5 beste sjakkopplæringsprogramvare

Hjem / Best of / 5 beste sjakkopplæringsprogrammer

5 beste sjakkopplæringsprogramvare

Av Ayesha Sajid 15. juni 2019 4 minutter lest

Sjakk er et veldig ofte spilt “ tospiller” -spill over hele kloden. Det regnes som et spill av intelligens siden det er veldig mye teknisk. Så folk tror generelt at bare en håndfull genier kan spille dette spillet. Dette er imidlertid ikke sant. Alle som har lyst til å lære dette spillet, kan spille det. Alt han trenger er litt veiledning og litt øvelse som vil gjøre ham perfekt med tiden.

Nå må du tenke at du trenger en fysisk trener for å lære deg å spille sjakk. Overraskende nok er dette heller ikke sant. Årsaken bak det er at det er mye sjakkopplæringsprogramvare tilgjengelig der ute som kan hjelpe deg i denne forbindelse. Du må bare ta tak i den som passer best til dine behov. Derfor er vi her for deg med en liste over 5 beste sjakkopplæringsprogramvare . La oss utforske dem alle en etter en.

1. Fritz


Prøv nå

Fritz Chess er et sjakkopplæringsprogram med noen av de mest fantastiske sjakkopplæringsfunksjonene hvis tilgang kan oppnås ganske enkelt ved å opprette en konto på Fritz.com . Når du klarer å opprette en konto på dette nettstedet, kan du til og med få tilgang til de andre produktene og spillene fra Fritz. Denne programvaren er kompatibel med operativsystemene Windows , Mac , iOS og Android . Den On-Demand Video funksjon av denne programvaren lar deg se ulike opplæringsvideoer som guide deg gjennom alle stadier av sjakk. Du kan også analysere sjakkbrettets forskjellige posisjoner ved å bruke funksjonen La oss sjekke .

Den mest fascinerende funksjonen i denne programvaren er assisterte beregninger ved hjelp av hvilke du kan prøve ut flere forskjellige trekk som muligens kan tas uten å faktisk flytte sjakkbrikkene dine. Dette hjelper deg med å ta den riktige avgjørelsen. Når du har prøvd alle mulige trekk, vil du kunne lage en bedre strategi, og til slutt kan du flytte de faktiske sjakkbrikkene. Fritz analyserer også hele spillet gjennom hele tiden du spiller sjakk, og når du er ferdig, gir det deg en detaljert analyserapport om ytelsen din som inkluderer skjermbilder fra spillet ditt, samt forslagene for å gjøre det enda bedre.

Fritz tilbyr deg tre forskjellige prisplaner som du kan velge riktig i henhold til dine egne behov. Detaljene i disse planene er listet opp nedenfor:

  • Utviklerplan - Denne planen er helt gratis .
  • Standard plan - Denne planen koster $ 60 per måned.
  • Premium Plan- Denne planen er verdt $ 500 per måned.

2. Sjakkmester


Prøv nå

Chessmaster er en sjakkopplæringsprogramvare som like tilfredsstiller behovene til de naive spillerne så vel som ekspertene. Denne programvaren er kompatibel med både Windows og Xbox- , PlayStation- og Nintendo- plattformer. Denne programvaren gir deg veldig nyttige detaljer angående alle sjakktrekkene. Treningsmodus for denne programvaren har muligheten til å analysere hele spillet ditt og deretter presentere deg en detaljert ytelsesrapport som hjelper deg med å polere ferdighetene dine.

Det gir deg forskjellige vanskelighetsgrader for sjakk for flere aldersgrupper. Hvis du vil lære det grunnleggende om sjakkspillet, kan du bytte til Moro- modusen til Chessmaster. Chessmaster har en fullverdig online sjakkmodul som hjelper deg med å trene deg selv for sjakkspillet. The Chessmaster Academy er der for å lære deg noen av de mest enkle, men intelligente strategier for å mestre dette spillet. Chessmaster har et veldig intuitivt og brukervennlig grensesnitt som hjelper brukerne med å bli vant til dette produktet på kort tid. For å vite om den nøyaktige prisen for denne programvaren, må du kontakte Chessmasters support.

