Fix: Andre skjerm ikke oppdaget

For bedre brukeropplevelse og bedre produktivitet bruker brukerne to eller flere skjermer. Dette betyr ikke at du trenger å kjøpe en annen datamaskin eller bærbar PC og bruke to skjermer. Hvis grafikkortet ditt støtter flere utgangsporter, kan du koble til flere skjermer. Basert på det, er et antall skjermer du kan koble til datamaskinen eller den bærbare datamaskinen avhengig av antall utgangsporter på grafikkortet. Hva er utgangsporter? Utgangsporter gir en forbindelse mellom datamaskin eller bærbar PC og skjermer. Du kan finne forskjellige porter på grafikkortet ditt, inkludert VGA, DVI, HDMI og Display-port. I disse dager er HDMI- og skjermporter mye mer populære enn VGA og DVI fordi VGA og DVI er gamle standarder. HDMI er å foretrekke fordi den støtter større oppløsninger og gir overføring av lydsignal. Det er to forskjellige grafikkort,IGP (Integrated Graphic Processor) og PCIe grafikkort. Så, hva er forskjellen mellom dem? IGP er integrert i hovedkortet, og PCIe er et eksternt grafikkort som kan installeres i PCIe-spor på hovedkortet. Hvis du spiller spill, gjør grafisk design eller videoredigering, anbefaler vi at du kjøper et eksternt grafikkort med minne som kreves av applikasjonene dine.

Noen ganger må du koble den andre skjermen til maskinen din. Fremgangsmåten er veldig enkel, du må koble kablene til grafikkortet og overvåke og trives med å jobbe på maskinen din. Noen ganger fungerer det ikke bra, fordi den andre skjermen ikke blir oppdaget av maskinen din. Så hva er grunnen? Det er forskjellige årsaker, inkludert defekte kabler, ikke-kompatible drivere og konfigurasjonsproblemer.

Dette problemet oppstår på forskjellige operativsystemer, forskjellige datamaskiner og bærbare datamaskiner og forskjellige skjermer. Vi viser deg hvordan du løser problemet på operativsystemer fra Windows 7 til Windows 10.

Hvis du vil bruke den andre skjermen, men ikke vet hvor du skal begynne, kan du sjekke instruksjonene -> Slik konfigurerer du to skjermer.

Vi opprettet 13 metoder som vil hjelpe deg med å løse problemet med skjermene dine.

Metode 1: Endre projeksjonsmodus

Hvis du koblet skjermene dine ordentlig til grafikkortet ditt, og du ikke ser noe på den andre skjermen, må du endre projeksjonsmodus fordi grafikkortet ikke vet hva du skal gjøre med den andre skjermen. Vi viser deg hvordan du endrer projiseringsmodus på Windows 10. Denne prosedyren er også kompatibel med Windows 8 og Windows 8.1.

 1. Hold Windows-logoen og trykk på P for å åpne projeksjonsmodus
 2. Velg riktig projeksjonsmodus mellom fire alternativer

For Windows Vista og Windows 7, les instruksjonene om dette dobbelmonitoroppsettet.

Metode 2: Start datamaskinen på nytt

Hvis den første metoden ikke løste problemet ditt, anbefaler vi at du starter maskinen på nytt. Etter det. Hold deretter Windows-logoen og trykk på P for å velge riktig prosjektmodus (Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10).

Metode 3: Slå av datamaskin, skjermer og kabler

La oss prøve det tredje trinnet som hjalp brukerne med å løse problemet med den andre skjermen. I denne metoden må du slå av alle enhetene og vente noen minutter, og etter det må du slå på enhetene igjen. Vennligst sjekk prosedyren nedenfor.

 1. Slå av datamaskinen eller den bærbare datamaskinen
 2. Slå av skjermene
 3. Koble alle strømkablene fra datamaskiner, bærbare datamaskiner og skjermer
 4. Koble fra alle kabler mellom datamaskiner, bærbare datamaskiner eller skjermer
 5. Vent noen minutter
 6. Koble alle kablene til igjen
 7. Slå på datamaskinen eller bærbare datamaskiner og skjermer

Metode 4: Aktiver skjermkort igjen

La oss prøve å gjøre noen programvarekonfigurasjon. I denne metoden vil vi vise deg hvordan du aktiverer skjermadapteren på nytt. Få brukere løste problemet ved å bruke denne metoden. Først må du deaktivere skjermadapteren, og deretter aktivere skjermadapteren.

 1. Hold Windows-logoen og trykk på R
 2. Skriv inn devmgmt.msc og trykk Enter
 3. Naviger til skjermadapter og velg grafikkortet ditt
 4. Høyreklikk på grafikkortet og velg Deaktiver
 5. Høyreklikk på grafikkortet og velg Aktiver
 6. Test skjermene dine
 7. Start maskinen på nytt
 8. Projiser skjermen på den andre skjermen (sjekk metode 1)

Metode 5: Installer skjermer på nytt

I denne metoden vil du installere skjermene på nytt. Vi viser deg hvordan du gjør det ved hjelp av Windows 10 og overvåker Samsung S24D59L.

