Fix: Det var et problem med å pakke pakken

Flere brukere får " There was a Problem Parsing the Package " på Android-telefonen sin hver gang de prøver å laste ned eller installere et program. Evnen til å laste ned og installere apper på smarttelefonene dine er en av de mest brukte oppgavene i disse dager, men denne feilen gjør det vanskelig for brukerne å gjøre det. Dette problemet kan skje på hvilken som helst Android-enhet du bruker. Feilmeldingen vil si " Det oppstod et problem med å parsere pakken " med tittelen " Parse Error ".

Hva forårsaker feilmeldingen "Det oppstod et problem med å pakke pakken" på Android?

Etter å ha undersøkt dette problemet, fant vi noen mulige årsaker som kan forårsake denne feilen. Vanligvis skjer denne feilen når du prøver å installere appen fra ukjente kilder, på grunn av hvilken den ikke er i stand til å fullføre den forespurte oppgaven for den brukeren har bedt om. Men det kan også være andre grunner

 • Ukjente kilder : Hvis det er applikasjonen som ikke er fra pålitelige kilder som Google Play, Samsung Apps eller Amazon App Store, kan det hende at telefonen gir denne feilen som advarsel for den ikke-klarerte kilden til denne appen og ikke klarer å fullføre prosessen.
 • Inkompatibel applikasjon : Noen ganger er applikasjonen du vil laste ned eller installere, ikke kompatibel med enheten du vil installere på. Google Play Store stopper deg automatisk fra å laste ned applikasjonen som ikke er kompatibel med enheten din, men hvis du laster den ned fra et annet sted, kan dette skje.
 • Korrupt APK-fil: Google Play Store vil alltid sørge for korrupte APK-filer, men hvis APK-filen du lastet ned er fra en ukjent kilde eller et tredjepartsnettsted, er den kanskje infisert eller korrupt.
 • Antivirusblokkering: Å ha et sikkerhetsapplikasjon på telefonen vil prøve å holde enheten din sikker på grunn av hvilken den blokkerer de ikke-klarerte APK-filene du kanskje har lastet ned fra et tredjepartsnettsted, og anser det som farlig og risikabelt for enheten din.

Nå som du vet den grunnleggende forståelsen om hvorfor denne feilen " Parse Error: Det oppstod et problem med å parsere pakken " dukker opp og gjør det umulig for deg å installere appen vi fortsetter mot løsningene.

Løsning 1: Aktiver tillatelsen til å installere en app fra en ukjent kilde

Android-enhet holder som standard denne tillatelsen av på grunn av sikkerheten til enheten din, og lar deg bare laste ned apper fra en pålitelig kilde som Google Play Store. For å aktivere denne tillatelsen vil du kunne laste ned og installere apper fra tredjeparts nettsteder og ukjente kilder. For å gjøre det, følg trinnene

 1. Gå til " Innstillinger " på enheten
 2. Rull ned og gå til " Sikkerhet " -fanen
 3. Der finner du alternativet " Ukjente kilder ", trykk på den for å aktivere tillatelsen

  Merk: Aktivering av dette alternativet og nedlasting av apper fra en ukjent kilde eller et tredjepartsnettsted er risikabelt for enheten din.

Løsning 2: Infisert eller ufullført APK-fil

En av grunnene til at du ser denne analysefeilen " Det oppstod et problem med å parsere pakken ", kan skyldes at APK-filen er skadet eller ikke lastet ned helt. Det du kan prøve er å laste ned igjen eller laste ned fra en bedre klarert kilde, slik at den kan ha det mindre infiserte problemet med APK.

 1. Prøv å installere “ .apk ” filen på nytt etter å ha prøvd den første løsningen
 2. Hvis det ikke virker, “ Slett ” den nåværende nedlastede APK-filen
 3. Last ned appen via “ Google Play Store ” hvis mulig
 4. Last ned fra en bedre kilde enn den forrige, og prøv å installere nå.

Løsning 3: Deaktiver Antivirus eller en hvilken som helst sikkerhetsapp

Når du bruker Antivirus eller et sikkerhetsprogram for å beskytte enheten din mot virus og farlige data, blokkerer den også tredjepartsnettstedets APK-filer for å holde enheten utenfor risikoen. Hvis det blokkerer APK-filene du installerer, kan du deaktivere det et øyeblikk for å installere appen og slå den på igjen, eller du kan "Slette" den fra og installere den på nytt senere.

 1. Gå til " Sikkerhetsappen "
 2. Gå til " Innstillinger "
 3. Du finner et alternativ for å deaktivere det en stund, trykk “ Deaktiver
 4. Hvis det ikke er noe alternativ for deaktivering, kan du " Avinstallere " appen i enhetens innstillinger

  Merk: " Sikkerhetsappen " kan være hvilket som helst Antivirus som er installert på enhetene dine, for eksempel Kaspersky Mobile Antivirus , Avast Mobile Security og ESET Mobile Security.

 5. Gå nå og prøv å installere APK-filen.

Løsning 4: Kompatibilitetsproblem for enheten din

Hvis du prøvde løsningen ovenfor, men fortsatt står overfor problemet, kan du gå og sjekke appkompatibiliteten til enheten din. Enheten din kan ha en eldre OS-versjon mens appen krever de nyeste OS-versjonene å jobbe med. Hvis den ikke er kompatibel for enheten din, vil du ikke kunne installere den på enheten din selv om du prøvde løsningene ovenfor. Hvis appen finnes i " Google Play Store " hvor de forteller deg om appens kompatibilitet med enheten din, vil du ikke kunne se " Last ned " -knappen, men en melding som sier " Enheten din er ikke kompatibel med denne versjonen

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det