Slik starter du Steam i frakoblet modus

Steam krever en internettforbindelse hvis du vil spille spillets flerspiller eller spille online mot venner. Det er dedikerte servere tildelt i hver region. Du kobler deg til regionen nærmest deg og algoritmen setter opp matchmaking i henhold til personene som også er koblet til den serveren.

Steam har også et alternativ for en frakoblet modus der du kan spille spillene som er installert offline mot bots, eller du kan forfølge de tilgjengelige spillerkampanjene. Det er mange tilfeller der Steam ikke går inn i frakoblet modus. Det er også et faktum at Steam ikke tillater bruk av frakoblet modus i to uker på rad, med mindre du kobler deg til internett. Den har en type tidtaker, og etter to uker har du ikke tilgang til frakoblet modus.

For tilfeller der du ikke kan starte frakoblet modus før to uker, har vi listet opp løsningen du kan utføre for å løse problemet.

Før vi fortsetter, vil jeg avklare at disse løsningene er ment å fungere HVIS du har din legitimasjon lagret i Steam. Det betyr at du har merket av for " Husk passord " når du logget på Steam sist. Hvis du ikke gjør det, er det ikke noe middel til stede, og du må gå online en gang for å starte det i frakoblet modus senere. Vi har allerede listet opp hvordan du kan aktivere "Husk meg" i løsning 3. Bla til det og se om du har merket av for riktig boks. Hvis du har det, kan du følge løsningene som er oppført nedenfor.

Løsning 1: Endre datoen

Som vi nevnte tidligere, har Steam en datoteller. Etter at det er over, må du koble til internett for å tilbakestille det igjen. Mange brukere rapporterte at det å endre datoen til en uke tidligere på PC-en deres løste problemet, og at vi enkelt kunne starte frakoblet modus. Denne løsningen fungerer kanskje ikke, men det er verdt et skudd før du bruker mer tekniske metoder.

 1. Trykk på Windows + R-knappen for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv “ ms-innstillinger: ” i dialogboksen . Dette vil starte Innstillinger-applikasjonene.

 1. En gang i Innstillinger-applikasjonen, se etter alternativet som heter " Tid og språk ". Det skal være et sted i midten.

 1. Etter å ha klikket på alternativet, blir du ført til menyen Dato og klokkeslett. Som standard vil PCen ha " Still tid automatisk " og " Still tidssone automatisk ". Fjern merket for dem og klikk på alternativet som sier “ Endre dato og klokkeslett ”.

 1. Etter at du har klikket Endre, vises et nytt vindu der du kan endre dato og klokkeslett. Endre datoen til en uke eller noen dager for tidlig, og lagre endringene.
 2. Start Task Manager ved å trykke på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal starte Kjør-applikasjonen.

Skriv “ taskmgr ” i dialogboksen . Dette skal åpne oppgavelederen.

 1. Avslutt alle Steam-relaterte prosesser fra og med prosessen ' Steam Client BootStrapper '. Hvis det ikke er noen Steam-prosesser aktive allerede, fortsett til neste trinn.

 1. Start Steam på nytt. Hvis Steam er i stand til å starte i frakoblet modus, vel og bra. Hvis ikke, bruk de andre løsningene nedenfor.

Løsning 2: Åpning fra hovedspillmappen

Et annet middel er å åpne spillet du spiller direkte fra installasjonsmappen. Vi kan prøve å omgå Steam-klienten og tvinge spillet til å åpne uten internettforbindelse.

 1. Åpne Steam-katalogen din. Standardplasseringen for den er C: \ Program Files (x86) \ Steam. Eller hvis du installerte Steam i en annen katalog, kan du bla til den katalogen, og du vil være god å gå.
 2. Naviger til følgende mapper

Steamapps

 1. Nå vil du se forskjellige spill som er installert på PCen. Velg spillet der Steam-overlegg ikke fungerer.
 2. Når du er inne i spillmappen, åpner du mappen " spill ". Når du er inne i mappen, åpner du en annen mappe som heter “ bin ”. Nå ser du to mapper som heter win32 og win64. Åpne win32 hvis datamaskinen har en 32-biters konfigurasjon eller win64 hvis den har en 64-biters konfigurasjon .

Den endelige adressen til vil se ut som dette.

 1. Her vil du spille spillets hovedstarter for eksempel som “dota2.exe”. Høyreklikk på den og velg alternativet Kjør som administrator. Sjekk om spillet blir lansert i frakoblet modus.

