Fix: Merk 4 Batteriet tømmes raskt

Noen flaggskip klarer på en eller annen måte å være populære år etter den første utgivelsen, og Samsung Galaxy Note 4 er et av dem. Med solide spesifikasjoner som 3 GB RAM, Snapdragon 805-prosessor og en utmerket Super AMOLED-skjerm, fortsetter Note 4 å gi Samsung en jevn strøm av inntekter.

Samsung fortsetter å støtte sin populære smarttelefon med konstante programvareoppdateringer for å optimalisere brukeropplevelsen. Men til tross for dette, har note 4 fortsatt noe underliggende problem relatert til overdreven tømming av batteriet. Det rare er at enheten leveres med et 3220mAh batteri, som i teorien skal gi en tilfredsstillende batterilevetid. Men det er ofte ikke tilfelle siden mange Note 4-brukere har rapportert batteriproblemer bare noen uker etter at de har kjøpt enheten.

Selv om årsakene til overdreven tømming av batteriet kan være ganske forskjellige, er noen skyldige vanlige hendelser:

 • Defekt batteri
 • OS-versjoner som er ineffektive med batteristyring
 • Apper og tjenester som bruker mye strøm
 • Korrupte sektorer på SD-kortet som tvinger telefonen til hele tiden å prøve å hente data, noe som resulterer i overdreven batteriforbruk

I et forsøk på å hjelpe deg med å finne årsaken til overdreven tømming av Notatens 4 batteri, har jeg laget en samling nyttige metoder som vil hjelpe deg med å identifisere lekkasjer og handle deretter for å øke batteriets levetid.

Metode 1: Identifisere batteridrener

Et kritisk aspekt ved en sunn batteristyring er å holde øye med tredjepartsapplikasjoner som bruker mye batteri. Når vi er identifisert, vil vi ta skritt for å administrere dem effektivt.

Noen apper stresser kontinuerlig batteriet, selv om du ikke bruker dem aktivt. Dette er tilfelle med direktemeldingsapper, nyhetsapper eller annen tredjepartsprogramvare som kjører bakgrunnsprosesser selv når du låser telefonen. Her er hva du kan gjøre:

 1. Gå til Innstillinger> Enhet> Batteri og bla gjennom bruksmønstrene.
 2. Hvis du ser en app med høy dreneringsprosent, kan du trykke på den for å se alternativene for å optimalisere den. Avhengig av hvor ofte du bruker den, kan du velge å deaktivere den i låsemodus eller til og med avinstallere den.

 3. Sørg også for å starte telefonen på nytt med jevne mellomrom for å forhindre at bakgrunnsprosesser hoper seg opp.
 4. Hvis du har et SD-kort, må du tørke det fullstendig. Det er en sjanse for at det kan inneholde korrupte sektorer som lurer Android OS til kontinuerlig å be om data, noe som resulterer i overdreven batteritømming.

Metode 2: Deaktivering av bakgrunnssynkronisering

Bakgrunnssynkronisering har potensialet til å tømme mye batteri i hvilemodus. Ulempen er at du sannsynligvis vil savne noen varsler og appoppdateringer. En god praksis er å deaktivere Background Sync når du vet at du ikke forventer en viktig e-post eller Facebook-melding.

Du kan deaktivere synkronisering ved å trekke ned hurtiginnstillingsmenyen og trykke på Synkroniser for å deaktivere den.

En mer tilpassbar måte å gjøre det på er å gå til Innstillinger> Kontoer> Synkroniseringsinnstillinger og deaktivere synkronisering for appene du ikke bruker.

Metode 3: Deaktivering av plassering, Bluetooth, NFC og Wi-Fi

Bluetooth, posisjonssporing, NFC og Wi-Fi er funksjoner du ikke bruker hele tiden. Prøv å forme en vane med å deaktivere dem når du ikke bruker dem. Du kan gjøre dette enkelt ved å trekke ned hurtiginnstillingsmenyen og trykke på hver for å deaktivere den.

Metode 4: Endring av GPS-innstillinger

Hvis du stoler mye på telefonens GPS, er det ikke noe du har råd til å slå av plassering. Hvis GPS-en din er satt til høy nøyaktighetsmodus , spiser den en stor del av batteriet. Den bruker GPS, Wi-Fi og mobilnettverket for å bestemme din nøyaktige plassering.

Hvis du ikke bruker det til navigasjonsformål, er det få grunner til at du vil at enheten din hele tiden skal hente den nøyaktige plasseringen din. Merknad 4 er ganske anstendig i å bestemme plasseringen bare ved å bruke ombord GPS. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Gå til Innstillinger> Plassering> Modus.
 2. Hvis modusen er satt til Høy nøyaktighet, kan du enten endre den til Bare enhet  eller Batterisparing.

Metode 5: Bruke strømsparemoduser

Merknad 4 har en effektiv strømsparingsprogramvare som vil automatisere mange av de tingene vi diskuterte i de forrige metodene. Samsungs strømsparingsmodus er delt inn i to moduser:

 • Strømsparingsmodus - Endrer forskjellige innstillinger som sparer batteri uten å påvirke brukeropplevelsen for mye.
 • Ultra strømsparingsmodus - Forlenger standbytid ved å redusere bakgrunnsprosesser og ta andre aggressive tiltak som vil begrense enhetens funksjoner.

Du kan enkelt bytte mellom de to ved å trekke ned statuslinjen fra toppen av skjermen med to fingre. Trykk på enten Strømsparing eller U. strømsparing for å aktivere dem.