 1. Hold Windows-logoen og trykk på R
 2. Skriv inn devmgmt.msc og trykk Enter
 3. Naviger til skjermer og velg skjerm
 4. Høyreklikk på skjermen og velg Avinstaller
 5. Klikk Avinstaller for å bekrefte at du avinstallerer skjermen
 6. Start datamaskinen på nytt
 7. Projiser skjermen på den andre skjermen (sjekk metode 1)

Metode 6: Tilbakestill driverne til forrige versjon

Oppdaterte du driveren for grafikkortet ditt, og etter det oppdager ikke maskinen den andre skjermen? Hvis ja, må du tilbakestille driveren til grafikkortet. Hvordan vil du gjøre det? Vennligst sjekk instruksjonene i denne tilbakestillingsdriverne.

Metode 7: Oppdater driver for grafikkort

Hvis du ikke oppdaterte grafikkdriveren, anbefaler vi at du oppdaterer driveren med den siste driverversjonen. Du kan gjøre det på to måter. Den ene er å oppdatere grafikkortdriveren fra Microsoft Update, eller du kan laste ned den offisielle driveren fra leverandørens nettsted. Hvordan vil du gjøre det? Jeg skrev artikler der jeg beskrev fremgangsmåten for oppdatering av grafikkortdriveren, som du kan lese på denne videoen_tdr_failure nvlddmkm.sys, metode 2. Basert på den metoden vil du kunne finne riktig driver for grafikkortet ditt.

Metode 8: Endre oppdateringsfrekvens

I denne metoden vil vi endre skjermoppdateringsfrekvensen. Vi viser deg hvordan du endrer frekvens på Windows 10 ved hjelp av skjermen Samsung S24D590L.

 1. Hold Windows-logoen og trykk på I for å åpne Innstillinger
 2. Velg System
 3. Klikk på Skjermadapteregenskaper nederst i vinduet
 4. Velg kategorien Skjerm
 5. Velg 60 Hertz under skjermoppdateringsfrekvens . Hvis det allerede var 60 Hertz, velg noe annet og velg deretter “60 Hertz”.
 6. Klikk Bruk og deretter OK
 7. Projiser skjermen på den andre skjermen (sjekk metode 1)

Metode 9: Prøv noen triks

Hvis du bruker en bærbar PC, anbefaler vi deg å prøve noen triks.

 1. Prøv å lukke lokket på den bærbare datamaskinen mens du er koblet til skjermen (dette betyr at skjermen på datamaskinen blir midlertidig deaktivert). Skjermen vil nå bli sett på som hovedskjermen, og når du åpner lokket, vil begge skjermene fungere, et triks enkelt som det.
 2. Prøv å sette datamaskinen i dvale mens du er koblet til skjermen via HDMI, og vekk den opp. Det fungerte også for få brukere.

Metode 10: Slå på flere skjermer

Hvis du installerte hele driveren for NVIDIA- og AMD-grafikkortene, må du kjøre NVIDIA- eller AMD-programvare for å aktivere flere skjermer. Vi viser deg hvordan du slår på flere skjermer ved hjelp av NVIDIA Kontrollpanel.

 1. Klikk Start-menyen og skriv inn NVIDIA Control Panel
 2. Åpne NVIDIA Kontrollpanel
 3. Velg Skjerm
 4. Klikk på Konfigurer flere skjermer
 5. Velg skjermer du vil bruke
 6. Klikk Lagre
 7. Start Windows på nytt

Metode 11: Oppdater BIOS

Hvis du bruker hovedkort som støtter integrerte grafikkort med to porter, anbefaler vi at du oppdaterer BIOS for UEFI. Vi snakker om å oppdatere BIOS eller UEFI mange ganger. For å gjøre en oppdatering av BIOS eller UEFI anbefaler vi deg å sjekke denne //appuals.com/fix-video_tdr_failure-nvlddmkm-sys/, metode 15, hvor jeg beskrev fremgangsmåten for oppdatering av BIOS på Asus hovedkort.

Metode 12: Sett operativsystemet tilbake til forrige versjon

Hvis du er en av brukerne som oppdaterte maskinen fra Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1 til Windows 10, og etter det, kan du ikke bruke den andre skjermen, vi anbefaler deg å tilbakestille Windows til forrige versjon der alt fungerte ordentlig. Hvorfor? Fordi grafikkortet eller grafikkortdriveren ikke er riktig kompatibel med Windows 10. Du må vente på en riktig oppdatering av grafikkortet. Ikke bruk fix fra tredjeparts nettsteder.

Metode 13: Kontroller skjerm, splittere og kabler

For det første løste ikke tre metoder problemet ditt, og du venter på de beste løsningene. Vi gjør dette trinn for trinn, så vær tålmodig. I denne metoden vil du teste skjermen og kablene som gir en forbindelse mellom datamaskinen eller bærbare datamaskiner og skjermer. Som vi sa i begynnelsen av denne artikkelen, kan du bruke VGA-, DVI-, HDMI- og skjermport. La oss starte med testmonitoren. Hvis den første skjermen fungerer uten problemer, kobler du den første skjermen fra datamaskinen eller den bærbare datamaskinen og kobler den andre skjermen til samme kabel. Men hvis den andre skjermen ikke støtter den samme kabelen? I så fall bruker du en annen kabel og sjekker den andre skjermen. Hvis skjermen ikke fungerer på to forskjellige porter og to forskjellige porter, må du kjøpe en annen skjerm.

Hvis den andre skjermen fungerer på den første kabelen og ikke på den andre kabelen, må du bytte kabelen. Hvis du bruker VGA-, DVI- eller HDMI-splitter, og det er et problem med splitter, må du endre den med en ny.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det