Hva er Steam Level Rewards?

Som tilfellet er med mange forskjellige programmer og nettsteder som tilbyr sosial interaksjon mellom brukerne, har Steam besluttet å inkludere et nivå-opp-system for brukerne. Utjevning gir visse belønninger til profilen din og økt sjanse for å motta handelskort under visse arrangementer.

Nivellering gjøres ved å samle XP-poeng som tildeles på forskjellige måter. Du kan skaffe deg dem ganske enkelt ved å eie spill. Jo flere spill du eier, jo flere erfaringspoeng får du!

Den andre måten å skaffe XP-poeng på er å lage og bytte kort og merker på profilen din. Dette er definitivt den enkleste og mest givende måten å tjene XP-poeng på. Du bruker handelskortsett som du lager for å lage et merke som forblir på profilen din for alltid. Disse merkene har forskjellige belønninger som ikke er relatert til utjevning, og disse er:

  • Et uttrykksikon du kan bruke til å chatte med andre spillere eller på forumet.
  • Et bakgrunnselement som også kan brukes på profilen din.
  • En sjanse for å motta rabatt for visse spill.

Den tredje måten å skaffe XP-poeng på er å delta i ulike fellesskapsarrangementer, Beta-programmer for sommer og vinter, og du får til og med litt erfaring for hvert år du bruker på Steam.

La oss finne ut hvor mye erfaring du trenger for å øke nivået. Utjevning er enklere i begynnelsen fordi det bare tar 100 XP-poeng å nivåere opp fra nivå 1 til 10. Denne prosessen endres fra nivå 11 til 20 fordi du trenger 200 XP-poeng for å nivåere opp. Det samme fortsetter ved å legge til 100 XP som kreves hvert 10. nivå.

Belønningssystemet for hvert nivå ble ganske misforstått fra begynnelsen, siden det ikke er noen offisielle artikler om emnet. Imidlertid kom mange brukere sammen for å innse akkurat hva du mottar etter å ha nivellert deg på Steam. Belønningene vi skal nevne i siste del av artikkelen, bør ikke forveksles med belønningene du får fra å lage merker, siden de noen ganger blir tildelt samtidig. For eksempel lager du et merke som gir deg erfaring, men den erfaringen er også nok til å få deg til et nytt nivå. Dette er belønningen du får for å utjevne deg:

  • For hvert nivå mottar du +5 vennspor. Det opprinnelige antallet venner du kan vise er 250, og du kan legge til 50 til ved å koble til Facebook-kontoen din.
  • Du mottar handelskort for å spille minispill, stemmegivning og andre handlinger som skjer under Steam-salg. Dette starter på nivå 8.
  • For hvert tiende nivå får du et nytt profilutstillingsspor hvor du kan vise bestemte ting og ting om deg selv som virkelig kan gjøre profilen din så mye mer interessant.
  • For hvert tiende nivå øker sjansen din for å motta boostepakker fra merker med 20%, som faller på nivå 50 og med en fallprosent på 100% av boostepakker.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det