Fix: FortniteClient-Win64-Shipping.exe - Søknadsfeil

Fortnite er et ganske populært Battle Royale-spill, og nesten alle liker det. Men du vil ikke like spillet hvis du stadig ser en feilmelding når du prøver å spille spillet, og dette er akkurat det som skjer med mange spillere. Brukere ser ForniteClient-Win64-Shipping.exe - applikasjonsfeil når de prøver å kjøre Fortnite. Dette vil ikke helt hindre deg i å spille spillet fordi feilen dukker opp tilfeldig. Så du får kanskje ikke feilen ved hver oppstart, og kanskje kan du kjøre spillet etter et par forsøk.

Hva forårsaker FortniteClient-Win64-Shipping.exe feilen?

Det er noen få ting som kan forårsake dette problemet.

 • EasyAntiCheat: EasyAntiCheat, hvis du ikke er kjent, er en anti-cheat-tjeneste spesielt designet for online spillere. Dette problemet kan oppstå hvis EasyAntiCheat begynner å oppføre seg dårlig. En enkel løsning i dette tilfellet er å bare reparere EasyAntiCheat-tjenesten, og alt går tilbake til det normale.
 • MyColor2: MyColor2 er et program som brukes til tastaturinnstillinger og belysning. Dette programmet kjører i bakgrunnen og kan forstyrre Fortnite. Selv om vi ikke er helt sikre på hva som forårsaker dette, men det mest sannsynlige er at EasyAntiCheat anser MyColor2 som en skadelig programvare og derfor forårsaker dette problemet. Det gode er at å stoppe MyColor2 fra bakgrunnen vanligvis løser problemet.
 • Korrupte filer: Programmer kan oppføre seg feil hvis en eller flere filer er korrupte. Filkorrupsjon er en ganske vanlig ting, og den vanlige løsningen er å erstatte den ødelagte filen med en fersk kopi. Men det er veldig vanskelig å finne den eksakte filen, så det er alltid en god ide å bare installere hele programmet på nytt. Dette kan være en av årsakene til denne feilen, og løsningen i disse tilfellene er å bare installere hele programmet på nytt.

Merk

Noen brukere løste problemet ved å starte systemet på nytt. Noen ganger oppfører applikasjoner seg dårlig på grunn av ukjente årsaker, så det er bedre å starte systemet på nytt før du prøver metodene nedenfor.

Metode 1: Reparer EasyAntiCheat

Mange brukere oppdaterte oss om at reparasjon av EasyAntiCheat-filen fra Fortnite-mappen har løst problemet for dem. Så la oss starte med å finne og reparere EasyAntiCheat-filen.

 1. Hold Windows-tasten og trykk E
 2. Type C: \ Program Files \ Epic Games \ Fortnite \ FortniteGame \ Binaries \ Win64 \ EasyAntiCheat i adressefeltet og trykk Enter
 1. Finn og åpne EasyAntiCheat (eller EasyAntiCheat_Setup.exe)
 2. Klikk på Reparasjonstjeneste

Du bør være god å gå etter reparasjonsprosessen.

Metode 2: Stopp MyColor2

Noen ganger kan problemet skyldes at et tredjepartsprogram forstyrrer et annet program. Hvis du har MyColor2 installert på systemet ditt, kan det forhindre at Fortnite starter. Så la oss prøve å stoppe MyColor2-prosessen fra bakgrunnsoppgavene og se om det løser problemet.

