Hvordan kan du se & lsquo; Steam Chat History & rsquo ;?

Steam er en klient som har forskjellige funksjoner, og det er en fin måte å holde alt på ett sted. Du kjøper i utgangspunktet spillet, laster det ned, installerer det, kjører det og oppdaterer det, alt sammen med et enkelt program. Dette er selvfølgelig de grunnleggende funksjonene fordi du fremdeles er i stand til å kjøpe DLC og sosialisere med Steam-vennene dine og enkelt invitere dem til flerspillerspill. Å chatte med vennen din er enkelt både fra klienten eller til og med i spillet, siden Steam bruker Overlay-funksjonen ganske vellykket.

Chathistorie med fjernede venner

Som du sikkert allerede vet, lagrer Steam ikke chatloggen din når du chatter, og den lagrer definitivt ikke historikken med folk du fjernet fra Steam-vennene dine. Som du sikkert allerede vet, er det mange svindlere og hackere på Steam, men siden de heller ikke har tilgang til dine tidligere meldinger, vil de ikke kunne skade mye etter at du har fjernet dem.

Imidlertid er det mange forskjellige måter å implementere denne funksjonen uten å skade sikkerheten bak den. Folk har foreslått å bruke et annet passord for å få tilgang til chatloggen din, eller til og med lage et skript som bare lagrer chatloggene dine på den bekreftede enheten.

Det er klart å se at Steams mobilapp kan lagre noe av chatloggen din, men brukerne venter fortsatt på den virkelige avtalen, siden til og med mobilappen ikke vil vise deg chathistorikken i mer enn noen få dager. Selv om det gjør det, kan ingenting brukes til å se chatloggen med venner du fjernet. Noen brukere har hatt uheldige opplevelser der svindlerne bare ville hacke kontoene sine og blokkere dem, og etterlate dem uten anelse om hva de skal gjøre videre.

Problemet forblir i det faktum at Steam-kontoen din betyr mye mer enn bare meldingene dine og Steam-foruminnleggene. Hele spillbiblioteket ditt avhenger av Steam-passordet ditt, og det er derfor visse tiltak bør iverksettes angående dette problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det