til å glede seg over spill uten å avsløre deres personlige informasjon. På den annen side er noen Steam-brukere mindreårige, og de har ikke tilgang til kredittkort. Før gavekort ble introdusert i mai 2016, hadde barn som ikke hadde et kredittkort annet valg enn å be foreldrene sine om å bruke kredittkortene sine, og de lyktes ofte ikke.

Selv med gavekort lurte mange på hvorfor Steam ikke tjener $ 10 Steam-kort siden $ 20 for eksempel er mye penger for barn. Det er mange spill som koster $ 10 og under, og folk som spesielt ønsker å kjøpe det spillet, kan ende opp med å kaste bort halvparten av pengene de brukte til å kjøpe kortet. Andre selskaper som Nintendo eller PlayStation gjør dette, men Steam ser ut til å nekte.

Dette kan imidlertid være forståelig. Andre selskaper som Nintendo selger vanligvis retro, low-end-spill hvis prisen dreier seg om $ 10. Steam, derimot, fokuserer på moderne spill siden det er der de tjener mest. De selger alle typer spill, og de vil at folk skal kjøpe disse spillene oftere.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det