3. Komodo


Prøv nå

Komodo Chess er enda en programvare for sjakkopplæring som spiller mer som et menneske, og gir deg en veldig naturlig sjakkopplevelse. Denne sjakkmotoren er kompatibel med Chessbase , Fritz , Aquarium , Chess Assistant , Arena og noen få andre kjente GUIer. Videre støtter den operativsystemene Windows , Linux , Mac og Android . Komodo viser også animerte figurersom faktisk beveger sjakkbrikkene dine rundt sjakkbrettet. Du kan til og med få tilgang til alle veiledningene, videoene og annet hjelpemateriell veldig enkelt for å lære sjakkspillet enda raskere.

Når det gjelder prisingen av denne sjakkmotoren, tilbyr den oss følgende to alternativer:

  • Komodo 12.3- Denne versjonen koster $ 59,98 .
  • Komodo 12.3 + 1 års abonnement - Prisen på denne versjonen er $ 99,98 .

4. Lucas Chess


Prøv nå

Lucas Chess er et gratis sjakkopplæringsprogram spesielt designet for Windows- operativsystemet. Akkurat som en hvilken som helst god sjakkopplæringsprogramvare, er Lucas Chess perfekt for både de naive spillerne så vel som for ekspertene. Denne programvaren gir deg også fleksibilitet til å spille mot forskjellige sjakkmotorer uten å bruke de opprinnelige treningskomponentene til Lucas Chess. For barn har denne programvaren en spesiell ikke-konkurransedyktig modus der barna enkelt kan lære sjakkspillet med ekstremt moro og glede.

Den største funksjonen i Lucas Chess er at den gir deg et begrenset antall tips som hjelper deg mye med å vinne sjakkspillet. Den Tutor Lucas Chess er svært effektiv i å analysere alle dine spill trekk. Uansett hvilket trekk du velger å ta, foreslår veilederen deg et alternativ hvis det valgte trekket ikke allerede er det beste. Videre kommer denne programvaren med 36 forskjellige sjakkmotorer. Derfor kan du velge motstanderen veldig praktisk.

5. Lichess


Prøv nå

Lichess er et online sjakkopplæringsprogram med et veldig responsivt design. Den støtter Google Chrome , Opera Mini , Microsoft Edge , Apple Safari , Internet Explorer , Mozilla Firefox , samt noen andre mindre populære nettlesere. Det lar deg lage og spille et ubegrenset antall turneringer. Du kan også holde øye med ytelsen din ved å bruke Cloud Engine Analysis of Lichess. Det gir deg et stort antall leksjoner om det grunnleggende om sjakkopplæring.

Du kan til og med se forskjellige sjakkvideoer ved å gå til Chess Video Library of Lichess. Det har også et online forum der du enkelt kan samhandle med venner og motstandere. Lichess er tilgjengelig på mer enn 80 forskjellige språk, noe som forbedrer brukervennligheten til det fulle. For å få tilgang til dette eksepsjonelt beundringsverdige sjakktreningsprogrammet, er alt du trenger å gjøre å opprette en konto på Lichess.org. Videre har du også full frihet til å tilpasse grensesnittet til dette programmet i henhold til din egen smak.

Nå tenker du kanskje at Lichess må lade et kjekt beløp for alle disse fantastiske funksjonene. Men Lichess viser deg feil ved å gi deg en gratis konto . Du kan imidlertid også bidra til Lichess ved å opprette Lichess Patron- kontoen, men det mest spennende med Lichess er at funksjonssettet til begge kontoene er helt det samme. Det er ingen enkelt funksjon i Lichess Patron som ikke er tilgjengelig på gratiskontoen. Kostnaden for Lichess Patron er $ 5 per måned, men hvis det er noen brukere som ikke engang har råd til dette lille beløpet, kan de enkelt gå til gratiskontoen og nyte de samme funksjonene.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det