Fix: Toshiba Flash Cards som forhindrer nedleggelse i Windows 10

Dette problemet vises når du enten starter på nytt eller slår av Toshiba-bærbare datamaskiner eller PC-er. Feilmeldingen sier at Toshiba Flash Cards forhindrer nedleggelse. De kan bli tvunget til å avslutte ved å klikke på Slå av uansett-knappen, men dette kan være problematisk og irriterende, siden PC-en ikke vil slå seg av hvis du glemmer å klikke på denne knappen.

Det er noen nyttige metoder du kan bruke for å løse dette problemet, som har fungert for andre Toshiba-brukere. Bare følg instruksjonene vi har utarbeidet i denne artikkelen, og problemet skal være borte på kort tid!

Hva får Toshiba Flash Cards til å forhindre at Windows 10 slås av?

Det er noen få forskjellige årsaker til problemet:

 • Den Toshiba Function Key programvare kan ha gått skadet og det begynte å svikte. Når Windows er i ferd med å lukkes, sender det et signal om at andre apper skal avsluttes, men denne programvaren adlyder ikke.
 • Enkelte oppdateringer av operativsystemet ditt kan ha gjort programvaren inkompatibel, og du vil kanskje vurdere å laste ned den nyeste versjonen av programvaren.

Løsning 1: Deaktiver startmodulen for Toshiba-funksjonstasten

Hele konseptet med flash-kort består av å tilordne hurtigtaster som kan utføres ved å klikke Fn-tasten og en annen tast samtidig. Dette kan være nyttig, men det er noen ganger heller ikke fullt kompatibelt med operativsystemet ditt. Det kan direkte forårsake problemet i artikkelen, og vi kan foreslå denne metoden, da den nesten helt sikkert vil fungere.

Merk at dette forhindrer deg i å kunne bruke flash-kort, men det bør ikke være et problem hvis du aldri har brukt dem før.

 1. Åpne oppstart enten ved å navigere til oppstartsfanen i systemkonfigurasjon og klikke på " Åpne oppgavebehandling " eller ved å åpne oppgavebehandling ved å bruke Ctrl + Shift + Esc-tastekombinasjonen .
 1. Forsikre deg om at du navigerer til oppstartsfanen i Oppgavebehandling uansett.
 2. Finn oppføringen til Toshiba Function Key Main Module under listen over programmer som startes ved oppstart, og klikk på Deaktiver- knappen nederst i høyre hjørne.
 1. Bruk disse endringene og start datamaskinen på nytt.
 2. Hvis feilmeldingene slutter å vises etter at du har startet datamaskinen på nytt, var det den virkelige årsaken til problemet. Hvis det ikke løser problemet, kan du aktivere modulen på nytt hvis du ønsker å bruke den.

Løsning 2: Avinstaller programvaren

Det er brukere som har rapportert at de ikke har Toshiba Function Key Main Module-alternativet er Startup-fanen i Oppgavebehandling, men de mottar fortsatt den samme feilkoden. Det er andre brukere som har fulgt instruksjonene fra løsning én, men de klarte fortsatt ikke å løse problemet.

Det neste trinnet er å avinstallere Toshiba Function Key-programvaren fullstendig, noe som definitivt bør løse problemet, men det vil også forhindre deg i å bruke flash-kort til du installerer det på nytt.

 1. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Bare skriv med Start-menyvinduet åpent. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet nederst til venstre på Start-menyen for å åpne Innstillinger- appen hvis du bruker Windows 10.
 2. I Kontrollpanel velger du alternativet Vis som: Kategori øverst til høyre på Kontrollpanel og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, skal du klikke på Apper umiddelbart åpne en liste over alle installerte programmer på PCen, så vent en stund for at den skal lastes inn.
 2. Finn Toshiba-funksjonstasten i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller- knappen i vinduet. Følg instruksjonene som vises etterpå for å avinstallere den helt.

Løsning 3: Installer den nyeste versjonen av programvaren

Med stadig nye oppdateringer som blir utgitt via nye drivere og nye endringer i Windows-operativsystemet, er det ganske mulig at de nye versjonene rett og slett ikke samarbeider godt med Flash Cards-modulen, og du vil kanskje vurdere å oppdatere modulen for å unngå ytterligere problem. Gjør det ved å følge trinnene nedenfor! Denne metoden er flott siden du ikke mister funksjonstastfunksjonaliteten.

Merk : Før du starter denne metoden, anbefales det at du først avinstallerer den forrige versjonen av programvaren før du laster ned og installerer den nye versjonen. Gjør det ved å følge trinnene fra løsning 2!

 1. Gå til denne lenken ved hjelp av hvilken som helst favorittleser og skriv inn modellen eller serienummeret til datamaskinen eller den bærbare datamaskinen. Hvis du er usikker på hvordan du finner den, kan du finne en nyttig lenke rett under linjen der du trenger å oppgi informasjonen.
 1. Etter at du har valgt riktig serienummer, må du også velge operativsystemet ditt før en liste over tilgjengelige nedlastinger for oppsettet ditt vises.
 2. Hold applikasjonsfilteret avkrysset i skjermbildet Filtrer etter , og bla nedover til du ser Toshiba funksjonstastoppføring . Klikk på navnet og klikk DOWNLOAD-knappen som vises etterpå.
 1. Kjør filen du nettopp lastet ned, og følg instruksjonene som vises på skjermen for å installere den riktig. Start datamaskinen på nytt og sjekk om det samme problemet vises under avslutningen.

Løsning 4: En registerreparasjon

Den endelige metoden er mer universell, da den lar deg løse disse problemene med nesten alle andre apper som kan rapportere den samme feilen. Når Windows er i ferd med å slå seg av, sender det et signal til apper som kjører for å lagre fremdriften og avslutte, men det er ikke så nødvendig hvis du alltid lukker dem manuelt først. Denne metoden kan faktisk hoppe over denne delen og dem uten å vente.

 1. Siden du skal slette en registernøkkel, anbefaler vi at du sjekker ut denne artikkelen vi har publisert for å sikkerhetskopiere registret ditt for å forhindre andre problemer. Likevel vil det ikke oppstå noe galt hvis du følger trinnene nøye og riktig.
 2. Åpne Registerredigering- vinduet ved å skrive “regedit” i søkefeltet, Start-menyen eller Kjør-dialogboksen som er tilgjengelig med Windows Key + R- tastekombinasjonen. Naviger til følgende nøkkel i registeret ditt ved å navigere i venstre rute:
HKEY_CURRENT_USER \ Kontrollpanel \ Desktop
 1. Klikk på denne tasten og prøv å finne en oppføring som heter AutoEndTasks . Hvis du ikke klarer å finne det, opprette en ny String Verdi oppføring kalt AutoEndTasks ved å høyreklikke på høyre side av vinduet og velge New >> Strengverdi . Høyreklikk på den, og velg Modify- alternativet fra hurtigmenyen.
 1. I Rediger- vinduet, under Verdidata- delen, endrer du verdien til 1 og bruker endringene du har gjort. Bekreft eventuelle sikkerhetsdialoger som kan vises under denne prosessen.
 2. Du kan nå starte datamaskinen på nytt ved å klikke Start-menyen >> Av / på-knapp >> Start på nytt og sjekk om problemet er borte. Dette vil effektivt automatisk og hengende oppgaver uten å kreve at du trykker på knappen Slå av uansett!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det