Metode 6: Bruke et svart bakgrunnsbilde

Merknad 4 bruker Samsungs Super AMOLED-skjerm. Siden det ikke har bakgrunnsbelysning som vanlige skjermer, kan det redusere pikslene du har på skjermen under vanlig bruk, ha en merkbar innvirkning på batterilevetiden. Slik gjør du det:

 1. Siden note 4 ikke kommer med et standard svart bakgrunn, må du laste ned en selv. Søk på nettet etter en og last den ned til enheten.
 2. Gå til Innstillinger> Bakgrunn> Hjem og låseskjermer> Flere bilder, og søk etter det svarte bakgrunnen du nettopp har lastet ned.
 3. Du kan ta det enda lenger ved å laste ned et tilpasset mørkt tema som bruker mye svart.

Metode 7: Optimalisere batterilevetiden din med Greenify

Hvis du ikke har tid til konstant å overvåke bruksstatistikk, hvorfor ikke la en effektiv tredjepartsapp gjøre det for deg? Google Play er fylt med apper som hevder å gjøre dette, men du må være forsiktig med hvilken du velger, fordi det kan slutte å tømme mer batteri enn det sparer.

Greenify sparer batteri ved å skyve apper i dvalemodus - det hindrer dem i å kjøre bakgrunnsprosesser som tømmer batteriet. Jeg vet det høres ut som en glorifisert oppgave morder, men Greenify gjør ting litt annerledes. I stedet for å drepe alle prosesser som standard, får du velge hvilke apper du tillater å gå i dvalemodus.

Det er også verdt å merke seg at hvis du har en forankret note 4, vil batteristyring være litt mer effektiv og vil kreve enda mindre innledende installasjonstrinn. I alle fall, her er hvordan du installerer og konfigurerer Greenify :

 1. Last ned og installer Greenify fra Google Play Store .
 2. Trykk på Neste for å starte den første oppsettet og velg arbeidsmodus. Forsikre deg om at du angir om enheten din er rotfestet eller ikke.

 3. Hvis du bruker en slags smart opplåsing som fingeravtrykk eller taleopplåsing, må du merke av i riktig boks.

 4. Avhengig av telefonmodell, kan dette neste trinnet se annerledes ut på skjermen. Forsikre deg om at du trykker på Bekreft / Innstilling- knappen på hver forutsetning og gjør de nødvendige endringene. Dette vil gi Greenify tid til å utføre dvalemodus når du låser enheten.

 5. Nå må du gi Greenify tillatelse til bruksmønstrene dine. Trykk på " Gi tillatelse " og slå  Tillat brukstilgang til .

 6. Nå som det første oppsettet er ute av veien, la oss starte Greenifying-apper. Trykk på den flytende “+” - knappen .

 7. Mens du er i App Analyzer- menyen, trykker du på trepunktsikonet og merker av for Vis alle . Dette vil sikre at du ser alle appene som er installert på systemet ditt, ikke bare de som kjører for øyeblikket.

 8. Gå gjennom hele listen over apper og trykk på de du vil dvalemodus. Når du er ferdig med valget, trykker du på det flytende ikonet igjen for å lukke appanalysatoren.

  Merk: Merket du det skylignende ikonet ved siden av noen oppføringer? Den signaliserer en app som bruker GCM (Google Cloud Messaging) for å motta varsler. Hvis du sover i en app som bruker GCM , mottar du ingen varsler fra den. Hvis du stoler på en app tungt, er det best at du unngår å sette den i dvalemodus

 9. Nå er Greenify klar til å forlenge batterilevetiden. Du kan lukke appen eller la den kjøre i bakgrunnen.
 10. Du kan også trykke på den flytende handlingsknappen for å dvale apper på stedet.

Metode 8 : Kalibrere batteriet på nytt

Hvis du har gått gjennom alle metodene ovenfor, og batterilevetiden fortsatt tømmes raskt, må du seriøst vurdere å kjøpe et nytt batteri. Li Po-batterier varer vanligvis rundt 600 - 800 fulle ladninger før kapasiteten faller under 80%. Hvis du har hatt enheten din i mer enn et år uten å bytte ut batteriet, er sjansen stor for at den dør ut.

Vanlige tegn på at du har å gjøre med et defekt batteri er:

 • Telefonen slås av når du prøver å ta et bilde eller gjøre en annen batterikrevende aktivitet.
 • Skjermen flimrer når du setter telefonen til maksimal lysstyrke.
 • Telefonen varsler deg om lav ladning og slås av nesten umiddelbart.

Android holder styr på batteristatusen gjennom en prosess som heter Batteristatistikk . Men over tid har det en tendens til å vise data som ikke er ekte, noe som får telefonen til å slå seg av før den når 0%. Selv om du ikke vil gjenopprette batteriet til tidligere funksjoner, kan du prøve å kalibrere det på nytt for å vise riktig status. Dette er hvordan:

 1. La Note 4 slippe til den slås AV .
 2. Fortsett å tvinge den til å slå seg  til den ikke har juice igjen til å drive komponentene.
 3. Koble den til en lader og la den nå 100% lading uten å slå den .
 4. Koble fra laderen og slå den igjen.
 5. Sjansen er stor for at den ikke vil si at den koster 100%. Koble den til laderen igjen og vent til den når 100%.
 6. Koble fra telefonen igjen og start på nytt. Hvis det fremdeles ikke vises 100%, kobler du ladingen til igjen.
 7. Gjenta trinn 5 og 6 til viser 100% lading etter oppstart.
 8. La den tømme helt ned til 0% til den slås av av seg selv.
 9. Gjør en siste full opplading med telefonen slått av, og du bør få korrekt batteriprosentavlesning.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det