Korriger: & lsquo; AvastUI.exe & rsquo; Inngangspunkt ikke funnet

Dette problemet oppstår hos personer som bruker Avast som antivirusprogram. Noen brukere har rapportert at problemet begynte å oppstå hos dem etter en oppdatering når Avast ble installert. Andre brukere insisterer på at problemet vises hver gang programmet starter. Uansett er feilmeldingen som vises den samme:

Prosedyrens inngangspunkt ... kunne ikke bli funnet i det dynamiske koblingsbiblioteket ...

Her markerer de tre punktene plassholdere for de nevnte av henholdsvis prosedyrens inngangspunkter og DLLer. Vi har utarbeidet metodene som har hjulpet flest brukere med å takle dette problemet, så vi håper du også vil lykkes.

Hva forårsaker feilmeldingen 'AvastUI.exe'?

Problemet kan være forårsaket av mange forskjellige faktorer som til og med har endret seg gjennom årene. Siden Avast-oppdateringer utgis ganske ofte, løses ofte et stort problem ved å bruke den nyeste versjonen. Her er de vanligste årsakene:

 • En oppdatering for Avast er utgitt som har ødelagt installasjonen, og du bør prøve å reparere installasjonen eller å installere Avast på nytt helt fra bunnen av.
 • Noen brukere har rapportert at ominstallering av Visual C ++ Redistribuerbare pakker som kan ha blitt ødelagt. Problemet er ofte knyttet til 2008-versjonen.

Løsning 1: Reparere Avast

Hvis noe er galt med Avast-installasjonen, er det best å bare reparere det ved å navigere til kontrollpanelet og reparere det. Denne løsningen fungerte for mange mennesker, men vurder det faktum at du kanskje må justere innstillingene som du kanskje har endret mens du bruker applikasjonen.

 1. Først og fremst må du sørge for at du er logget på med en administratorkonto, da du ikke vil kunne slette programmer med noen annen konto.
 2. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger hvis du bruker Windows 10.
 1. I Kontrollpanel velger du å se som: Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 2. Hvis du bruker Innstillinger-appen, klikker du på Apper umiddelbart for å åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 3. Finn Avast i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller / reparer .
 4. Avinstallasjonsveiviseren skal åpne med to alternativer: Reparer og fjern. Velg Reparer og klikk Neste for å fikse installasjonen av programmet.
 1. Det vises en melding der du blir bedt om å bekrefte prosessen. Avast vil mest sannsynlig startes på nytt med standardinnstillingene som fungerte før feilen begynte å oppstå.
 2. Klikk Fullfør når det avinstallerte fullfører prosessen, og start datamaskinen på nytt for å se om feil fortsatt vises.

Løsning 2: Installere en fersk versjon av Avast

Det er nesten ingenting som en ren installasjon av Avast ikke løser, og det kan også sies om dette problemet. Den rene installasjonen er ganske enkel å gjøre, og den klarer å løse dette problemet hvis metoden ovenfor ikke fungerer. Det gjør mer enn bare den vanlige avinstallasjonen, da den også tømmer hurtigbufferfilene og registeroppføringene som kan ha blitt ødelagt.

 1. Last ned den nyeste versjonen av Avast-installasjonen ved å navigere til denne lenken og klikke Last ned gratis antivirus- knappen midt på nettstedet.
 2. Du må også laste ned Avast Avinstalleringsverktøy fra denne lenken, så lagre det også på datamaskinen din.
 1. Koble fra Internett etter at du har lastet ned disse filene og start opp i sikkermodus ved å følge instruksjonene vi har utarbeidet i denne artikkelen.
 2. Kjør Avast Avinstalleringsverktøy, og bla gjennom mappen der du har installert Avast. Hvis du installerte den i standardmappen (Program Files), kan du la den være. Vær nøye med å velge riktig mappe siden innholdet i en hvilken som helst mappe du velger vil bli slettet eller ødelagt. Naviger gjennom File Explorer til du finner riktig mappe.
 3. Klikk på alternativet Fjern, og start datamaskinen på nytt ved å starte opp i normal oppstart. Sjekk om bakgrunnstjenesten har gått tilbake til normal.

Løsning 3: Installer Visual C ++ på nytt

Siden vi ofte kan klandre Windows for dette problemet, er det ganske mulig at versjonen av Microsoft Visual C ++ Redistributable installert ved siden av antivirusprogrammet rett og slett ikke er gyldig, og det kan være lurt å faktisk installere den manuelt etter avinstallering av Avast antiviruspakke. Utfør trinnene i løsning 1 for å avinstallere den og følg instruksjonene nedenfor!

 1. Klikk på Start-menyknappen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter akkurat der. Du kan også klikke på det tannhjulformede ikonet for å åpne Innstillinger-appen hvis operativsystemet ditt er Windows 10
 2. I Kontrollpanel bytter du Vis som alternativ til Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen nederst i Kontrollpanel-vinduet.
 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen på Windows 10, bare å klikke på Apper skal umiddelbart åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 2. Finn Microsoft Visual C ++ Redistribuerbar pakke i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller etter å ha klikket på den en gang. Du vil kanskje legge merke til at det finnes flere forskjellige versjoner av verktøyet. Du må notere dem og gjenta avinstallasjonsprosessen for hver enkelt av dem.
 3. Det kan hende du må bekrefte noen dialogbokser og følge instruksjonene som vises sammen med avinstallasjonsveiviseren .
 1. Klikk Fullfør når avinstallasjonsprogrammet er ferdig med prosessen, og gjenta avinstallasjonsprosessen for alle versjoner av Visual C ++ -pakken. Nå må du installere Visual C ++ på nytt ved å finne den her. Velg versjonen du vil laste ned, og velg nedlastingen i henhold til prosessoren (32-bit eller 64-bit).
 1. Finn filen du nettopp lastet ned i Windows-mappen, kjør den, og følg instruksjonene på skjermen for å installere Microsoft Visual C ++ Redistributable Package. Installer Avast på nytt og sjekk om problemet fremdeles vises.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det