Fix: Feilkode RGE-1001 mens du bruker Spectrum-appen

Spectrum er en av de mest populære innholdsstrømmetjenestene for mobile enheter, både når det gjelder live TV og Video on Demand. For brukere på mobile enheter som telefoner, nettbrett og enheter som Roku for å få tilgang til og nyte streamingtjenestene Spectrum har å tilby dem, finnes det en Spectrum-app designet spesielt for mobile enheter. Abonnenter på tjenesten kan laste ned denne applikasjonen på sine mobile enheter og stille innholdet på tjenesten. Som de fleste andre applikasjoner av denne typen (og mobile applikasjoner generelt, for den saks skyld), er Spectrum-appen imidlertid ikke perfekt og er utsatt for å bli byttedyr for en rekke forskjellige problemer, problemer og feil. En slik feil som brukere av Spectrum-mobilapplikasjonen ofte har klaget over å støte på, går av feilkoden RGE-1001.

feilkode rge-1001 spektrum app

På overflaten peker denne feilkoden og feilmeldingen knyttet til et tilkoblingsproblem, men i virkeligheten kan dette problemet være forårsaket av alt som hindrer klientenheten i å koble til og samhandle med Spectrums servere. I tillegg er dette problemet spesielt velvillig, ettersom det kan påvirke alle slags mobile enheter som har Spectrum-appen på seg, selv om Roku-enheter er dens valg. Hvis du støter på dette problemet, vil du ikke kunne få tilgang til alt Spectrum har å tilby deg, og det kan være ganske problemet for nesten alle abonnenter. Hvis du får denne feilen, er det første du trenger å gjøre å sjekke enhetens internettforbindelse - en treg eller ikke-fungerende internettforbindelse kan ofte føre til dette problemet, så sørg for at internettforbindelsen din fungerer og er sunn.

Hvis alt er bra med forbindelsen din til internett, og du fremdeles er blant de som er rammet av dette problemet, ikke frykt - håpet eksisterer fortsatt. Følgende er noen av de mest effektive løsningene du kan bruke til å prøve å bekjempe og kvitte deg med denne feilen alene:

Løsning 1: Avinstaller og installer Spectrum-appen på nytt

Den absolutt mest effektive løsningen du kan bruke for å bekjempe denne feilmeldingen, og den mest lovende løsningen, er å avinstallere Spectrum-appen i sin helhet fra mobilenheten din, og deretter installere den på nytt. Avinstallering og installering av et hvilket som helst program bringer det i utgangspunktet tilbake til utgangspunktet, så alt som gikk galt med det under reisen, blir tilbakestilt og rettet. På den mobile enheten du har dette spesifikke problemet på, må du:

  1. Finn Spectrum- appen og avinstaller den. Avhengig av hva slags mobilenhet du bruker, kan det hende du må avinstallere applikasjonen ved hjelp av en slags applikasjonsadministrator som finnes ombord på enheten.
  2. Vent til applikasjonen blir avinstallert.
  3. Når applikasjonen er avinstallert, må du installere den på nytt . Avhengig av hvilken mobilenhet du bruker, kan du installere et program på nytt ved å bare navigere til enhetens opprinnelige appbutikk, og komme deg til siden dedikert til appen du vil installerenytt og installere den derfra.spektrum app spill butikk android
  4. Når Spectrum- appen er installert på nytt, kan du logge på den og prøve å koble til Spectrums tjenester for å se om løsningen løste problemet, eller om problemet fortsatt vedvarer.

Løsning 2: Kontakt Spectrums støtte og tilbakestill kontoen din

Mange brukere som er berørt av dette problemet, har hatt flaks med å løse det ved å kontakte Spectrums støtte. Like massiv en TV-streamingtjeneste som Spectrum er, har den en dedikert kundesupportavdeling som brukere kan kontakte når noe går galt. Hvis du opplever dette problemet, er det en god sjanse for at du blir nødt til å få det løst hvis du:

  1. Kontakt Spectrums supportmedarbeidere.
  2. Forklar problemet du står overfor for en støtterepresentant. Sørg for å kommunisere den spesifikke feilkoden du ser (RGE-1001 i dette tilfellet) til dem og beskriv tydelig hele problemet.feilkode rge-1001 spektrum app
  3. La supportrepresentanten tilbakestille kontoen din. Dette vil innebære at supportrepresentanten sletter Spectrum- kontoen din fullstendig og deretter bygger den opp fra grunnen av. Selv om det kan være litt av en ulempe å få tilbakestilt kontoen din helt, vil det definitivt være mindre plagsom enn dette problemet er, så ikke nøl med å tilbakestille kontoen din.

Løsning 3: Vent bare

Hvis ingen av løsningene som er oppført og beskrevet ovenfor klarte å løse dette problemet for deg, er det en ganske anstendig sjanse for at roten til problemet rett og slett er server-side, og ingenting på din side forårsaker problemet. Hvis det er tilfelle, er det imidlertid nesten nada du kan gjøre på slutten for å prøve å løse problemet. I slike tilfeller er det anbefalte tiltaket å bare vente på stormen. Hvis et slags problem med Spectrums servere sender denne feilmeldingen på din måte, er Spectrums utviklingsteam utvilsomt klar over problemet og jobber med en løsning på det. Alt du kan gjøre er å være tålmodig og vente på at problemet blir løst, men sørg for å sjekke problemets status regelmessig for å sikre at du finner ut når det er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det