Hva er: Steam Workshop og hvordan du bruker det

Steam-verkstedet er en del av spillklienten Steam. Det er et fellesskapsdrevet sted der brukere og innholdsskapere kan laste opp og laste ned innhold til favorittspillene sine. Steam-verksted støtter mange forskjellige ting som inkluderer mods, illustrasjoner, skinn, kart og mye mer.

Hvordan bla gjennom Steam-verkstedet

Du kan få tilgang til Steam-verkstedet i nettleseren din ved å gå til denne Steam-fellesskapet. Alternativt kan du få tilgang til den i Steam-klienten selv ved å klikke 'Workshop' under 'Community' -fanen. Hvis du bruker nettleseren, må du logge på med Steam-kontoen din hvis du vil laste den ned fra verkstedet.

Når du er inne i verkstedet, kan du bla gjennom den enorme samlingen av brukeropplastet innhold ved hjelp av søkefeltet, eller ved å klikke på en av sorteringsknappene til høyre. Hvis det ikke er noen Browse the Workshop- knapp, støtter ikke spillet Steam Workshop.

Steam Workshop Mods: Gratis eller ikke?

Steam Workshop er en gratis brukstjeneste. For det meste er mods og andre gjenstander på Steam Workshop også gratis. Selv om noen spill som Skyrim har premiummods som en bruker må kjøpe, og betalingen går til skaperen av modet (ikke spillet). Men refusjonspolitikken for det kjøpte modet vil være den samme som for spillet som mod ble opprettet for.

Hvordan laste ned et mod

La oss bruke den populære FPS-skytteren Counter Strike Global Offensive som et eksempel ved å laste ned et treningskart. Bruk søkefeltet til å navigere til CSGO-verkstedssiden. Finn noe du vil laste ned, og klikk deretter på det. La oss laste ned Dust 2 - Smoke Practice som et eksempel.

Brukere kan gi anmeldelser og rangeringer for verkstedartikler som du kan lese for å finne det du leter etter. Rangeringen kan sees øverst til høyre på workshop-siden, og å bla nedover tar deg til brukerinnsendte tekstanmeldelser.

Klikk på den grønne abonnementsknappen, og mod / map vil bli lagt til i abonnementslisten din.

Gå deg videre til nedlastingsdelen i Steam-klienten din, og du bør se varen du nettopp abonnerte på i verkstedlisten.

Når nedlastingen er ferdig, kan du starte spillet og få tilgang til innholdet i spillet.

Det nedlastede kartet vil være tilgjengelig inne i spillet i workshop-delen.

Hvordan slette et mod

For å avslutte abonnementet på et mod, gå tilbake til Steam-verkstedssiden. Bla ned til du ser fanen 'Dine verkstedfiler' og klikk på den.

Klikk nå på 'abonnerte varer' på høyre side av siden.

Du vil kunne se modet du abonnerte på sist. Du kan klikke på avmeldingsknappen, og mod blir slettet fra biblioteket ditt.

Hvem kan laste opp til Steam-verkstedet?

Alle kan være skaperen av Steam Workshop. Men du vil ha en bindende avtale fra Valve når du sender inn varer i Steam Workshop. Men opplasting (ikke gjort via Steam Client) er mye mer komplisert enn å laste ned fra Steam Workshop. Opplastingsmetoden avhenger av utvikleren av spillet. Noen utviklere legger til et menyvalg i spillet for å laste opp modene dine, mens andre krever at du bruker en kommandolinje. Noen utviklere tilbyr også et verktøy for å laste opp modene.

Men en av de viktigste faktorene er at, støtter spillet mods? I så fall kan du laste opp modene. Hvis spillet ikke støtter mods, kan du kontakte spillutvikleren for å legge til støtten.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det