Fix: Age of Empires 3 Kunne ikke initialiseres

Spillet Age of empires 3 gir en feiltilstand " Age of Empires 3 initialization failed " når den ble lansert når de spesifikke grafikkpakkene ikke er aktive på datamaskinen din, eller når spillet har korrupte filer og ikke initialiserer alle parametrene.

Denne feilen er ganske vanlig og forekommer også på nylig installerte spill. Vi vil se på de mest effektive løsningene der ute og prøve å løse problemet uten mye bry. Forsikre deg om at du har en administratorkonto når du følger løsningene som er oppført.

Hvordan fikse Age of Empires 3 initialisering mislyktes

  • Initialisering av Age of Empires 3 mislyktes Steam : Denne feilen oppstår når spillet installeres gjennom klienten Steam og klarer ikke å initialiseres riktig.
  • Age of Empires 3 initialisering mislyktes Direct3D : Denne feilen betyr at problemet er med modulen Direct3D som vi vil se i løsningene nedenfor.
  • Age of Empires 3 starter ikke : Dette problemet oppstår når spillet ikke kan starte når det ble prøvd å starte på Windows 10 eller 7.

Løsning 1: Aktivering av DirectPlay

DirectPlay er et eldre API som var en del av Microsofts DirectX. Det er en nettverkskommunikasjonsmodul som ble utviklet for å hjelpe deg med å lage spill over et bestemt rammeverk. Siden programvaren er eldre, er den deaktivert som standard. Vi vil prøve å aktivere modulen igjen og sjekke om dette løser problemet for oss.

  1. Trykk på Windows + S, skriv " Slå Windows-funksjoner på eller av " og åpne programmet i resultatet.

  1. Når Windows-funksjonene er åpne, utvider du kategorien " Eldre komponenter " og aktiver modulen " DirectPlay ".

  1. Når modulen er aktivert, trykker du OK for å lagre endringene og avslutte. Start datamaskinen på nytt og prøv å starte Age of Empires 3 igjen.

Løsning 2: Last ned siste versjon av DirectX

Hvis datamaskinen din ikke har DirectX, bør du navigere til det offisielle nettstedet og laste ned den nyeste versjonen av API. DirectX er et API som gir verktøy for utviklere for å utvikle spill, og i den moderne verden bruker nesten alle spill DirectX et sted i pakken.

Når du har lastet ned pakken, installerer du den ved hjelp av administrative rettigheter. Hvis du allerede har DirectX, må du sørge for at den er den nyeste versjonen.

Løsning 3: Installere siste versjon / installere på nytt

Hvis feilen fremdeles vedvarer til tross for at du har de to modulene som er oppført ovenfor, må du sørge for at Age of empires er den siste versjonen som ble utgitt. Innimellom frigjør utviklere oppdateringer for å fikse feil og introdusere nye funksjoner.

Hvis Age of empires er den siste versjonen, må du installere hele modulen på nytt etter at du også har slettet de midlertidige filene fra brukeren. Forsikre deg om at også konfigurasjonsfiler blir slettet. Hvis feilen fortsatt vedvarer, kan du prøve å installere spillet i en ny administratorbruker.

Merk: Du bør også sørge for at de nyeste grafikkdriverne er installert på datamaskinen din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det