Løsning 3: Kontrollerer om “husk meg” er aktivert

En annen grunn til at du kanskje ikke klarer å starte Steam i frakoblet modus, kan være fordi du ikke sjekket "husk meg" -koden mens du logget på Steam. For denne løsningen trenger vi tilgang til internett slik at vi kan logge inn på Steam på riktig måte og sjekke om offline-modus starter eller ikke.

 1. Logg av Steam ved å klikke på alternativet " Endre bruker " til stede hvis du klikker på kontotittelen din på toppen.

 1. Etter å ha klikket på alternativet, vil du få et påloggingsskjermbilde der du må oppgi legitimasjonen din. Etter at du har skrevet inn legitimasjonen din, sjekk box som sier Husk passordet mitt. Klikk på knappen Logg inn.

 1. Klikk på Bibliotek-fanen øverst. Her vil alle dine installerte spill bli oppført. Vi må verifisere integriteten til spillfiler for å sikre at alle filene er komplette og ikke krever ytterligere oppdateringer.
 2. Høyreklikk på spillet du vil spille, og velg Egenskaper .
 3. En gang i egenskapene blar du til kategorien Lokale filer og klikker på alternativet som sier Bekreft integriteten til spillfiler . Steam vil da begynne å verifisere alle tilstedeværende filer i henhold til hovedmanifestet det har. Hvis det mangler / er ødelagt en fil, vil den laste ned filene igjen og erstatte den tilsvarende.

 1. Naviger nå til innstillingene dine ved å trykke på innstillingsalternativet etter å ha klikket Steam til stede nederst til venstre på skjermen. En gang i Innstillinger, åpner du Nedlastinger-fanen til venstre på grensesnittet.
 2. Her vil du se en rute der det er skrevet “ Steam Library Folders ”. Trykk på det

 1. All informasjon om dampinnhold vil bli oppført. Høyreklikk på den og velg " Reparer biblioteksfiler ".

 1. Start Steam på nytt og åpne det ved hjelp av Kjør som administrator. Åpne og spill spillet for å sikre at det fungerer som det skal.
 2. Klikk nå på Steam present øverst til høyre på skjermen og velg Innstillinger igjen. Naviger til Konto- fanen Se mot bunnen, så ser du en avkrysningsrute som denne.

 1. Forsikre deg om at denne avkrysningsruten ikke er merket av . Hvis det er merket av, vil ikke Steam din gå over i offline modus uansett.
 2. Klikk nå på Steam-menyen øverst til venstre på skjermen, og velg Gå frakoblet . Du vil kunne gå i frakoblet modus umiddelbart.

Løsning 4: Legge til - offline i Steam-snarveien

Denne metoden fungerte for flertallet av folket. Den manipulerer snarveien til Steam og legger til en kommandolinjeparameter i egenskapene.

 1. Finn Steam-klienten din. Standardplasseringen er C: / Program Files (x86) / Steam.
 2. Lag en snarvei av Steam i samme katalog.
 3. Klikk på Egenskaper og gå til kategorien Generelt .
 4. I dialogboksen " Mål " legger du til " offline " til slutt. Det endelige resultatet ser slik ut som "C: \ Program Files (x86) \ Steam \ Steam.exe" -offline

 1. Åpne oppgavebehandling og avslutt alle Steam-prosesser som forklart ovenfor.
 2. Start Steam på nytt ved hjelp av snarveien, og klikk Go Offline ved å klikke Steam øverst til venstre på klienten.

Løsning 5: Kontrollere brannmuren og antivirusprogrammet

Det er en veldig vanlig realitet at brannmuren og antivirusprogramvaren din kommer i konflikt med Steam. Steam har mange prosesser på gang for å sikre at spillopplevelsen din ikke er noe annet enn det beste. Imidlertid merker mange antivirusprogrammer disse prosessene som potensielle trusler og setter dem i karantene, noe som resulterer i at noen prosesser / applikasjoner ikke fungerer. Vi har satt sammen en guide om hvordan du kan sette damp som unntak i antivirusprogrammer. Følg trinnene her.

Følg trinnene nedenfor for å deaktivere Windows-brannmuren.

 1. Trykk på Windows + R-knappen for å hente Kjør-applikasjonen. Skriv “ kontroll ” i dialogboksen . Dette åpner datamaskinens kontrollpanel foran deg.

