Hvordan fjerne DNS Unlocker

DNS Unlocker er et adware-program som har spredt seg som en brann på grunn av produsentens intelligente integrasjon med tredjeparts programvare, for å tillate at dette adware installeres automatisk uten brukerens samtykke, og smarte triks for å lure folk ved å villede dem.

Hva dette i utgangspunktet gjør, er at det genererer inntekter og bringer inn penger til "skaperne" ved å vise uønskede annonser, popup-vinduer og omdirigere brukeren til nettstedet som passer produsentens interesse.

Grunnen til at jeg forteller deg dette er for å fortelle deg hvordan internett misbrukes; du vil se slike ting målrettet mot deg som vil få deg til å laste ned programmer som dette, for eksempel de når du går til et videoside og videoen sier at den trenger et plugin eller en kodek for å spille, eller andre nettsteder som låser innholdet og krever at du gjør en handling før den faktisk kan vise innholdet.

Så når du ser slike nettsteder; eller annonser lukker nettstedet umiddelbart fordi det ikke er til nytte og bare vil skade PCen.

På en sidemerknad; for denne typen programvare fungerer "Malwarebytes" best. Det er to varianter av det som de tilbyr; den ene er gratis og den andre blir betalt; hvis du bruker penger på antivirusprogramvare, bør du også spare 25 dollar på dette programmet. fordi det kan beskytte deg i sanntid, dvs. når malware / adware sprøyter seg inn i systemet ditt; du vil bli varslet av det.

Å få det; Klikk her hvis ikke, hvis du ikke er interessert, fortsett med trinnene nedenfor.

I denne guiden lister jeg opp trinnene jeg har tatt for å fjerne DNS Unlocker med suksess fra et par datamaskiner.

Avinstallerer DNS Unlocker

  • Windows Vista / 7
  • Windows 8 og 10

1. Hold Windows-tasten og trykk R for å åpne dialogboksen.

2. Skriv appwiz.cpl og klikk OK

2015-10-23_105615

3. Fra listen over programmer; finn DNS Unlocker

4. Dobbeltklikk på den for å avinstallere den.

1. Høyreklikk Windows Start-knappen nederst til venstre og velg Kontrollpanel

fjern dns unblocker

2. Velg Programmer -> Avinstaller et program og finn DNS Unlocker ; dobbeltklikk på den for å avinstallere den.

DNS Unlocker kan være installert med et annet navn; Hvis det er tilfelle, sjekk listen over nylig installerte programmer og avinstaller de du ikke kjenner igjen. Slik gjør du det når du er i kontrollpanelet, klikker du på Installed On for å sortere programmer etter dato.

dns unblocker2

Hvis du ikke klarer å fjerne DNS Unlocker eller det andre programmet du har identifisert som nylig installert; bruk deretter RevoUninstaller (prøveversjon) for å fjerne den helt. Du får også muligheten til å fjerne den kraftig. Få det hit.

Kjør AdwCleaner for å fjerne DNS Unlocker (registerverdier, spor og nettleserinfeksjoner)

Forutsatt at programmet du har identifisert er avinstallert, går du til dette nettstedet og laster ned AdwCleaner . Når den er lastet ned; løp og åpne den. Du vil se kontrollpanelet (som vist på bildet nedenfor)

fjern babylon verktøylinje - 1

Merk denne siden, fordi du må komme tilbake til den etter omstart (nødvendig) av AdwCleaner-programmet.

Klikk nå på Skann-knappen; vent i noen minutter og til “Clean” -knappen blir klikkbar; når den blir klikkbar, klikker du på den og venter på at den skal rydde opp i filene den har funnet. Fortsett deretter med AdwCleaner-instruksjonene på skjermen for å gjøre omstart. Etter omstart er ferdig; vi tilbakestiller nettleserne.

Tilbakestill nettleserne

Hvis du bruker Windows 10 og bruker Edge, følg trinnene her reset edge, ellers velger du kategorien for nettleseren du bruker.

  • Tilbakestill Internet Explorer
  • Tilbakestill Google Chrome
  • Tilbakestill Mozilla Firefox

Å tilbakestille Internet Explorer; hold windows-tasten og trykk på R.

Dette åpner kjøredialogen, i kjør dialogboksen skriver du inetcpl.cpl og går til kategorien Avansert; fra kategorien Avansert; velg Tilbakestill, og merk av for Slett personlige innstillinger, og trykk deretter på tilbakestillingsknappen igjen. Dette vil ikke slette bokmerkene dine, MEN du må få dem tilbake ved å gjøre CTRL + SKIFT + B eller ved å gå til bokmerke-menyen

dns unblocker3

Å tilbakestille Google Chrome viser seg vanligvis ikke fruktbart, så det jeg vil anbefale er å lage en ny Chrome-profil. Før vi gjør dette; ta en sikkerhetskopi av bokmerkene dine, slik at de kan importeres senere. Se denne veiledningen for import / eksport av krombokmerker.

Avslutt Google Chrome helt.

Skriv inn hurtigtast Windows-tast + R for å åpne kjøredialogboksen.

Skriv inn følgende i adressefeltet i vinduet Kjør dialogboks.

Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Windows 10 :%LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data\

dns unblocker4

Finn mappen som heter "Standard" i katalogvinduet som åpnes, og gi den navn til "Standard for sikkerhetskopi."

Prøv å åpne Google Chrome igjen. En ny “Standard” -mappe opprettes automatisk når du begynner å bruke nettleseren.

I Firefox adresselinje; skriv om: støtte og velg Oppdater Firefox; Oppdater deretter Firefox igjen.

dns unblocker5

Etter at tilbakestillingen er gjort; vi bytter nå tilbake til de riktige DNS-innstillingene.

Gjenopprett DNS-innstillingene

Hold Windows-tasten og trykk R. Skriv ncpa.cpl og klikk OK

ncpa.cpl-1

Høyreklikk nettverkskortet ditt og velg Egenskaper. Marker Internet Protocol versjon 4 (TCP / IPv4) og velg Egenskaper Merk av for Få DNS-serveradresse automatisk; Klikk OK / Bruk og avslutt. Dette vil avinstallere DNS Unlocker.

dns unblocker 6

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det