Fix: COD WW2 feilkode 4220

Brukere som spiller Call of Duty World War 2 møter feilkoden 4220 når de ikke kan koble til online flerspillermodus. Denne feilmeldingen er en utbredt feil som kan skje med alle til tross for spesifikke forhold.

COD WW2 feilkode 4220 på PS4

Feilen betyr for det meste at konsollen ikke klarer å koble til internett, selv om du har en fungerende internettforbindelse og kan spille andre flerspillerspill. Løsningen for denne feilen er ganske enkel. Forsikre deg om at du følger løsningene fra topp til bunn.

Hva forårsaker COD WW2 feilkode 4220?

Denne feilmeldingen kan være forårsaket av en rekke forskjellige årsaker. Mesteparten av tiden er årsaken konsollspillet ditt; ikke serverne. Årsakene til denne feilmeldingen er, men er ikke begrenset til:

  • COD-servere er nede eller har rutinemessig vedlikehold . Hvis dette er tilfelle, bør du ikke være låst utenfor flerspilleren i mer enn en time.
  • Spillet ditt er i feil tilstand . For å fikse denne feiltilstanden og fjerne feilen, kan du følge løsningene nedenfor.
  • Du har ikke en aktiv internettforbindelse . Denne feilmeldingen stammer hovedsakelig hvis spillet ikke kan koble til online-serverne som nevnt ovenfor.

Forsikre deg om at du har en åpen internettforbindelse uten brannmurer eller fullmakter før du starter løsningene. Løsningene fungerer ikke hvis internettforbindelsen din ikke fungerer.

Løsning 1: Motorsykling på konsollen

Før vi prøver flere tekniske løsninger, kan vi strømsykle konsollen. Kraftsykling betyr helt å slå av konsollen og ruteren og ta ut hovedstrømforsyningen. Dette vil slette eventuelle dårlige konfigurasjoner og oppdatere tilstanden.

PS4 strømuttak

Det var flere tilfeller der motorsykling løste Feil 4220. Slå av konsollen riktig, og ta deretter ut hovedstrømforsyningen . La den sitte i rundt 5 minutter før du kobler alt til igjen. Forsikre deg om at du også slår på ruteren.

Løsning 2: Logg deg først på WW2 Zombies

Hvis motorsykling ikke fungerer, kan vi prøve å logge på Zombies først før vi prøver å koble til vanlig flerspiller. Det ser ut til at Zombies og normalmodus har noen forskjeller i deres tilkoblingsmekanismer. Hvis konsollen din kobles til Zombies ordentlig, kan du avslutte og prøve å koble til flerspilleren igjen.

  1. Start COD WW2 på konsollen. Prøv å koble til Xbox Live. Mest sannsynlig vil du få feilen under diskusjon. Klikk nå alternativet Nazi Zombies .
Nazi Zombies spillmeny - COD WW2 på PS4
  1. Når du er i Nazi Zombies, klikker du på Multiplayer slik at vi kan navigere tilbake til hovedmenyen.
Bytter tilbake til Multiplayer - COD WW2 på PS4
  1. Velg Xbox Live i hovedmenyen. Nå tar konsollen et kort øyeblikk, og flerspillermodus vil fungere helt fint.

Løsning 3: Kontrollere tilkoblingen fra konsollen

Siden feilen / feilen som diskuteres er relatert til internettforbindelsen, kan vi prøve å sjekke forbindelsen vår fra konsollen og deretter prøve å koble til Xbox Live. Først, før tilkoblingstesten, er det ingen tilkoblingsinformasjon lagret i konsollen. Når du prøver å opprette tilkoblingen, blir nettverksmodulene først utløst. Hvis vi bekrefter tilkoblingsdetaljene før vi kobler til, vil systemet vite at internett er tilgjengelig og vil koble til umiddelbart.

  1. Åpne konsollinnstillingene og naviger til Nettverk .
Innstillinger - PS4
  1. Når du er i nettverksinnstillinger, klikker du på alternativet Test Internett-tilkobling .
Test internettforbindelse - Nettverksinnstillinger på PS4
  1. Nå vil PlayStation sjekke tilkoblingsdetaljene, og etter å ha sjekket hver modul, bekrefte at forbindelsen er opprettet. Åpne COD WW2 igjen og prøv å koble til serverne. Forhåpentligvis vil den koble uten problemer.
Bekrefter tilkoblingsdetaljer - PS4

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det