 1. Øverst til høyre vil det være en dialogboks å søke. Skriv brannmur og klikk på det første alternativet som kommer som et resultat.

 1. Nå på venstre side klikker du på alternativet som sier “ Slå Windows-brannmur på eller av f”. Gjennom dette kan du enkelt slå av brannmuren.

 1. Velg alternativet " Slå av Windows-brannmur " på både fanene, offentlige og private nettverk. Lagre endringer og avslutt. Start Steam på nytt og start det ved hjelp av alternativet Kjør som administrator.

Løsning 6: Lag en steam.cfg-fil

Selv om vi er veldig klar over at noen mennesker kan ødelegge hele Steam-installasjonen sin ved å ty til veldig tekniske metoder, vil vi prøve vårt beste for å hjelpe deg å guide deg gjennom denne løsningen. I dette middelet lager vi en steam.cfg-fil og legger til parametrene slik at Steam blir tvunget til å åpne i frakoblet modus. Vær oppmerksom på at påloggingsinformasjonen din ikke er lagret i Steam, vil denne metoden ikke fungere. Faktisk, hvis du ikke har legitimasjonen din lagret (ved å merke av i boksen Husk passord i påloggingsvinduet), er det ingen vei rundt det. Du må få internettforbindelse og merke av i boksen som sier Husk passordet mitt.

 1. Naviger til Steam-katalogen . Standardplasseringen for katalogen din er

C: / Programfiler (x86) / Steam. Eller hvis du har Steam installert et annet sted, kan du bla til den katalogen.

 1. Når du er i katalogen, oppretter du en ny .txt-fil enten ved å høyreklikke på det hvite tomme rommet, eller velge Nytt alternativ til stede øverst til venstre på skjermen.

 1. Når du har opprettet .txt-filen, åpner du og skriver følgende linjer nøyaktig.

BootStrapperInhibitAll = aktiver

ForceOfflineMode = aktiver

Forsikre deg om at disse er på separate linjer.

 1. Lagre endringer og avslutt. Gi nytt navn til .txt-filen som " steam.cfg ". Trykk ok og avslutt.

 1. Start nå Steam, og forhåpentligvis blir du tatt i offline-modus.

Merk: Hvis du noen gang vil gå på nettet igjen, må du slette denne filen. Hva denne .txt gjør, er å tvinge Steam til å åpne offline-modus, selv om det er en internettforbindelse til stede. Du må fjerne den og starte datamaskinen på nytt hvis du vil gå online på nytt. Det er ikke noe middel for dette. Les dette nøye, ellers vil du bli sittende fast / må installere Steam på nytt.

Endelig løsning: Oppfriskende Steam-filer

Hvis feilen fortsatt vedvarer på dette stadiet, har vi ikke noe annet valg enn å oppdatere Steam-filer. Hvis du oppdaterer Steam-filer, installeres Steam på datamaskinen igjen. Vi vil slette noen av konfigurasjonsmappene for å sikre at de fornyes ved installasjonen og at alle de dårlige filene blir fjernet.

Vær oppmerksom på at ethvert avbrudd under kopiprosessen vil ødelegge filene, og du må laste ned hele innholdet på nytt. Fortsett bare med denne løsningen hvis du er sikker på at datamaskinen ikke blir forstyrret.

 1. Naviger til Steam-katalogen . Standardplasseringen for katalogen din er

C: / Programfiler (x86) / Steam.

 1. Finn følgende filer og mapper:

Brukerdata (mappe)

Steam.exe (applikasjon)

Steamapps (mappe - bare behold filene til andre spill i den)

Userdata-mappen inneholder alle dataene i spillet ditt. Vi trenger ikke å slette det. Videre, inne i Steamapps, må du søke etter spillet som gir deg problem og bare slette den mappen. De andre filene som finnes, inneholder installasjons- og spillfilene til andre spill du har installert.

Imidlertid, hvis alle spillene gir deg problemer, foreslår vi at du hopper over å slette Steamapps-mappen og fortsetter med følgende trinn.

 1. Slett alle andre filer / mapper (unntatt de som er nevnt ovenfor) og start datamaskinen på nytt.
 2. Start Steam på nytt ved hjelp av administratorrettigheter, og forhåpentligvis begynner det å oppdatere seg selv. Etter at oppdateringen er fullført, kjører den som forventet.

Original text


Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det