 1. Hold CTRL-, SHIFT- og Esc-tastene samtidig ( CTRL + SHIFT + ESC ) for å åpne Oppgavebehandling
 2. Finn MyColor2 fra listen over prosesser, og velg den. Klikk Avslutt oppgave

Sjekk nå om problemet er løst eller ikke. Hvis problemet er borte, betyr det at MyColor2 var synderen bak dette. Du kan avinstallere MyColor2 ved å følge trinnene nedenfor

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv appwiz. cpl og trykk Enter
 3. Finn MyColor2 og velg den
 4. Klikk Avinstaller og følg instruksjonene på skjermen

Hvis du ikke vil avinstallere MyColor2, må du gjenta denne prosessen hver gang du vil spille Fortnite. Du kan også sørge for at dette programmet ikke starter automatisk ved hver systemoppstart. På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for at MyColor2 kjører i bakgrunnen med mindre du med vilje kjører den. Følg trinnene nedenfor for å hindre at MyColor2 starter ved hver systemoppstart

 1. Hold CTRL-, SHIFT- og Esc-tastene samtidig ( CTRL + SHIFT + ESC ) for å åpne Oppgavebehandling
 2. Klikk Startup- fanen
 3. Finn OEM og velg den
 4. Klikk Deaktiver

Merk: MyColor2 er bare et eksempel på et program som er kjent for å forstyrre Fortnite. Det er andre applikasjoner som også kan forårsake dette problemet. Siden det kan være mange applikasjoner på systemet ditt, kan vi ikke gi deg trinnet for hver app, men trinnene ovenfor skal fungere for alle andre applikasjoner. Så du kan prøve å deaktivere applikasjonene en etter en og prøve å spille Fortnite etter at du har deaktivert hvert av applikasjonene for å sjekke hvilken som forårsaker problemet. Her er applikasjonene som er kjent for å forårsake dette spesifikke problemet: MyColor2 , SelLedV2 og lightingservice.exe . Hvis du har noen av disse programmene, kan du starte med å deaktivere disse.

Metode 3: Slett FortniteGame-mappen

Det er ganske vanlig at filene blir korrupte, så dette kan være en av de tilfellene. AppData-mappen på Windows inneholder mapper for forskjellige applikasjoner, inkludert Fortnite. Sletting av mappen til Fortnite vil mest sannsynlig løse problemet. Ikke bekymre deg om, disse dataene vil bli lastet ned på nytt av spillet, og det er akkurat det vi vil, fordi de nedlastede dataene vil være ferske (ukorrupte) datafiler.

 1. Hold Windows-tasten og trykk E
 2. Skriv C: \ Users \ AppData \ Local i adressefeltet og trykk Enter
 3. Finn mappen som heter FortniteGame . Høyreklikk mappen og velg Slett . Du kan også bare komme inn i mappen og trykke CTRL + A for å velge alle filene, og trykk deretter på Delete for å gjøre det samme

Når du er ferdig, starter du Fortnite, og alt skal fungere bra.

Merk: Hvis du ikke kan se mappen eller ikke kan navigere til stedet som er nevnt i trinnene, kan en av mappene være skjult. Følg trinnene nedenfor for å skjule filene

 1. Hold Windows-tasten og trykk E
 2. Klikk på Vis
 3. Merk av i boksen Skjulte gjenstander i Vis / skjul Dette skal vise alle de skjulte elementene.
 1. Gjenta trinnene ovenfor

Metode 4: Avbryt feilmelding

Dette er ikke en løsning, men en slags løsning. Så du må gjenta dette hver gang du vil spille Fortnite. Hvis du har prøvd alt og fortsatt står overfor feilen, vil denne løsningen i det minste la deg spille spillet til Fortnite devs løser problemet.

Løsningen for dette problemet er å klikke Avbryt i stedet for Ok. Hvis du trykker på OK-kraft, avslutter du spillet og forhindrer deg i å kjøre spillet, men ved å klikke på Avbryt, vises en annen dialogboks der du blir spurt om hvilket program du skal bruke for å åpne feilsøkingen. Du kan deretter ignorere denne dialogen og kjøre spillet på full skjerm.

Merk: Denne løsningen gjelder bare for brukere som ser avbrytingsalternativet i feilmeldingen. Noen brukere la merke til at det ikke en gang var en avbryt-knapp i feildialogen. Hvis du ikke kan se en avbryt-knapp, kan vi dessverre ikke gjøre noe annet, og du må vente på at utviklerne skal løse problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det